Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Кхм.. без да искам като се чекирах съм избрала "друг вид документ" вместо "лична карта" и в последствие го видях, вече като беше късно за промяна. Та.. според вас, проблем ли ще е?  :unsure:

Редактирано от bungle
Публикувано:

Кхм.. без да искам като се чекирах съм избрала "друг вид документ" вместо "лична карта" и в последствие го видях, вече като беше късно за промяна. Та.. според вас, проблем ли ще е?  :unsure:

Не!

Публикувано:

Това е някакав бъг в системата им от доста време насам, но не е проблем. Аз няколко пъти изрично избирах "лична карта", а системата го променяше на "друг вид документ".

• Харесвам 2
Публикувано:

Това е някакав бъг в системата им от доста време насам, но не е проблем. Аз няколко пъти изрично избирах "лична карта", а системата го променяше на "друг вид документ".

Да, точно така е - това е бъг. Има си и решение, ако ви се занимава. :)

Тук сме писали по темата:

Wizz Air онлайн чек-ин - грешки при попълване на данните в сайта
Публикувано:

Здравейте, правя чекин и искам да отпечатам бордната карта, но в къщи нямам принтер, и друг път съм ги запазвала в pdf формат, а сега няма такъв вариант. Дава ми само в html. Така ги запазих и на работата с нета ми ги отвори, но като дам принт ако е 100 % - настройките в отпечатването не се вижда всичко на страница, затова намалих на 90%. И така отпечатах. Това дали ще е проблем при разчитане на баркода. Ако не как да изисквам тоя pdf.

Публикувано:

Ако се вижда добре кода няма проблем, той е направен да се чете всякак, без значение от големината

• Харесвам 2
Публикувано:

45 минути как са за смяна на полетите на Катовице? Възможно, невъзможно, екстремно?

Летището в Катовице не е много натоварено и ако няма закъснения трябвало да стане. Аз лично съм правил връзка от 45 минути между два лоу кост полета в Рим, но само с ръчен багаж и вариант Б, ако не стане връзката.

Много важно е от къде пристигаш и за къде заминаваш! Ако идваш от Шенген и пътуваш за Шенген ще спестиш паспортната проверка, което е поне 5-10 минути предимство.

Добавена  е  и нова пакетна цена  "ПЛЮС".  Да не останат по-назад от другите. :lol:

Цената Plus включва:

• Билет за полет
  • Избор на място, включително преден ред и допълнително пространство за крака
  • Приоритетно качване на борда
  • Wizz Flex за гъвкавост при промяна на полет
  • Чек-ин на летището
  • включен голям салонен багаж
  • Една бройка чекиран багаж до 32 кг
Редактирано от Hollywood

45 минути как са за смяна на полетите на Катовице? Възможно, невъзможно, екстремно?

При мен почти всеки път Wizz имат закъснение (попринцип, не полет до това летище), дори и съвсем малко да е при теб - ще стане доста напрегнато. Но само споделям мнение, не съм пробвала, може пък всичко да си мине точно :)

Редактирано от Nati
  • Харесвам 1
Публикувано:

Добавена  е  и нова пакетна цена  "ПЛЮС".  Да не останат по-назад от другите. :lol:

Цената Plus включва:

• Билет за полет
  • Избор на място, включително преден ред и допълнително пространство за крака
  • Приоритетно качване на борда
  • Wizz Flex за гъвкавост при промяна на полет
  • Чек-ин на летището
  • включен голям салонен багаж
  • Една бройка чекиран багаж до 32 кг

Това е за компенсация, че са ми застреляли маймунките, сигурно...

По спомени се ходи пеша от/до самолетите. Заеми позиция да си от първите при проверката. Към Катовице кой полет/ротация си за деня? Предполагам  от Дортмунд :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Това е за компенсация, че са ми застреляли маймунките, сигурно...

Тези маймунки вършеха чудесна работа и ще съм щастлив ако има как да ги реанимираш.

• Харесвам 2

По спомени се ходи пеша от/до самолетите. Заеми позиция да си от първите при проверката. Към Катовице кой полет/ротация си за деня? Предполагам  от Дортмунд :biggrin:

Не знам коя ротация e,  полета е  от Бургас 14:35, а следващия излита в 15:20.

И така за 49 лв добиваме пътуване до Норвегия. Виж връщането е не чак толкова приятно...

Редактирано от adreno
Публикувано:

Не знам, на мен 45 мин. ми е малко дори за един билет. Трябва да си абсолютно сигурен, че няма да има закъснение, или план Б за какво да правиш в/около Катовице. 

Дали можеш да пребягаш от единия гейт до другия за толкова време не е толкова важно, въпреки че е необходимо условие...

Публикувано:

И според мен без значение от летището и авиокомпанията, 45 минути винаги са прекомерен риск. 

RIP маймунки :(

Публикувано:

И така за 49 лв добиваме пътуване до Норвегия. Виж връщането е не чак толкова приятно...

И на мен ми се струва малко като време.

За коя дата е 49лв до Норвегия? :blush:

За 18 Юни - BOJ-KTW е 29 лв, а KTW-SVG е 54zl, което е 19 лв, общо 48лв. За 11,13,16 Юни пък цената е 54zl или около 26 лв, та общо 55.

Тук да вметна - wizz са сменили интерфейса за избор на полетите от днес. Вече е много по-premium  ^_^

post-810-0-42803400-1431480154_thumb.jpg

Редактирано от adreno
  • Харесвам 1

Adreno, супер цена си набарал :)

Жалко, че няма и за връщането такива цени.

Редактирано от Нели
Публикувано:

Ако идваш от Бургас трябва да предвидиш и паспортна проверка. Ако излезеш пръв от самолета и няма други полети около твоя полет, може и да не те забави паспортната проверка.

Ето малко статистика за полетите на Уиз ер:

http://www.flightstats.com/go/FlightRating/flightRatingByCarrier.do?airline=w6

Шансът да ти закъснее самолета е не повече от 5-10% или обратно казано 90-95% имаш шанс да успееш :) Много традиционни авиокомпании на много по големи летища правят връзки от 45 минути и полетите им в над 90% от случаите излитат на време.

Ако си авантюрист и имаш някакъв план Б, може и да се опиташ. Полша също е интересна дестинация, ако не успееш да стигнеш до Норвегия...

Публикувано:

Тук да вметна - wizz са сменили интерфейса за избор на полетите от днес. Вече е много по-premium  ^_^

attachicon.gifwizz-new.JPG

Аз пък може ли да им пратя една лека майна за новия дизайн на страницата :biggrin:

За мен преди, когато отиването и връщането бяха едно до друго, беше много по-лесно да си преглеждам за удобни дати.

Сега както са едно под друго и като има повече дати в посока -   налага се досадно скролване нагоре-надолу :wacko:

• Харесвам 5
Публикувано:

Аз пък може ли да им пратя една лека майна за новия дизайн на страницата :biggrin:

За мен преди, когато отиването и връщането бяха едно до друго, беше много по-лесно да си преглеждам за удобни дати.

Сега както са едно под друго и като има повече дати в посока -   налага се досадно скролване нагоре-надолу :wacko:

+1

И на мен ми беше много по-удобен стария дизайн. :(

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.