Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Когато аз се борих с Раян и те ми казваха, че времето е било лошо и всички полети са закъснявали, аз им изпратих един скрийншот на Излитащи от въпросния ден и летище, в което ясно се виждаше как всички полети си излитат навреме, само 2 от техните са със закъснение, което напълно оборваше тяхното твърдение.

Данните си взех от тук, ако се търси за повече от 4-5 дни назад изисква се регистрация:

http://www.flightstats.com/

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

А някой има ли представа какво се случва при следния казус:

Смяна на име. Билетът е издаден на именто на Пешо, после обаче, със съответното доплащане за смяна на име от 88лв., билетът става на Гошо.
Дали е възможно да  има проблем от това, че билетът е закупен с намаление дискаунт клуб от Пешо, а Гошо няма абонамент за дискаунт клуб?

Редактирано от Фичо
Публикувано:

А някой има ли представа какво се случва при следния казус:

Смяна на име. Билетът е издаден на именто на Пешо, после обаче, със съответното доплащане за смяна на име от 88лв., билетът става на Гошо.

Дали е възможно да  има проблем от това, че билетът е закупен с намаление дискаунт клуб от Пешо, а Гошо няма абонамент за дискаунт клуб?

Подозирам, че системата няма да допусне смяна на име на титуляра на дискаунт клуба по резервация.

Публикувано:

Моето мнение е, че следва да няма никакъв проблем, а ти ще потвърдиш или отхвърлиш последното.
Отстъпката в цената се прилага преди заплащане, следващи промени засягат единствено "организационни" полета от резервацията , а не финансови.

• Харесвам 1
Публикувано:

Уизз закрили ли са сметката в ДСК? В сайта на Превод в български лева излиза само сметката в Сити банк, към която обаче около 2 лв е трансфер от сметка или 6 и нещо за превод.

Публикувано:

Интересно ми е какво ще ти отговорят. В БДСК бяха много изненадани като ги попитах дали сметката на Уиз е активна. Аз междувременно пак ще попитам в банката има ли промяна.

• Харесвам 1
Публикувано:

Интересно ми е какво ще ти отговорят. В БДСК бяха много изненадани като ги попитах дали сметката на Уиз е активна. Аз междувременно пак ще попитам в банката има ли промяна.

Миналата седмица платих в ДСК, на следващия ден получих потвърждението. Никакъв проблем няма с ДСК.

• Харесвам 2
Публикувано:

Простете за невежеството, но от вчера се чудя какво е предимството да си платиш билетите към Wizz с банков превод, а не през карта?  :blush:

Публикувано:

Простете за невежеството, но от вчера се чудя какво е предимството да си платиш билетите към Wizz с банков превод, а не през карта?  :blush:

Ако не си 100% сигурен дали искаш да купиш билетите, има известен период (мисля, че беше 24 часа) в който евентуално може да размислиш  :) . За мен само това е предимството...

• Харесвам 3
Публикувано:

Изчакването. На другия ден цената може да е по-ниска. Случва се понякога, когато имат намаление, но преди са вдигнали цените и на следващата сутрин след намалението цената е по-ниска.

• Харесвам 2
Публикувано:

Интересно ми е какво ще ти отговорят. 

Накратко казано - нищо :D

Уважаеми клиенти,

Благодарим Ви за съобщението, изпратено до нашия отдел Връзки с клиенти.

Моля, отбележете, че запитването Ви няма да получи друг отговор, освен това автоматично съобщение, но ако имате общи въпроси, много от отговорите на най-често задавани въпроси ще намерите на уебсайта ни.Ако не намерите отговора, моля, свържете се с нашия Телефонен център.

Публикувано:

браво на Wizz, очакваше се да стане през 2015г. :) а като сравним флота им с този на "националния превозвач" разликата в ефективността става убийствена... инфото по-долу е от един авиационен форум, bgspotters.net

Топ 10 Авиокомпании по превозени пътници на Летище София през 2015:
1. Уизз Еър - 29% - прибл. 1,186 мил. пътници
2. България Еър - 27% - прибл. 1,104 мил. пътници
3. Луфтханза - 11% - прибл. 450 хил. пътници
4. Австрийски Авиолинии - 7,1% - прибл. 290 хил. пътници
5. Изиджет - 4,6% - прибл. 188 хил. пътници
6. Турски Авиолинии - 4,5% - прибл. 184 хил. пътници
7. Бритиш Еъруейс - 2,6% - прибл. 106 хил. пътници
8. Алиталия - 1,9% - прибл. 77 хил. пътници
9. Ейджиан (Aegean) - 1.6% - прибл. 65 хил. пътници
10. Аерофлот - 1,5% - прибл. 61 хил. пътници

• Харесвам 4
Публикувано:

Накратко казано - нищо :D

Уважаеми клиенти,

Благодарим Ви за съобщението, изпратено до нашия отдел Връзки с клиенти.

Моля, отбележете, че запитването Ви няма да получи друг отговор, освен това автоматично съобщение, но ако имате общи въпроси, много от отговорите на най-често задавани въпроси ще намерите на уебсайта ни.Ако не намерите отговора, моля, свържете се с нашия Телефонен център.

Сладури...

• Харесвам 2

браво на Wizz, очакваше се да стане през 2015г. :) а като сравним флота им с този на "националния превозвач" разликата в ефективността става убийствена... инфото по-долу е от един авиационен форум, bgspotters.net

Топ 10 Авиокомпании по превозени пътници на Летище София през 2015:

1. Уизз Еър - 29% - прибл. 1,186 мил. пътници

2. България Еър - 27% - прибл. 1,104 мил. пътници

3. Луфтханза - 11% - прибл. 450 хил. пътници

4. Австрийски Авиолинии - 7,1% - прибл. 290 хил. пътници

5. Изиджет - 4,6% - прибл. 188 хил. пътници

6. Турски Авиолинии - 4,5% - прибл. 184 хил. пътници

7. Бритиш Еъруейс - 2,6% - прибл. 106 хил. пътници

8. Алиталия - 1,9% - прибл. 77 хил. пътници

9. Ейджиан (Aegean) - 1.6% - прибл. 65 хил. пътници

10. Аерофлот - 1,5% - прибл. 61 хил. пътници

Чартърите на бг ер включил ли си ги? Са бгер като вземат Е321  ще ги задминат. :lol:Това според Я.Я.

Редактирано от Hollywood

М/у другото не са им чак толкова малко чартърите. Въртят Анталия, някой гръцки остров.... И по спомен са през цялото лято. А буса май отпадна.

Редактирано от randi
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.