Здравко Ангел Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Някакъв спам открихме в личните съобщения тук, много странно... Здравей, скъпаКак сте, аз съм Мис, Ramar Търся истински приятел, ако приемете, моля свържете се с мен на моя имейл адрес (ramarmansa@hotmail.com), така че аз ще ви дам моите снимки и да ви кажа повече за мен,Yours Miss ZinahHello my dearHow are you,i am Miss,Ramar am looking for real friend, if you accept please contact me at my email address (ramarmansa@hotmail.com) so that i will give you my pictures and also tell you more about me,Yours Miss Ramar Връзка към коментар
traveler Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Някакъв спам открихме в личните съобщения тук, много странно... Здравей, скъпа Как сте, аз съм Мис, Ramar Търся истински приятел, ако приемете, моля свържете се с мен на моя имейл адрес (ramarmansa@hotmail.com), така че аз ще ви дам моите снимки и да ви кажа повече за мен, Yours Miss Zinah Hello my dear How are you,i am Miss,Ramar am looking for real friend, if you accept please contact me at my email address (ramarmansa@hotmail.com) so that i will give you my pictures and also tell you more about me, Yours Miss Ramar И аз имах Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Някъде преди около 2 часа уж го блокирах, оттогава появявали ли са се? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 А на мен никоя не ми пише... Бас ловя, че за разлика от мен, Фичо вече със сигурност е с препълнена пощенска кутия... 6 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 E, то не знам дали въобще някъде е възможно да има сайт с профили и лични съобщения и да не се получат подобни спамове. Просто не им обръщайте внимание и авторите им ще напуснат сайта, поради липса на интерес от получателите на писмата. Освен това прави впечатление, че адресатът ту се определя като мис Ramar, ту мис Zinah. Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 24 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Някъде преди около 2 часа уж го блокирах, оттогава появявали ли са се? Веднъж го има в нашата поща и е от сутринта. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Ами всеки може да си регистрира профил и да почне да пуска съобщения... Докладвайте ги на модертор тия и ще ги махаме своевременно. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Профила е изтрит. Ще сменя малко по-късно тайния въпрос. Като цяло рядко пробиват при нас, но от време навреме се случва. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 септември, 2015 Сподели Публикувано: 5 септември, 2015 (редактирано) Аз от любопитство ѝ писах на госпожицата, тя наистина ми изпрати снимки. Оказаха се рентгенови. Основател, какъв ще е новият таен въпрос? Редактирано 5 септември, 2015 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега