Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

На някой от магеланците да са му "били телеграма" от Wizz за предстоящо намаление на самолетните билети? Интересувам се за билети в началото на април Варна-Лондон.

Публикувано:

На някой от магеланците да са му "били телеграма" от Wizz за предстоящо намаление на самолетните билети? Интересувам се за билети в началото на април Варна-Лондон.

Поизчакай 14 февруари според мен, след това купувай. 

Публикувано:

Ех, как ми трябва Маастрихт за юли.... но не можах да открия полети до там за това време :) поне като търсих преди около месец Ако чуете, че юли ще летят, свиркайте :)

Публикувано:

Ех, винаги отварям тази тема с надеждата да видя някоя нова смислена дестинация... Чакаме отговора на лилавите на предизвикателството на Раян. 

Публикувано:

Чакаме отговора на лилавите на предизвикателството на Раян. 

С радост бих приел като отговор откриването на линия София-Варна-София.

Дори ще се радвам двойно !

• Харесвам 3
Публикувано:

Ех, мечти :) ...

Публикувано:

И аз искам същото до Бургас, ама собствениците на летищата ни първо трябва да фалират :(

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

В сайта от летище Будапеща се появиха полети до Лион, Бордо и Марсилия. Да не би и лилавите да почват да летят до там? До сега там гладиатори бяха Изи.

PS: Почват Ница от 11 Май, добра новина. Може да се надяваме и на нещо от тук към Франция. Че само онова забито летище на Париж имаме :(

Редактирано от MARTiNSHO

Пускането на Пиза накара лилавите  да махнат полети в ден сряда (3) до Болоня през април. Гледаме какво cut - cut - cut  се задава. :)

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Пускането на Пиза накара лилавите  да махнат полети в ден сряда (3) до Болоня през април. Гледаме какво cut - cut - cut  се задава. :)

можеше да не го кътваш на 3-та седмица от април. създаваш грешно впечатление. лично мен ме дезинформира. на 27 април сряда има полет.  

• Харесвам 1

Да ги чакам ли да ми пратят мейл, че ми анулират полета или да ги подхващам сам :D 

П.П. Полетът ми е still bookable.

Редактирано от ACM
Публикувано:

да ги подхващам сам...

Не мисля, че имаш основание за подобно нещо - превозвачът е посочил , че промени от негова страна са възможни без сългасуване с пътника.

...но имаш основание да се огледаш за  съседно летище , от където да поискаш да излетиш в случай, че анулират полета, а на теб въпреки това  ти се лети.

Публикувано:

Да, бе, шегувам се. Под подхващаме имам предвид да изненадам местния съпорт с новини, които може да не са стигнали до тях. Дано да не е истина това с отмяната, че съм си направил програмата перфектно и сега ще ми развалят кефа...

можеше да не го кътваш на 3-та седмица от април. създаваш грешно впечатление. лично мен ме дезинформира. на 27 април сряда има полет.

Копнах седмицитес липсващите Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Има въведено разписаниие на полетите от Неапол и Бари от/до Букуреш  до 01.2017.
За полети от Неапол и Бари от/до София за дати след 31.10.2016 разписанието обаче мълчи ....

Нещо ?

Раян им подкопава и трите всекидневни ротации до LTN през април и май. :biggrin: В  четири дни от седмицата имат по три ротации.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:

при мен се отваря

Хм... Е как само аз не мога да го отворя? :D Нещо да не са ме блокирали, че в последно време често им навестявам сайта.

Пише "сървърът не е намерен".

Публикувано:

Хм... Е как само аз не мога да го отворя? :D Нещо да не са ме блокирали, че в последно време често им навестявам сайта.

Няколко пъти пробвах, отваря без проблем 

Публикувано:

Не влизаш в правилния сайт... цък

Преди години имах подобен проблем, и излизаш, че сайта им затворен от данъчните / или нещо такова/, оказа се, че имало подоеб сайт за онлайн залагания и при малка грешка в буквичките се отваря другия. 

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.