Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Не те разбрах правилно първоначално, за това виси този цитат.

И на мен ми смениха датата с такава, която изобщо не ме устройва и ще трябва да си купувам 2 пъти по скъпи билети от Flydubai.

Редактирано от Георги
оправен цитат
Публикувано:

Извинявайте, че пиша тук, но за да не отварям чисто нова тема - опитвам се да намеря полет до Порто (еднопосочен) за догадина май, и да речем връщане от Лисабон. Ами за порто не откривам полет без прекачване, действително ли няма....

Публикувано:

Защо да не отваряш нова тема?

Няма нищо чудно, че няма директен полет до Порто, то и до Лисабон няма... Общо само 15тина дестинации имат директен полет от София.

Публикувано:

От България до Португалия няма директни полети нито с НТ, нито с нормални компании, едно време имаше комбиниран на бгеър София-Лисабон-Мадрид.

Единствено разни чартъри понякога.

И двете държави са доста малки и дори да пуснат, просто няма да е рентабилно за компанията.

Единствено би имало смисъл да пуснат ТАР и да се използват към Ю.Америка, Африка и т.н.

О, благодаря ви много, бях убеден, че до Лисабон има   :swoon:, но сега търсех до лисабон и ...... ужас!

Ще пусна отделна тема със запитване за самолетни билети до порто и от лисабон.

Редактирано от Stanimir_81
Публикувано:

Имах резервиран полет с Уиз от Дубай до София на връщане от Филипините на 05.11.2015 г. Кацам от Манила на 03.11. в 21.40 ч. Уиз са ми преместили полета на 03.11. в 20.20 часа, очевидно не мога да го хвана. Следващият полет е на 07.11. Не мога да си позволя 4 дни в Дубай, а и нямам нито ден повече отпуск. Има полет с Flydubai na 04.11., но еднопосочният е по скъп от двупосочен и язък ми за цялата филипинска далавера! Някой да се сеща за някаква алтернатива? Наистина ли не мога да извия ръцете на лилавите да ме доставят в София до 05.11.?

Публикувано:

Eloena, вчера като видях променените полети, веднага си помислих ... дано няма никой, чиято връзка от/за Филипините ще е проблемна...

Съжалявам, че се е случило при теб. :(

Предполагам няма начин да промениш датата на връщането от Манила?

Публикувано:

Не, няма :( Скоро и те (Cebu pacificair) промениха някакви часове и тогава имаше възможност, но аз не се възползвах, защото ме устройваха и си потвърдих резервацията. А и много щях да си съкратя престоя във Филипините, защото и те нямат полет на 02.11.

Публикувано:

Имах резервиран полет с Уиз от Дубай до София на връщане от Филипините на 05.11.2015 г. Кацам от Манила на 03.11. в 21.40 ч. Уиз са ми преместили полета на 03.11. в 20.20 часа, очевидно не мога да го хвана. Следващият полет е на 07.11. Не мога да си позволя 4 дни в Дубай, а и нямам нито ден повече отпуск. Има полет с Flydubai na 04.11., но еднопосочният е по скъп от двупосочен и язък ми за цялата филипинска далавера! Някой да се сеща за някаква алтернатива? Наистина ли не мога да извия ръцете на лилавите да ме доставят в София до 05.11.?

Съжалявам да го чуя... Не можеш ли да поискаш от Уиз връщане на сумата и да купиш от Fly Dubai? Не е идеалното, но както и да го въртях в мозъка си, друго не можах да измисля. 

След като Wizz вече нямат полет не виждам как точно ще те върнат в София на 05.11. Единственото, което можеш да направиш в случая, е да си поискаш парите от тях (ще ти ги върнат до стотинка) и да си вземеш по-скъпия полет на FlyDubai. За съжаление по-евтина алтернатива няма, особено за еднопосочен билет. Пробвай поне да разцъкаш стандартните търсачки, може цената да падне с 10-20 евро евентуално.

От друга гледна точка така си спестяваш един ден престой + нощувка в Дубай, което ще ти намали разходите.

Wizz имат полет на 5-ти до Букурещ.

Да, но е сравнително скъп - и като се добавят разходите Букурещ-София + допълнителната нощувка в Дубай и излиза като цената на FlyDubai директно до София.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 1
Публикувано:

Привет eloena, пострадах и аз от промененото разписание, но случва се, горе главата :)

Би трябвало да имаш e-mail от Wizz с 3 опции, една от които е да им се обадиш да те премаршрутизират - безплатно. За твой късмет на 05.11 в 21:55 има полет до Букурещ. Просто им се обади на телефона в e-mail-a и ги помоли да ти сменят връщането да е до Букурещ на 05и. А от там е лесно - или с наземен транспорт или провери за евтин варянт по въздух...

До София няма варянт да те доставят (доста време изгубих в молби, но уви правилата им са такива...).

Надявам се помогнах поне малко и приятно във Филипините :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Така мисля да направя. Ако се намери някой да ни вземе от Букурещ посред нощите и успеем сутринта да отидем на работа, това ще е варианта. Полета може и да е сравнително скъп, но Уиз предлагат като опция извозване по алтернативен маршрут, така, че не би трябвало да го плащам. А допълнителната нощувка в Дубай така или иначе съм я планирала и букнала даже. Още две обаче ми идват в повече.

• Харесвам 1
Публикувано:

Току що използвах натрупаните си пари от 5% кешбек от буукинг в уиз сметката си.В крайна сметка отиване и връщане до Меминген ще ми струва 21 лева с чекиран багаж.Ноо от Уиз не изневеряват на традициите си и отново са се постарали да оставят горчив привкус на клиентите си - въвели са нови такси за багажа.Чекиран багаж 23кг - 30лв, а чекиран багаж 32кг - 50лв. :(

Мегасделка: Wizz Air купува 110 нови самолета Airbus

Колко ли от тях ще дойдат в София? Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.