Прескочи до съдържание

[Спешно] Търсят се 3 нощувки в Амстердам :)

Vanko

Препоръчани мнения

Здравейте! Извънредно ще бъда в Амстердам от 10 до 13 септември (3 нощи). Спешно се нуждая от резервиране на стая в хотел, хостел, airbnb и всички производни, на цена, не повече от 300лв.

Датите са фиксирани. 
Ibis почти нямат свободни стаи на тези дати, а останалите са извън бюджета.
В airbnb не намирам нищо.

Единственото, което се вписва в бюджета са два хостела: Wow Amsterdam и Clink Noord.

Някакви други предложения? :)

Връзка към коментар

Амстердам е скъпа дестинация по отношение на настаняване. Проверих датите за хотел около "Schiphol", но цените са умопомрачаващи. Не съм гледал в самия Амстердам, но явно има някакво събитие, което вдига цените допълнително. Моят съвет е да разшириш кръга и да погледнеш в някое градче около Амстердам с удобна ж.п. връзка и да отседнеш...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Амстердам е скъпа дестинация по отношение на настаняване. Проверих датите за хотел около "Schiphol", но цените са умопомрачаващи. Не съм гледал в самия Амстердам, но явно има някакво събитие, което вдига цените допълнително. Моят съвет е да разшириш кръга и да погледнеш в някое градче около Амстердам с удобна ж.п. връзка и да отседнеш...

Ама верно цените са умопомрачаващи - ние зимата спахме в този хотел

и не знам дали имаше и 90 евро двойна стая. А сега за три нощувки ми дава цена по 400 на вечер. :unsure: :unsure: :unsure:

Аааа, стана ясно - по това време всичкото панаир е там:

Trade fairs Amsterdam September 2015  

01Sep-06Sep2015

Amsterdam, Netherlands
Business sectors: Boats

leer.gif
11Sep-15Sep2015
Amsterdam, Netherlands
Business sectors: Multimedia, Consumer Electronics, Photography, Film

leer.gif
15Sep-16Sep2015
Amsterdam, Netherlands
Business sectors: Advertising, Marketing

leer.gif
Business sectors: Textiles, Fabrics, Home Textiles

leer.gif
Business sectors: Fire Protection, Safety, Security

leer.gif
Business sectors: Ideal Home, Interior Decoration

Явно е, като едно време по панаира в Пловдив - ние нямаше къде да спим, камо ли всички гости ;) ;) ;)

Буквай нещо, че утре може нищо да няма.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ама верно цените са умопомрачаващи - ние зимата спахме в този хотел

и не знам дали имаше и 90 евро двойна стая. А сега за три нощувки ми дава цена по 400 на вечер. :unsure: :unsure: :unsure:

Ние също спахме в този хотел миналата година. Цената беше 160 евро. Хотелът си е принципно скъп, но си заслужава парите. Вие явно сте хванали някаква промоция...

Връзка към коментар

Ние също спахме в този хотел миналата година. Цената беше 160 евро. Хотелът си е принципно скъп, но си заслужава парите. Вие явно сте хванали някаква промоция...

Сега се замислих  и си потърсих в резервациите - намерих си резервацията, през Букинг е, но са ми я направили от Люксембург и цената е 66 Е за двойна стая. 19-20 януари е било. Вероятно цената варира, защото в техния сайт излиза каренеце, че последните 10 дни бест прайс е било 89 Е.

http://www.goldentulip.com/en/hotels/golden-tulip-amsterdam-west

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Или https://trampolinn.com/

Не подминавай мета търсачки от рода на alltherooms.com

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

В 9flats.com вече проверих, но и там нямаше.
Сега минах и през trampolinn и alltherooms, но почти всичко е изчерпано за тези дати.

Единствено намирам някакви хостели в Haarlem.

Най-вероятно ще букна някой от по-горните хостели малко по-късно тази вечер.
Просто ми трябва на по-комуникативно място, за да се придвижа за ранния полет до Айндховен

Продължавам търсенето.

Връзка към коментар

@ Vanko извинявай за спама ,тъй като ми предстои същото упражнение като теб само ,че на 29-30 септ. 30-01 окт.

как си решил да се придвижиш към Айндовен в деня на полета ,с нощувка в Айндховен или с първия влак от Амстердам (по мои сметки някъде към 7.30 ще съм на летището)

p.s. и аз не съм букнал хотел а бая набъбват ,а тоя път мислех да чакам последен момент  :rolleyes:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

@ Vanko извинявай за спама ,тъй като ми предстои същото упражнение като теб само ,че на 29-30 септ. 30-01 окт.

как си решил да се придвижиш към Айндовен в деня на полета ,с нощувка в Айндховен или с първия влак от Амстердам (по мои сметки някъде към 7.30 ще съм на летището)

p.s. и аз не съм букнал хотел а бая набъбват ,а тоя път мислех да чакам последен момент  :rolleyes:

Мисля, че в други теми доста беше обсъждано.

Един от вариантите е с автобус на Terravision от центъра на Амстердам до летището в Айндховен (пристига в  06:45) - цена 22.50 €

Връзка към коментар

Аз бях преди 3 дена в А&O hostel - http://www.aohostels.com/en/. Резервацията я направих през booking.com. Не съм много доволен от хостела, но върши работа. Намира се близо до метро станция и до голяма автобусна спирка (връзка до летището за 30 минути и струва 5 евро). Проверих сега цените и в 6-бед дорм ти е 120$ за 3-те нощи.

Връзка към коментар

Най-вероятно ще букна в самия Амстердам, че после ще гоня полет от там до Айндховен в неделя сутрин.

Ако все пак някой намери нещо - нека сподели.

Писал съм и в магеланския пътеводител, че за ранните полети на Wizz е супер подходящ хотела на самия терминал в Айндховен. Влакове между двата града има денонощно, така че като приключиш работа в Амстердам се мяташ на влака, нощуваш над терминала и не се занимаваши с нощни драми. В Холандия влаковете са уредени, но се случват закъснения, а не искаш това като гониш полет. 

Ето го хотела, на твоята дата е 72€, абсолютно приемливо като цяло за Холандия, макар и да ти надскача бюджета: http://www.booking.com/hotel/nl/tulip-inn-eindhoven-airport.en-gb.html?aid=368032И да, 100лв на ден за съжаление е доста малко. Гледа ли shared rooms в airbnb?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Писал съм и в магеланския пътеводител, че за ранните полети на Wizz е супер подходящ хотела на самия терминал в Айндховен. Влакове между двата града има денонощно, така че като приключиш работа в Амстердам се мяташ на влака, нощуваш над терминала и не се занимаваши с нощни драми. В Холандия влаковете са уредени, но се случват закъснения, а не искаш това като гониш полет. 

Ето го хотела, на твоята дата е 72€, абсолютно приемливо като цяло за Холандия, макар и да ти надскача бюджета: http://www.booking.com/hotel/nl/tulip-inn-eindhoven-airport.en-gb.html?aid=368032И да, 100лв на ден за съжаление е доста малко. Гледа ли shared rooms в airbnb?

Изглежда приемлив вариант. Двете нощувки на 10 и 11 може да ги направя в общежитията на университета в Амстердам (при една приятелка), а на 12-ти да си хвана някакъв влак вечерта към летището в Айндховен.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Един интересен хотел–кораб, в момента букинг го предлага на 88 лв. за нощувка. Има безплатен ферибот на всеки половин час до Централната гара, стига се за 10–15 мин.

Amstel Botel

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.