Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Може би имаше по-подходяща тема, но ще питам тук:

Четох  някъде във форума, че всеки полет  с  Wizz Air е по-добре да бъде  на  отделна  резервация. Със скромния ми опит винаги съм правила отиване-връщане на обща резервация , но пък и не ми се е случвало  да отменят полет. В какви други случаи би било добре резервациите да са отделни?

Имам намерение да летим от София до Милано, а оттам до Прага и обратно пак през Милано за София все с Wizz Air.

Полета за Прага е в 17:30 часа на същия ден, в който кацаме в Милано, но сутринта в 7:15 часа. Закъснение- хубаво, все до 17 часа ще пристигнем, но при отмяна на първия ни полет какво правим със следващите ако ни не е удобно да стигнем в Милано по друг начин....Много съм обстоятелствена, ще прощавате!

Извинявам се и ако ви връщам  към  вече разисквана тема.

Публикувано:

Така или иначе ти няма начин да направиш обща резервация. В смисъл вземаш двупосочно, но чекираш поотделно, така че това се водят отделни полети.

Ми какво правите...пиете една студена вода, за жалост. При мен се беше получило така с отменените за Будапеща. За спорта бях взела София- Будапеща- Мадрид и обратно Мадрид- София. Като спряха полетите се наложи да взема пряко отиване, върнаха ми парите за отменения, но за втория никой не носи отговорност, тъй като те не продават свързани полети...

• Харесвам 1
Публикувано:

Много хубава цена от Шчечин до Ставангер- място, което ми е мечта да видя...

А Шчечин е съвсем близо до Берлин и може да се комбинира с него.

http://www.loter.pl/tanie-przeloty-preikestolen-68pln

Здравей, аз ще ходя в Stavanger през май за 5 дни и понеже ми е малко работно, не открих много много неща, който да се правят там от към забавление - освен да видя фиордите.....а и града ми се видя малък ....щом ти е любимо някой идеи за разглеждане там ще са ми от полза...никога не съм бил в Норвегия преди :) thanks

Публикувано:

Благодаря ти, Тони!

Да, в действителност дестинациите са две, всяка с двупосочна резервация.

Мислех за вариант промяна на обратен полет ако примерно първия е отменен, нищо, че полетите ги чекираме отделно, нали са с един резервационен номер.

Разбирам, че смяната ще донесе само допълнителни разходи, които ще са значителни на фона на символичните цени за началната резервация. Както казваш, по-добре да пием по една студена вода, отколкото да ближем бучка лед. :)

Публикувано:

Здравей, аз ще ходя в Stavanger през май за 5 дни и понеже ми е малко работно, не открих много много неща, който да се правят там от към забавление - освен да видя фиордите.....а и града ми се видя малък ....щом ти е любимо някой идеи за разглеждане там ще са ми от полза...никога не съм бил в Норвегия преди :) thanks

Примерно Preikestolen. И въобще фиордите, разбира се. Ако мръднеш до Берген, града също е интересен. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря ти, Тони!

Да, в действителност дестинациите са две, всяка с двупосочна резервация.

Мислех за вариант промяна на обратен полет ако примерно първия е отменен, нищо, че полетите ги чекираме отделно, нали са с един резервационен номер.

Разбирам, че смяната ще донесе само допълнителни разходи, които ще са значителни на фона на символичните цени за началната резервация. Както казваш, по-добре да пием по една студена вода, отколкото да ближем бучка лед. :)

Би трябвало отиването и връщането ако са на една резервация да вървят заедно. Т.е. ако те отменят отиването, да ти върнат парите и за връщането. Иначе е безсмислено просто. Сега, прекачване ясно, че не правят.

Публикувано:

Би трябвало отиването и връщането ако са на една резервация да вървят заедно. Т.е. ако те отменят отиването, да ти върнат парите и за връщането. Иначе е безсмислено просто. Сега, прекачване ясно, че не правят.

В този случай те питат дали искаш да върнат парите само за отменената част или за цялото пътуване.

Публикувано: (редактирано)

фИОРДИТЕ имах предвид. Берген, както са ти посочили, според мен също много си струва. :)

Здравей, аз ще ходя в Stavanger през май за 5 дни и понеже ми е малко работно, не открих много много неща, който да се правят там от към забавление - освен да видя фиордите.....а и града ми се видя малък ....щом ти е любимо някой идеи за разглеждане там ще са ми от полза...никога не съм бил в Норвегия преди :) than

Редактирано от Тони
Публикувано:

Здравейте. Извинявам се че нахлувам така...

Опитвам от сутринта да направя резервация през мобилното приложение с Виза карта, но не става и не става- плащането е отхвърлено....това излиза. Просто ще полудея :( Аз ли бъркам някъде, приложението ли се бъгна...Звънях им на платения телефон- от там милите сладури ми казаха, че не познавали това приложение.

Ще съм благодарна ако някой ми помогне.

Публикувано:

Днес направих плащане с кредитна виза през мобилното приложение, нямаше никакъв проблем. Може би не е зле да се обадиш в колцентъра на банката издател на картата, да проверят какво излиза в техните системи.

Публикувано:

Пробвах с карти на няколко банки и дебитни и кредитни....съобщението е greshka 96, sysyem malfunktion... това получих като смс. Но много ти благодаря че се включи, явно е бъг при мин.

Публикувано: (редактирано)

И аз цял ден пробвам, но без успех. Дава ми постоянно, че плащането е "declined".

И аз съм с Виза.

Редактирано от naTpuoT
Публикувано:

Ясно тогава....бъг е в системата. Въоръжавам се с търпение.Ако междувременно успея,ще пиша.

Сърдечно благодаря на всички

Публикувано:

Сега звънях на Райфайзен и казаха, че не става с Виза електрон. Сайтът не ги приемал. Направил съм 14 опита от 40 възможни за едно денонощие ;)

Аз пък имам спомен, че преди съм купувал уиз билети с тази карта....Чудничко.

Geodar,ти с електрон ли се?

Публикувано:

Аз пробвах с райфайзен и пощенска дебитни виза електрон. А също и с кредитна виза на булбанк. И все едно и също съобщение.

Сега пък ми дава че няма връзка със сървъра... Отделно пробвах и на андроид и епъл....обаче и там без резултат...

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.