Прескочи до съдържание

Круизи - промоции, Last minute, новини...

Препоръчани мнения

На 24.01.2020 г. в 23:30, stanislavpp каза:

А един много добре запознат познат албанец казваше: При круизите е на сметка 50 еуро на ден !

Предай на твоя познат албанец (много добре запознат) че аз ги намирам за 20-25 еуро на ден !

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, eugene.kn каза:

Предай на твоя познат албанец (много добре запознат) че аз ги намирам за 20-25 еуро на ден !

Доказателства, моля !!!

То на мечти и аз ги докарвам толкоз:protest:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, eugene.kn каза:

Когато откриеш реално на тази цена, пиши тук, моля! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
31 minutes ago, Kalina Ivanova said:

Доказателства, моля !!!

То на мечти и аз ги докарвам толкоз:protest:

Ето ти един круиз в коийто ние букнахме каюта за 720 евро с отстъпка за редовни клиенти за двама възрастни и две деца цък Това е 51 евро на ден и на каюта, като за нас това е най-добрата цена, която сме постигали до сега. Това е малко под 13 евро на човек и на вечер, ако смятаме и децата. Само за възрастни цената е около 25 евро на човек. Бакшишите са допълнително, но през немския сайт те не са задължителни. При желание може да ги смъкнеш и на нула или да ги редуцираш до подходящо за теб ниво.

Има такива цени но не се срещат често. За каюта с балкон най-ниската ни цена беше 400 евро на каюта на седмица.

• Харесвам 2
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 3 минути , Topfly каза:

Ето ти един круиз в коийто ние букнахме каюта за 720 евро с отстъпка за редовни клиенти за двама възрастни и две деца цък Това е 51 евро на ден и на каюта, като за нас това е най-добрата цена, която сме постигали до сега. Това е малко под 13 евро на човек и на вечер, ако смятаме и децата. Само за възрастни цената е около 25 евро на човек. Бакшишите са допълнително, но през немския сайт те не са задължителни. При желание може да ги смъкнеш и на нула или да ги редуцираш до подходящо за теб ниво.

Има такива цени но не се срещат често. За каюта с балкон най-ниската ни цена беше 400 евро на каюта на седмица.

Много добра цена! За трансатлантически круиз е постижима. За другите - трудно.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

преди 1 час, Topfly каза:

Ето ти един круиз в коийто ние букнахме каюта за 720 евро с отстъпка за редовни клиенти за двама възрастни и две деца цък Това е 51 евро на ден и на каюта, като за нас това е най-добрата цена, която сме постигали до сега. Това е малко под 13 евро на човек и на вечер, ако смятаме и децата. Само за възрастни цената е около 25 евро на човек.

Показно...Тук така се прави!

От скоро съм тук и се уча все още!

Благодаря на @Topfly

Редактирано от Георги
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
9 minutes ago, Дани Магелани said:

Много добра цена! За трансатлантически круиз е постижима. За другите - трудно.

В Дубай за седмицата преди Коледа има редовно предложения на много ниски цени. Ние за тази седмица си букнахме в ласт минит каюта с балкон за общо 400 евро. От време на време и на Карибите се намират подобни оферти. Проблемът е как да си купиш евтин билет ласт минит...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , Topfly каза:

В Дубай за седмицата преди Коледа има редовно предложения на много ниски цени. Ние за тази седмица си букнахме в ласт минит ката с балкон за общо 400 евро. От време на време и на Карибите се намират подобни оферти. Проблемът е как да си купиш евтин билет ласт минит...

Вероятно е така. Аз гледам по Нова година 24.12-15.01  и през лятото  20 юли-20 август. За тези периоди трудно се намира добра цена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, Дани Магелани каза:

Вероятно е така. Аз гледам по Нова година 24.12-15.01  и през лятото  20 юли-20 август. За тези периоди трудно се намира добра цена.

И аз за НГ търся и нямам идея кога е най добре като период за търсене.

Така, че ще се радвам ако споделяте попадения.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 минути , Kalina Ivanova каза:

Бях планирала за следващата НГ на Коста  Мавриций-Сейшели-Мадагаскар, но май ще го спират. Търся и Хавай+Полинезия по това време.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Била съм на Новогодишен круиз. Следяла съм цените много дълго време. Ами за този период на годината няма евтина оферта. Цените на самолетните билети и те са доста високи, дори и да ги купиш по-рано. Нова година си е традиционно скъп период, не само в круизния бизнес. По Коледа е по-евтино.

Наистина добри цени съм срещала в ласт минит офертите, но ние никога не може да ги използваме. Отпуските се определят в края на годината за следващата, а и често в хода на годината търпят промени, за съжаление!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
1 hour ago, Kalina Ivanova said:

За топ сезоните само ласт минит си струва да се търси добра оферта. Ние сме пътували за 500 евро на седмица на каюта от Хавана на Коледа, но като продължение на един круиз. 3 дни преди Коледа свалиха цената на каютата от 2500 евро на 500 евро и ние бързо букнахме круиза, като си продължихме пътуването. Няма гаранция обаче че винаги ще има такива оферти. Може да се опиташ като си вземеш самолетен билет за някъде и чакаш добра оферта. Ако не дойде си направи план Б за пътуването...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Бях планирала за следващата НГ на Коста  Мавриций-Сейшели-Мадагаскар, но май ще го спират. Търся и Хавай+Полинезия по това време.

Дани, този за Мавриций- Сейшелите- Мадагаскар от къде тръгва и от сайта на Коста ли е

Връзка към коментар
Преди 1 час, ZORI каза:

Дани, този за Мавриций- Сейшелите- Мадагаскар от къде тръгва и от сайта на Коста ли е

Сега го има. За 2021 не знам. Тръгва само от Мавриций. От Сейшели не може да се тръгне. Виж сайта на Коста, а и тук има тема.

Връзка към коментар

https://www.cruisetips.ru/cheap-cruises/transatlantika--kanaryi-na-costa-favolosa-s-28-marta-2020

Това излиза много ниска цена на човеко/ден, който има 24 свободни дни от 28 март т.г.

Ако има скрити подводни камъни, спецовете да казват.

Защото се заформи дискусия и @Topfly ме посъветва, калкулатора вече си казва тежката дума.

Отчитам се по темата, както си му е реда.

• Браво 1
Връзка към коментар

@Kalina Ivanova не познавам този сайт, а в други сайтове не виждам толкова ниски цени...Нека ако някой го е ползвал да каже какво е включено и какво не е вклчено в цената.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , Topfly каза:

@Kalina Ivanova не познавам този сайт, а в други сайтове не виждам толкова ниски цени...Нека ако някой го е ползвал да каже какво е включено и какво не е вклчено в цената.

https://www.costacruises.no/cruises/PTP23000/FA23200328.html

намерих го и тук

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Със сигурност е без летищни такси и без бакшиши. И пак цената едва ли покрива разходите им. Ако спираше до Европа, обяснимо, но тук се включва и средиземноморски круиз, което си е екстра.

Връзка към коментар
34 minutes ago, Дани Магелани said:

Със сигурност е без летищни такси и без бакшиши. И пак цената едва ли покрива разходите им. Ако спираше до Европа, обяснимо, но тук се включва и средиземноморски круиз, което си е екстра.

Със съгурност не включва летищни такси 🙂 Пристанищните такси обаче според обяснението на цената са вътре. Според гугъл преводът от норвежки е следния:

Цената включва

Цената включва пристанищни такси, регистрационни такси. Цената е за каюта и важи само за жителите на Норвегия. Наличността е ограничена и може да варира, ако се изберат допълнителни незадължителни услуги, като продължите с резервацията.

Цената не включва

Такса за обслужване на борда:

Възрастни = 10 евро / нощ. Деца на възраст между 15 и 18 години = 10 евро / нощ. Деца на възраст между 4 и 14 = 5 евро / нощ. Деца под 4 = безплатно.

За всякакви допълнителни такси за гориво при полети и трансфер / кораб, вижте условията и условията на договора за Tour Packages-Art. 4.4.

Полети: полетите не са включени. Цената на полетите трябва да се изчисли, ако продължите с тази резервация.

Офертата ми изглежда супер. Около 770 евро за 24 дни на каюта или по 32 евро на ден и по 16 евро на човек...Въпрост е как да се прескочи трапа с жителството в Норвегия... Ако офертата се предлага и през руски сайтове със сигурност има вариант..

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ха ха! Бъгнах се вече от мисли за коронавируса! Разбира се, че са пристанищни!

Разбирам, че има уловка. Ако имаме магагеланци в Норвегия, могат да използват. 

А за руснаците - те могат всичко. Щом ми хакнаха пощата. Що да не си сменят националноста в мрежата?

Или може да са украинците? И те правят бели.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Topfly каза:

Въпрост е как да се прескочи трапа с жителството в Норвегия... Ако офертата се предлага и през руски сайтове със сигурност има вариант..

Руснаците имат решение и за това:

Дальше заполняем адресные данные плательщика, но на самом деле первого пассажира (даже если плательщиком будет второй пассажир или вообще другой человек, всё равно оставляйте первого пассажира, чтобы меньше вопросов возникало):

• страна проживания (оставьте там то, что уже выбрано и не думайте об этом);
  • область в той стране (выберите первую попавшуюся, не заморачивайтесь выбором);
  • название улицы - не нужно ничего искать, выдумывать, гадать - заполните просто несколько одинаковых латинских букв, например "sssss";
  • номер дома - тоже ничего не выдумываем, ставит два нуля;
  • город/деревня - не нужно ничего искать, выдумывать, гадать - заполните просто несколько одинаковых латинских букв, например "sssss";
  • почтовый индекс - вот тут придётся попотеть; в большинстве европейских стран это 4 цифры, а во Франции 5 цифр, а в Нидерландах "12345 BR", в Швеции "SE-12345", в Финляндии "FI-12345".

и по-подробно:

https://navimba.com/viewtopic.php?t=411

Не гарантирам за достоверност, но това което прочетох се ползва с доста добър рейтинг.

Ако някой е пробвал, нека сподели опит.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Един доста евтин круиз за след коронавирус от Савона до Гваделупа. 13 дни за 838 евро на каюта, като в цената са включени и бакшишите. На същата цена могат да пътуват двама възрастни и две деца в една каюта.

https://www.kreuzfahrtberater.de/kreuzfahrt-k148365-italien-frankreich-spanien-kanaren-a-costa-magica-savona-pointe-pitre-guadeloupe

Круизът завършава на 19-ти декември. За сега е рано да се търсят билети, но от Гваделупа към Европа има шанс и за 100-150 евро да си купи човек самолетен билет...

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.