Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не влизаш в правилния сайт... цък

Преди години имах подобен проблем, и излизаш, че сайта им затворен от данъчните / или нещо такова/, оказа се, че имало подоеб сайт за онлайн залагания и при малка грешка в буквичките се отваря другия. 

За жалост точно този сайт не ми го отваря от сутринта и не мога да разбера защо.

Публикувано:

За жалост точно този сайт не ми го отваря от сутринта и не мога да разбера защо.

Този сайт ще ти каже, дали сайта е паднал или само ти имаш проблем с достъпа му:

http://www.downforeveryoneorjustme.com/wizzair.com

• Харесвам 2
Публикувано:

Мда, пише, че само аз не мога да го отворя. То това ми стана ясно още преди...

Не знам каква е причината, скромното ми мнение е, че твърде често съм им влизал в сайта тия дни през един и същи IP-адрес и явно нещо са ме блокирали...

Публикувано:

Мда, пише, че само аз не мога да го отворя. То това ми стана ясно още преди...

Не знам каква е причината, скромното ми мнение е, че твърде често съм им влизал в сайта тия дни през един и същи IP-адрес и явно нещо са ме блокирали...

Кой браузър ползваш?

Пробвай през друг.

Ако пак не става, се обади на доставчика ти на интернет и провери да не е там проблема.

Публикувано:

Не мисля, че са те блокирали. Все пак са търговски сайт. Ако все пак това е станало - едва ли ще те отблокират. А и няма никакъв смисъл да ти блокират ИП-то. Всеки знае, че ако си злонамерен - това изобщо няма да те спре.

Нещо друго е.

Публикувано:

Не мисля, че са те блокирали. Все пак са търговски сайт. Ако все пак това е станало - едва ли ще те отблокират. А и няма никакъв смисъл да ти блокират ИП-то. Всеки знае, че ако си злонамерен - това изобщо няма да те спре.

Нещо друго е.

Ако има злонамерена атака от определени адреси е възможно да да блокират временно достъпа от тях за да не спре сайта на Ryanair. Този блокаж обикновенно е временен за да на навредят и на нормални потребители.

Публикувано:

Пу, сега и дългоочакваната промоция ще изпусна! Такъв късметлия няма! :D Не знам какви подпрозорци да отварям, нищо не помага...

През мобилното приложение не можеш ли да влезеш? Да не изпускаш промоцията.

Публикувано:

През мобилното приложение не можеш ли да влезеш? Да не изпускаш промоцията.

В момента нямам възможност да пробвам през телефона. Утре ще видя какво е положението и ако трябва друг ще ми резервира. :)

Публикувано:

В момента нямам възможност да пробвам през телефона. Утре ще видя какво е положението и ако трябва друг ще ми резервира. :)

A каква грешка ти дава, като се опитваш да го отвориш? Това можеш ли да го отвориш

Публикувано: (редактирано)

Ето нагледно какво ми излиза... Стига вече сме се занимавали с моите проблеми, не е чак толкова фатално. Утре ще проверя цените през друг сайт и ще кажа на близък човек да резервира. Въпросът, който ме вълнува е дали промоцията е само за членове на дискаунт клуба и ако да, на 12-ти ще има ли такава и за простосмъртните? :)

8628241L.png

Редактирано от Suunto
Публикувано: (редактирано)

Здравейте,магеланци! ☺

Гледам си аз във фейса и хоп публикация от Wizz.И изведнъж ми идва на ум да им лепна един коментар-предложение за нови дестинации с които ще впечатлят клиентите си от България.Не вярвам,че ще ги трогне или въобще ще повлиае на нещо,но пък от опит глава не боли. Простетр,ако има граматически английски грешки ☺.

post-3550-0-78396100-1455132750_thumb.png

Редактирано от Ники Петров
  • Харесвам 4
Публикувано:

Объркал си името на сайта ни :(
Рейкявик едва ли може да бъде дестинация, която да донесе печалба на Уиз, колкото и да го обичат някои от форумците.

• Харесвам 1
Публикувано:

Объркал си името на сайта ни :(

Рейкявик едва ли може да бъде дестинация, която да донесе печалба на Уиз, колкото и да го обичат

някои от форумците.

Извинявам се за глупавата грешка! Сега ще го поправя в коментара.

Публикувано:

Иначе за Лисабон и аз си мечтая. Толкова много директни полети имаме до съседна Испания, а Португалия остава жестоко пренебрегната.

• Харесвам 2
Публикувано:

Иначе за Лисабон и аз си мечтая. Толкова много директни полети имаме до съседна Испания, а Португалия остава жестоко пренебрегната.

Ще чакам отговор и ще се надяваме

• Харесвам 1
Публикувано:

Извинявам се за глупавата грешка! Сега ще го поправя в коментара.

Грешките ти са симпатични, но ще трябва да оправиш още нещо:

I know that Ryanair wants to steal your passengers from Bulgaria, щото в сегашния вид на изреченето никак не е ясно "какво иска да каже авторът". Повече няма да оправяме, да не стане пък прекалено добро за 13-годишен пътешественик, а да си звучи автентично.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам отговор от Wizz,който е хубав и ми се струва че скоро ще отговорят на Ryan с нещо силно.☺

post-3550-0-75625100-1455181685_thumb.png

• Харесвам 2
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.