Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Кофтито е че няма намаление за по-тясна седалка, а само увеличение за по-широка

Намалението е, че няма увеличение.  :lol:

• Харесвам 5
Публикувано:

Намалението е, че няма увеличение. :lol:

Вместо да мислят, как да ни предложат нови услуги за които да плащаме , те се чудят как за настоящето количество и качество на услугата да платим повече .
  • Харесвам 1
Публикувано:

О'Лиъри хапе устни от яд , че не се е сетил пръв :lol:

Кой знае. Той не се цели в толкова нископлатежоспособен контингент, че да търси чак такива врътки.

Публикувано:

Той не се цели в толкова нископлатежоспособен контингент ...

:O

Не говорим за Сър Стелиос нали ?

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

:O

Не говорим за Сър Стелиос нали ?

Не. О'Лиъри работи на пазар, при който възприятията за най-ниската са по-различни от тези на пазара на Уиз.

Психологически погледнато, прагът, при който цена става приемлива, е по-висок при клиентите на Райън, отколкото при тези на лилавите. 

Редактирано от Zaro
Публикувано:

Изобщо не мисля така , пазара на О'Лиъри е свикнал да лети за 1 ,5 или 10 паунда нещо което клиентите на Wizz не познават и не очакват :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес забелязах, че са ми върнали парите за проваленото по тяхна вина пътуване София - Киев и обратно. Датата, на която пратих документите с обратна разписка, е 22. април 2014, а днес е 15 юни. Вътре съм с 70 лв. за двата билета общо (предполагам от разликите в обменните курсове), плюс около 8 лв. за писмото с обратна разписка. Като прибавим и по 80 лв. на човек за квартирите, съм общо 240 лв. в минус.

Публикувано:

Днес забелязах, че са ми върнали парите за проваленото по тяхна вина пътуване София - Киев и обратно. Датата, на която пратих документите с обратна разписка, е 22. април 2014, а днес е 15 юни. Вътре съм с 70 лв. за двата билета общо (предполагам от разликите в обменните курсове), плюс около 8 лв. за писмото с обратна разписка. Като прибавим и по 80 лв. на човек за квартирите, съм общо 240 лв. в минус.

Аз пратих на 23-ти, значи мога да очаквам включване скоро. На теб ти ги приведиха без да ти пишат, обаждат и т.н, така ли?

Направо ги получи по сметка и ако не следиш, може и да не разбереш?

Публикувано:

Направо ги получих без обаждания и писма, но не се знае, може и да получа такива. В замяна на това, когато отменях полетите и се обадих да им го кажа, след това получих още 3 обаждания от тяхна страна и всеки път започваха с това, че не съм се обадил дотогава за отменените полети  :lol: .

Пуснато е зимното разписание 2014/2015

Намалят с по един полет: EIN, BCN, MTA ,CRL, LCA  и с два: BVA, VLC. Махат LTN (два oбедни) и вечерен в ден неделя до BGY

Четвъртото самолетче май ще си ходи по предназначение. :)

пп. Може нещо да съм пропуснал. :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Искам да изразя голямата си благодарност на Уиз, че започнаха Малта. Защото за да напаснат разписанието за Малта, промениха часовете на Рим за датите, които предварително бях запазил - 14-17 юни. Поради това се наложи да дръпна със седмица по-рано пътуването си, което беше специално заради моите родители, и уцелихме топло и сухо време. 

Наводнения затвориха метрото в Рим - http://novanews.bg/news/view/2014/06/17/78101/%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%80%D0%B8%D0%BC/

Обещавам повече да не ги критикувам  :lol:

• Харесвам 7
Публикувано:

Wizz ear намалиха размерите на ръчния багаж-42/42/25- ще пътуваме с несесери :)

Ако е на 42  значи е увеличен.   42x32x25 :)

• Харесвам 1
Публикувано:

То това не са ли размерите на малкия ръчен още от въвеждането му ?

• Харесвам 1
Публикувано:

То това не са ли размерите на малкия ръчен още от въвеждането му ?

И аз така мисля, даже точните размери са 42/32/25

1. Малък салонен багаж:

Ако салонният Ви багаж е с размери 42x32x25 см или по-малък, можете да го вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас.

• Харесвам 2

А бе, та де попитам,  къде видя или чу за намаляване на размерите? Имаш ли нещо официално да споделиш или просто така го плесна.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Скрих малка част от последните няколко мнения, защото леко подтикваха към незаконна дейност, което е против правилата на форума, а преправяне на бординг пасове дори може да има последици за сигурността, и на полети, и на летища. 

Не искаме да сме източник на подобни идеи, кой знае каква дивотия може да направи някой и да ни се стовари на нас на главата. За това такива неща в личните съобщения и това е. 

• Харесвам 3

Почасовите намаления ме кефят!  :lol:  Има нещо ново, което е Wizz код.

promo_bg.gif

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.