Цвете Публикувано: 30 август, 2015 Сподели Публикувано: 30 август, 2015 Имам нужда от малко помощ. Тъй като съм само с телефон, а и следващите десетина дни пътуваме, моля, ударите едно рамо! Трябва ми билет от София до Хонг Конг с фиксирани дати. Пристигане на 10.10.2015 и отпътуване 17.10 2015. Разполагам с Виза, мастеркарт, маестро. Пътувам по принцип само с ръчен багаж, но този път може на връщане да имам куфар. Много Благодаря предварително! Поздрави от Гранада! Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 август, 2015 Сподели Публикувано: 30 август, 2015 Уау ! Някакво изложение ли има по това време , че цените са кошмарни. От 700 евро и то за много неудобни полети Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 30 август, 2015 Сподели Публикувано: 30 август, 2015 Има "промо" на Еър Чайна. Най-евтино е от Стокхолм, обратно в Москва, под 350 евро, но е с два дена по-късно от датите ти. Около тях се движат към 410-20 евро, от Будапеща, обратно в Стокхолм или Виена. Като сложиш пътя дотам (примерно двупосочен до Виена и автобус до Будапеща), пак става сериозно. За Хонк Конг винаги се търси И в хонк-конгски сайт, примерно expedia.com.hk 3 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Всяка година има 2 панаира в Гуанджоу, Китай, редуващи се в датите между 10-ти и 30-ти. И винаги по това време са скъпи билетите. Това, което е писал makf1an e супер изцедена цена, имай предвид, че всеки ден ще скачат. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Е то с тия фиксирани дати предполагам там отива и Clete. Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 7 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 7 септември, 2015 За съжаление през устройството, с което разполагам в момента не мога да вляза и да си преведа или да разглеждам по- подробно. След 2 дни като се прибера ще търся пак. Иначе- да на изложение, но като придружител. Получих покана - трябва само билет да си купя. Ще видим дали ще успея. Благодаря! Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 8 септември, 2015 Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 Йеееее, прибирай се да разказваш повода за пътуването ти натам! Освен това много време ви продължава ваканцията! Идвай си!!!! Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 8 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 8 септември, 2015 Утре. Даже вдруги ден , щото е нащес. Връзка към коментар
Препоръчани мнения