Прескочи до съдържание

Търся еднопосочен билет до Лондон

Препоръчани мнения

Здравейте  :) ,

нуждая се от малко (добре де, много сериозна) помощ.

Две хлапета разчитат на мен да открия начин да се върнат в Ковънтри до 6ти септември. Щяха да пътуват с кола, така че явно ще издържат и на всевъзможни престои и подскачания из Европа. 

Ще пътуват с ръчен багаж. На разположение имат маестро,виза и дайнърс, ако не се налага да ги носят със себе си. 

Не намерих никакви поносими цени от Солун, Скопие, Букурещ до Лондон. Не че мога да се доверя на своето търсене, Не съм проверявала Истанбул, струва ми се твърде сложно. Биха се съгласили и да летят до някъде в Централна Европа и да продължат с автобус/влак, колело/ скейтборд, но нямам никаква идея какво да търся и дали ще е съществена разликата. 

Не очаквам чудо в този период. Но 250 евро не мога да ги преглътна лесно. 

Някой да скучае в събота и да има идеи?

Връзка към коментар

Здравей, използвай сайта azair.eu. Представлява много хубава търсачка за нискотарифни полети. Има множество варианти за под 200 евро,че даже и под 150 виждам. Разгледай ги и си харесай някой.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Преди около седмица колежка сподели, че е попаднала на билет Констанца-Лондон (може би Лутън) за под 30 паунда за септември. Нямам време да се ровя, пък и това засега не ми е дестинация, но ми стана интересно, защото вариантите от Варна не са многобройни, а са все едни цифри... Виждам, че вероятно става въпрос за София, но в края на летния сезон е възможно да има подобни изгодни опции - само идея....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Голям гърч. Според мен да скачат на текущото намаление с Уиз и така...гледам, че цената пада на 260€, не знам колко е била вчера. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Голям гърч. Според мен да скачат на текущото намаление с Уиз и така...гледам, че цената пада на 260€, не знам колко е била вчера. 

Всъщност според моите спомени от събота, цените са се вдигнали. Иначе децата вече преглътнаха цените, което е похвално, аз май нямаше да мога :rolleyes:

Връзка към коментар

Здравейте  :) ,

нуждая се от малко (добре де, много сериозна) помощ.

Две хлапета разчитат на мен да открия начин да се върнат в Ковънтри до 6ти септември. Щяха да пътуват с кола, така че явно ще издържат и на всевъзможни престои и подскачания из Европа. 

да има идеи?

Предлагам да прегледнатe и следния вариант

Wizz София (‏SOF) → Брюксел Шарлероа (‏CRL) W6 4327  6.9.2015 г. 06:00. - 07:45  160

flibco CHARLEROI AIRPORT  » GENT Station Sint-Pieters  10:40-12:00 - 15

(аз съм успявал да хвана и автобуса на flibco, който тръгва за Гент/Брюж и в 8:00 часа - така децата ще имат и бонус 5 часа да разгледат прекрасния Гент)

Megabus 15:05 Gent , Akkerhage, Hotel Campanile >>> 00:05 Coventry , Cannon Park 43

или общо €218 до крайната цел - Ковънтри

(с дискаунтклуб за Wizz)

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Предлагам да прегледате и следния вариант

Wizz София (‏SOF) → Брюксел Шарлероа (‏CRL) W6 4327  6.9.2015 г. 06:00. - 07:45  €160

flibco CHARLEROI AIRPORT  » GENT Station Sint-Pieters  10:40-12:00 - €15

Megabus 15:05 Gent , Akkerhage, Hotel Campanile >>> 00:05 Coventry , Cannon Park €43

или общо €218

Ха, от там се опитвах да ги прекарам когато щяха да пътуват с кола. Мога да пробвам, след като отхвърлиха пътуването до Лион и минаването през Малта :)   

Връзка към коментар

Свърши се. Взеха си някакви противни билети за 507 лв на човек и са доволни, защото можело да е по-лошо. Междувременно отказаха безплатен превоз с кола и всякакви начини да разгледат нещо по пътя.

Не мога да преценя кой отговор да избера за "най-добър", така че не ми е ясно как да маркират темата като отговорена :blush: . 

Благодаря за помощта! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.