scilla Публикувано: 29 август, 2015 Сподели Публикувано: 29 август, 2015 Привет! За първи път летим (4-ма възрастни и бебе) до летище Чампино в Рим с Уиз и се чудя дали има по-изгоден начин за стигане до региона на Ватикана от shuttle + градски транспорт от централна гара? Благодаря предварително! Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 29 август, 2015 Сподели Публикувано: 29 август, 2015 Тези варианти разгледа ли : Транспорт от Ciampino Връзка към коментар
Spqr Публикувано: 29 август, 2015 Сподели Публикувано: 29 август, 2015 дали има по-изгоден начин за стигане до региона на Ватикана от shuttle + градски транспорт от централна гара Магелански пътеводител В твоя случай тази опция те устройва Още по-евтин вариант е с автобус от градския транспорт ATRAL, който преминава при честота от около 40 минути. Билетът се купува от шофьора на цена от 1.20 евро до метро спирка Anagnina, откъдето се качваме в метрото за 1.5 евро или общо 2.7 евро. 1 Връзка към коментар
Tsanev Публикувано: 29 август, 2015 Сподели Публикувано: 29 август, 2015 Магелански пътеводител В твоя случай тази опция те устройва Още по-евтин вариант е с автобус от градския транспорт ATRAL, който преминава при честота от около 40 минути. Билетът се купува от шофьора на цена от 1.20 евро до метро спирка Anagnina, откъдето се качваме в метрото за 1.5 евро или общо 2.7 евро. Тази седмица се върнах от там по този начин - действително е най-евтин начин. Има мисля разписание на автобуса от последната спирка на метрото до летището. И аз бях отседнал до Ватикан. Само като пристигате, да не слезете от автобуса на жп-гарата - слизате на последната спирка на автобуса (метро Анангина). И се оглеждайте в метрото - има доста деца-джебчийки. Автобуса е точно срещу изхода на пристигащи (пресичайки паркинга)- над предното стъкло ще има надпис Анангина, За всеки куфар ще ви вземат по 1,20 евро (за метрото не се плаща куфар), така че опитайте да вземете по-малко багаж. И без това в Рим е доста горещо сега 1 Връзка към коментар
nataly_2003 Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Потвърждавам и аз за варианта Anagnina (по препоръка от форума). Удобно и евтино е. Разписанието го намерих в сайта на летището и е точно по разписание, бях го споделила тук. Като излизиш от пристигащи, насреща на паркинга един бял автобус и пише Anagnina. Отива точно на метрото и то на линия А, с която стигаш до Ватикана,вече вие предценете на коя спирка ще слезете. 1 Връзка към коментар
scilla Публикувано: 2 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Благодаря ви! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега