Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Лятото може тепърва да започва, но за феновете на ултра ниските цени според мен ни чака интересна есен. Вече почнаха да се промушват в разписанието билети от по 10 евро (20 без discount club), за сега е трудно да се комбинират в читав кратък трип, защото връщането на близки дати е над 70, но според мен октомври-ноември ще падне добра сеитба :)

2013-06-26_16-34-36.png

• Харесвам 3
Връзка към коментар

M/у другото от 17 май не са правили промоция -20% или се бъркам.

Не са, предполагам началото на Юли ще е следващата. Нали ги правеха в началото на месеца, може би юни са го пропуснали заради близостта със 17 май...

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Уиз щели да откриват линия до Малмьо и да базират още един самолет в София. Доста мащабна новина ми се струва, но малко ме съмнява до колко изказването е рентабилно, но уж идва от сериозен човек. Ще повярвам като го видя на сайта им. 

http://money.bg/news/id_1118075919

Връзка към коментар

Много благодаря за инфото, вече се отчетох с 4-ри билета за края на май - общо 280 лева за 4-ри човека без багаж :) Офертата ми се струва повече от добра :) А в зависимост от времето ще се преценява дали да добавим 1-2 багажа :)

Връзка към коментар

Другата хубава новина за Уиз днес е, че обявиха разписанието си чак до другия октомври. Което поне аз досега, откакто ги наблюдавам активно, не съм виждал да правят толкова рано и напред. До сега края на септември обявяваха до края на юни, а средата-края на ноември - до октомври. Явно конкуренцията яко ги е подплашила, и гледат да "оберат", колкото успеят, доброволци готови да платят нереалните им цени за летните месеци по почти всички дестинации от тук към Западна Европа (Лондон, Айндховен, Дортмунд, Париж, че и Милано и се срещат начални цени по 250-300 лв. :O  на посока без дискаунт клуб, 20% намаление, и без багаж).

Добре, че за някой от "моите" дестинации има и "нормални" цени под 100 лева на посока, та се напазарувах днес и от тях, да не пропусна случайно да летя с виолетовите и догодина :D

П.П. Илко дано да види това горе, и този път навреме да си напазарува за догодина, докато цените за SOF - BCN за септември все още са атрактивни. ;)

Редактирано от wilks
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Тази такса какво значи? Да не ме охраняват/отбраняват по време на полет. :lol:

Защитна такса за място На полет, на пътник 157 BGN

Изключително забавно! Понеже по закон, ако не летиш имаш право да ти върнат неизползваните летищни такси. Авиокомпаниите, обаче не са много фенове да го правят това нещо. Та изглежда Уиз добавят въпросната такса, която трябва да те чарджнат, ако искаш да ти върнат летищните такси, един вид да те откажат да си ги искаш обратно :) Изцяло виртуална такса, която е направена връщането на таксите да е нерентабилно.

heck-in starts 2 hours and closes 40 minutes before departure according to the Schedule at the airport of the Place of Departure. Should you fail to (a) complete check-in procedures by the Check-in Deadline, or ( B) show up at check-in or at the boarding gate in due time for any reason, we will cancel your reservation, deny your boarding and refund the amount of the Total Fare after deducting the amounts of the Fee For Other Services and the Seat Protection Fee. We suggest you purchase insurance to cover losses incurred by you being prevented from travel or from reaching the airport by the check-in deadline for any reasons. - 

Връзка към коментар

Леле чета пролетните цени на НТА и не вярвам на ушите си ... какво ли ще има на 22 февруари в Лондон та цената е 230 евро само на отиване . При easy e още по висока 262  евро  :O

Връзка към коментар

Пробвай се - ;)

Пробвах се, за разлика от други подобни не ме искат да се правя на маймуна да пиша поезия и да снимам авторски видеоклипове, до 10 дни трябвало да отговорят, ще видим :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз мисля, че ти си Човекът за тая работа! ;)

Айде стискаме палци!

Пуснах, ама имам интимното подозрение, че просто търсят евтин източник на снимки и материали за новата им услуга...ще видим, ще докладвам какво ще ми отговорят. 

Връзка към коментар

Една чудесна новина :

Супер, да! Няма да се налага да търсиш компютърни клубове и принтери, когато пътуването ти е по-дълго от 2 седмици.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Може и аз да не помня добре, но тези мизерници (откъм рестриктивни условия), са диференцирали и големия салонен багаж на висок сезон - нисък сезон, и на кратък полет - дълъг полет. До сега мисех, че това разграничение беше само за чекирания багаж, а сега и за големия салонен също.  :blink:

Може да го е имало от преди, но аз да не съм обръщал внимание. Днес го видях, затова го пиша.

http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/baggage

т. 2

Имам подозрението, че скоро може да няма изобщо безплатен багаж при унгарците.  :rolleyes:  :biggrin:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

ми аз си мисля, че и Wizz не са съвсем наясно по темата :)

в смисъл, на връщане от Киев на ръчния багаж ни лепнаха едни лепенки на Wizz, в които ширината на чантите беше дефинирана като 20 см. (по-точно 56х45х20 см.), което противоречи на писаното на сайта им и уведомлението, което получих от Wizz; та се почудих с нашите куфарчета (съответно 23 см. и 24 см.широки) дали няма да имаме разправии, но в интерес на истината (и за разлика от София) на абсолютно никой не провериха багажа

Редактирано от logist13
Връзка към коментар

ми аз си мисля, че и Wizz не са съвсем наясно по темата :)

в смисъл, на връщане от Киев на ръчния багаж ни лепнаха едни лепенки на Wizz, в които ширината на чантите беше дефинирана като 20 см. (по-точно 56х45х20 см.), което противоречи на писаното на сайта им и уведомлението, което получих от Wizz; та се почудих с нашите куфарчета (съответно 23 см. и 24 см.широки) дали няма да имаме разправии, но в интерес на истината (и за разлика от София) на абсолютно никой не провериха багажа

Нищо чудно тия лепенки да са им от преди последните промени, май тогава размера на багажа беше по-малък :) 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.