veseliak Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Здравейте, казвам се Борис, в началото на 30-те, от София. Обожавам авиацията и пътешествията като повечето от хората в този форум . Опитвам се да пътувам непрекъснато - служебно и лично, по възможност със самолет, ако не с кола, колело или пеша Преди ден се завърнах от едно пътуване в Бразилия при което успях да съчетая полезното /работата/ с приятното /екскурзии/ . Надявам се скоро да успея да напиша пътепис с който да бъда полезен на съфорумците с организацията и планирането на основните разходи за местата които посетих. 4 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Добре дошъл! Чакаме пътеписа с нетърпение Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Е ти ни изпревари, но все пак: Добре дошъл Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Айде добре дошъл, да отворя и аз човката като гладно орле за пътеписа Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Здрасти! Аз пък искам за Армения и Таджикистан, и Нигерия! 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Аз за Беларус и Йордания. Добре си дошъл! Връзка към коментар
veseliak Публикувано: 29 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2013 (редактирано) Пътеписи за Армения,Таджикистан, Нигерия, Беларус и Йордания Доста писане ще падне... С удоволствие съм готов да отговарям на всякакви въпроси свързани с държавите които съм посетил. Скоро ще започна да качвам лека полека снимки и вероятно тогава ще се оформят и нещо като пътеписи edit: Първите снимки са качени. Редактирано 29 май, 2013 от veseliak 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Пътеписи за Армения,Таджикистан, Нигерия, Беларус и Йордания Доста писане ще падне... С удоволствие съм готов да отговарям на всякакви въпроси свързани с държавите които съм посетил. Скоро ще започна да качвам лека полека снимки и вероятно тогава ще се оформят и нещо като пътеписи edit: Първите снимки са качени. Ехе, щом идваш от Бразилия - един поздрав на португалски, ей така за отскок - Seja bem-vindo ao nosso fórum! И така, дотук чакаме 6 пътеписа...ще падне писанка и четенка... Давай, веселяк. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега