Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Дам...с носталгия си спомням как пътувахме за 30 лева двупосочно до Будапеща...

Редактирано от Тони
  • Харесвам 5
Публикувано:

Дам...с носталгия си спомням как пътувахме за 30 лева двупосочно до Будапеща...

Ох,такива цени ще ги мечтаем само - с голям зор и следене докарах цената до 120 лв. двупосочно.

Публикувано:

Избрах случайни дати и намерих Будапеща -Тенерифе-Будапеща билети за 140 евро с клубна карта и без багаж. За 5 часа полет е доста добре :)

От достоверен източник имам информация, че унгарското правителство е започнало инициатива за пускане на полет на Уиз ер между Будапеща и София. Летището в Будапеща е дало сериозни отстъпки, но от месеци чакат и от българска страна да отговори на исканията. Уиз ер са съгласни да пуснат линия, но само ако получат сериозни отстъпки от летищните такси и от двете летища.

• Харесвам 9
Публикувано:

Еми през ноември го бях докарала до 220лв, през Мадрид с Wizz и Ryanair. Така, че 280лв за есенно/зимен период и то от Будапеща ми се вижда много...

Публикувано:

Те и с Дубай почнаха от една база, а сега вече летят от 3 бази. Да се надяваме, че скоро ще видим и от София Тенерифе и Рейкявик ;)

• Харесвам 10
Публикувано:

Ще се опитам да обясня от личен опит, дано да не подведа някой.

Преди няколко месеца запазих хотел от буукинг през страницата на wizzair.И днес си влязох в профила във wizzair и видях, че имам 9Е в Уиз сметката си.Аз пари в профила си в УизЕр не съм вкарвал, така че тези пари са от резервацията на хотела.И до колкото разбирам сега тези 9Е мога да ги използвам като отстъпка от следващия ми самолетен билет.

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Да не ви обърквам, но като отстъпка преди не можеше да се ползват. А само като отделна покупка- да речем билет или багаж. Ако са променили нещо сега....

Ох, неясно е. Трябваше да стигат самите пари за нещо- например да имате в сметката си 21 евро, а билета ви да е на по-малка стойност. Или да стигат самите те като стойност за багаж.

Редактирано от Тони
Публикувано:

Здравейте!Днес си принтирах бордните карти,но не знам защо преди малко отново натиснах за web check in .Та въпросът ми е трябва ли наново да разпечатвам бордни карти?

Публикувано:

Здравейте!Днес си принтирах бордните карти,но не знам защо преди малко отново натиснах за web check in .Та въпросът ми е трябва ли наново да разпечатвам бордни карти?

Не!

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен - Не.

Освен, ако не сте променяли нещо в резервацията.

Публикувано:

Според мен - Не.

Освен, ако не сте променяли нещо в резервацията.

Благодаря!Нищо не съм променяла,просто се чекирах още един път.

Публикувано:

Днес цял ден си изпращам мейла в сайта на уиз, за да ми изпратят нова парола за дискаунта, но ни вест, ни кост от тях. Последните 5 часа средно по веднъж го въвеждам, но в мейла - нищо. На някой случвало ли му се е ?

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.