Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Следях цените на едни полети до Рим и в промоция цената без отсъпката скача с около 20 лева .

Може да не го прилагат толкова елементарно и за всички полети , а да карат на разбъркано :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Може .

И преди съм го писал , но ми прави впечатление друго - по-голямата част от румънските пасажери на лоу кост полети пътува с чекиран багаж за разлика от нас. Не знам дали се обяснява с национални особености или просто повечето румънци пътуват като гастарбайтери , а българите повече като туристи.

И на второ място циганите им съвсем не са повече отколкото нашите ... говоря вътре в Румъния иначе в Европа са повече от нашите което е нормално с оглед броя на населението :)

Публикувано:

Wizz Air пуска полети от София до Тел Авив

http://news.ibox.bg/news/id_1491716445

Супер, явно това запълва дупката в графика :) Първоначалните цени не са нищо особено, но мисля, че ще падат на есен, от Букурещ се летеше за 40-50 евро двупосочен.

Не че не нахалствам де, само преди няколко месеца 100 евро двупосочен от Истанбул ми се струваше супер :)

Публикувано: (редактирано)

Супер новина! :)  Тези дни чух по телевизията за линия до Баку. Единствено се сещам за Уиз ер. Както са тръгнали може да станат национален превозвач.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Почвам да се замислям за едно късно море в Тел  Авив . Не е точно с мой тип плажове , но променадата  има атмосфера.

• Харесвам 1
Публикувано:
Не че е лошо Тел Авив, ама възобновяваннето на една Будапеща отваряше много повече врати и възможности.

Надеждата остава! :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Като спомена Будапеща се сетих как прекачвахме за Малмо на символични цени, колкото да се каже, че нещо сме платили. :lol: Дано цените паднат през март-април от София до Малмо, че сега са трицифрени.

Публикувано:

Като я обявиха и пуснаха в продажба линията бяха много евтини. Дори доста хора от тук тогава взехме билети за първите дни. Моите двупосочни бяха 70 лева на човек.

Публикувано:

Моите са за края на май, началото на юни и са без дискаунт и съответно по 115 лв двупосочния.... Не знам дали ще паднат чак до тези нива занапред, макар че съм пътувал  Белград - Скавста за по 52 лв двупосочния без дискаунт, та нищо се не знае.

Публикувано:

... макар че съм пътувал  Белград - Скавста за по 52 лв двупосочния без дискаунт, та нищо се не знае.

Помниш ли дали самолета беше пълен? Доколкото знам в Швеция има голяма диаспора от цяла бивша СФРю, а при винаги пълни машини, съответно и цените са по-ниски. Отделно ако е било в началото още като отвориха Белград, имаше момент на зарибяване, както беше и със София 2008-2009, и цените им бяха двойно, че и тройно по-ниски от сегашните.
В момента най-ниските са по 50 лева на посока, доколкото виждам, което си е баш двойно на твоя билет.

И аз не вярвам да има пак билети по 70 лева като първите дни на пускането им в продажба, освен на някоя ултра промоция, или при много слаб интерес. Или кой знае, Wizz не следват винаги нормалната логика на ценообразуване и се случват изненади. Но ако на някой му трябва сигурен билет, по-добре да не чака и се надява на ниска цена от тях. :)
  • Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

По празнициите стават чудеса! Яка мъгла ги мъчи над Бергамо и Скопие. :)

В каква ли посока ще поеме? Moже би за Скопие.

23.12 11:00 W67727 320 Unknown T1   Закъснява  

23.12 06:10 W67701 320 Лондон T1 14:00 Очакван

Редактирано от Hollywood
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Утре - 20% за всички полети за членовете на Wizz клуба .

Вдругиден и за останалите ...

П.С. Май след ударните есенни промоции скоро не са имали редовните -20 % :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Бях сигурен, че ще изчакат да свърши намалението на EasyJet и тогава ще пуснат. Тези две сестрички никога не си подливат вода  :biggrin:

• Харесвам 2
Публикувано:

Незнам по другите дестинации как е, но за София-Барселона този път се насраха много сериозно :( Тоя път ги хванах, точно преди "намалението" си разцъквах цени от края на Януари, няколко варианта за Февруари, няколко за Март и Април - общо 6-7 варианта, чудех се на кой мач да ида в този период. Сега след "намалението" се чудя да се смея ли или да плача :) Цени от порядъка на 200-260 лв без намаление са станали 330-395 лв,че и повече, а сега дори с 20 % е по-скъпо от преди тях без отстъпка. Ето един пример, но всички са така - 01.03 - 04.03 преди без намаление - > 260 лв, сега 394,98 лв - със 20 % - >274лв ?!?. Преди време много често четях , как преди намаление ги вдигат и не вярвах много много или си мислех, че може да ги вдигат козметично, но сега ме разбиха с тези цени, голяма излагация, точно се бях навил да си взема и ме отказаха :(

• Харесвам 4
Публикувано:

И то два дни поред :)

От вчера всъщност ги вдигнаха точно на 3 пъти февруарските,които следя, с което ме предизвикаха да летя през януари, ама така явно става, когато се чудиш прекалено дълго...  

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.