Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
21 minutes ago, palioto said:

В събота го използвах за първи път.Всичко беше нормално. Единствено по- различно ,имаше един чичак който проверяваше билети на всички качващи се.

Няма ли машинки за електронно валидиране ?

Публикувано:

Да има !С влизането на първото у-во не ми прие с карта наложи се от съседното.След това провери с неговата машинка дали е минало плащането.Изглеждаше мнооого, стриктен.😀

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 47 минути , Георги Матеев каза:

Daily Mail цитира Fakti.bg. Журналистика на най-високо ниво.

Хубаво, разбирам, опитваш по навик да преметнеш системата както винаги, но като един път те хванат - ами замълчи си, приеми "поражението" с достойнство и поне не демонстрирай пред целия свят колко ти е акъла.

Всъщност цитират сайта fatki.bg 😄 😄 😄 ...поне линка им е правилен 

image.png.5d17d2d779e0c4022ec7ed470c307512.png

• Браво 2
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 2 часа, palioto каза:

В събота го използвах за първи път.Всичко беше нормално. Единствено по- различно ,имаше един чичак който проверяваше билети на всички качващи се.

А освен теб, чичката и шофьора, имаше ли други хора?

Публикувано:

@bad kid Една спирка преди разклона за летище.Не съм сигурен срещу "Тих труд".Беше навреме!

преди 53 минути , Ilian359 каза:

А освен теб, чичката и шофьора, имаше ли други хора?

Учудващо имаше.Някой не знаеха ,че има промяна в маршрута.

Публикувано:

В събота пък един от шофьорите на Т1 закарал пътниците на самолета за Айндховен, вместо за Дортмунд. Та са излизали обратно от самолета и пак в същия автобус, а после вече в самолета за Дортмунд 😄

Май наистина ще хвърчат лицензи на наземни оператори скоро 😄 😄

• Харесвам 1
  • Шок 5
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 минути , Hakkâri Spor каза:

В събота пък един от шофьорите на Т1 закарал пътниците на самолета за Айндховен, вместо за Дортмунд. Та са излизали обратно от самолета и пак в същия автобус, а после вече в самолета за Дортмунд 😄

Поне авиокомпанията оцелили са ? 

• Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 51 минути , Hakkâri Spor каза:

Може би сходен контингент. Объркал се е човекът. 

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 24 минути , Zaro каза:

Може би сходен контингент. Объркал се е човекът. 

Няма как да се сбърка контингента летящ за Дортмунд с летящите за Айндховен....До ден днешен разказвам на приятели как със стюардесите на полети до Дортмунд се поздравяваме само бледоликите.....  

• Смея се 8
Публикувано:

Аз не съм летял до Дортмунд и не знам какъв е контингентът, но до Айндховен съм летял много пъти и почти не помня да съм виждал роми.

преди 1 час, Jorro каза:

Поне авиокомпанията оцелили са ? 

Предполага се, не знам. Само преразказвам какво е писала една пътничка:

35C80ED8-A717-45FE-8DE5-813D7405A66B.jpeg

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Дани Магелани
Публикувано:
преди 9 часа, Otnesen каза:

Няма как да се сбърка контингента летящ за Дортмунд с летящите за Айндховен....До ден днешен разказвам на приятели как със стюардесите на полети до Дортмунд се поздравяваме само бледоликите.....  

Така е. Опит от 4 полета през май.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 часа, Hakkâri Spor каза:

Аз не съм летял до Дортмунд и не знам какъв е контингентът, но до Айндховен съм летял много пъти и почти не помня да съм виждал роми.

...

35C80ED8-A717-45FE-8DE5-813D7405A66B.jpeg

Значи не ги различаваш.:wink:

Почти винаги са над 50%. Дори числата не познават, та се налага да им се обяснява къде е 27 ред. Но да си купят по един мастер бокс цигари от летището - затова акъла им стига.

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 6
Георги Матеев
Публикувано:

Явно шумът около летище София е довел до сериозен инструктаж на персонала.

Тази сутрин на Т1 служителите се счупваха от любезност и старание, всички по веригата бяха супер внимателни и като цяло имаше видима разлика. Ма то "заповядайте", ма то "благодаря", ма то загрижено предупреждение, че може да се наложи известно изчакване в автобуса по време на бординг, ма то едно канско търпение дори с най-туткавите пътници. Един от проверяващите на скенерите даже ми се усмихна! В 05:00 сутринта!

Има надежда 😊

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • Смея се 15
Публикувано:

Ти кога си дойде от Слънчев бряг, та пак излетя от София нанякъде… 😉

А на бургаското летище усмихват ли се?

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 29 минути , Георги Матеев каза:

Явно шумът около летище София е довел до сериозен инструктаж на персонала.

Тази сутрин на Т1 служителите се счупваха от любезност и старание, всички по веригата бяха супер внимателни и като цяло имаше видима разлика. Ма то "заповядайте", ма то "благодаря", ма то загрижено предупреждение, че може да се наложи известно изчакване в автобуса по време на бординг, ма то едно канско търпение дори с най-туткавите пътници. Един от проверяващите на скенерите даже ми се усмихна! В 05:00 сутринта!

Има надежда 😊

Не бързай да се радваш, всичко ще е пак по старому още на следващия ти полет от София 🤣

Дето се вика: всяко чудо за три дни 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 51 минути , Hakkâri Spor каза:

Ти кога си дойде от Слънчев бряг, та пак излетя от София нанякъде… 😉

А на бургаското летище усмихват ли се?

Още в неделя се прибрах в София. От години в Слънчев Бряг ходя единствено по работа. Прекарах цели 2 дни там, които бяха предостатъчни за да се уверя отново, че това никога няма да бъде моето място. Въпреки че този път - както никога - хотелът беше учудващо добър.

В Бургас само кацнах и минах през летището за 2-3 минути без да следя местните усмивки. Но ми направи впечатление, че заведенията там са се престарали с цените - беше по-скъпо и от софийското летище.

А в момента съм в Неапол и след малко се качвам на полета за Мостар. Нямам търпение да летя за първи път със Skyalps.

• Харесвам 9
  • Браво 2
Публикувано:
преди 55 минути , Георги Матеев каза:

Един от проверяващите на скенерите даже ми се усмихна! В 05:00 сутринта!

Има надежда 😊

Не разчитай на това. Аз например постоянно се усмихвам на хората, но вътрешно им се зъбя!

🙂 

Публикувано:
преди 2 часа, Брани каза:

Не разчитай на това. Аз например постоянно се усмихвам на хората, но вътрешно им се зъбя!

🙂 

На това в един друг форум, следваше спонтанното:

"Снимка! Снимка! Снимка!"

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Duke каза:

На това в един друг форум, следваше спонтанното:

"Снимка! Снимка! Снимка!"

Никакъв проблем - имам си колекция от снимки точно за такива случай, за да докажа веднага, че аз също съм способен да изпитвам много емоции и вътрешният ми свят е богат и наситен!

22strw01237a-002-expressions-3-swsrekiysc-me-282-swatch_800x.webp.b1ffed7d62f0b979e0bb645dd6edece4.webp

Публикувано:

До Дортмунд летя 3-4 пъти годишно, защото там ни е фирмата-майка и пак толкова до Айндховен, защото имаме 2 щерки в Нидерландия. Контингентът е 1:1 в т.ч. викане на полиция след кацане, бой, клетви и пр. Това с тъпченето на багажите и смяната на местата е ретро чалга, както се казва.

Току що купих билет на малката щерка да лети сама при каките наесен и направо се изпотих, като прочетох за поредната изцепка. Тя уж е печена, летяла е много, говори 3 езика, ама е ... на 15. Дано всичко е наред! 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 27 минути , bibi каза:

До Дортмунд летя 3-4 пъти годишно, защото там ни е фирмата-майка и пак толкова до Айндховен, защото имаме 2 щерки в Нидерландия. Контингентът е 1:1 в т.ч. викане на полиция след кацане, бой, клетви и пр. Това с тъпченето на багажите и смяната на местата е ретро чалга, както се казва.

Току що купих билет на малката щерка да лети сама при каките наесен и направо се изпотих, като прочетох за поредната изцепка. Тя уж е печена, летяла е много, говори 3 езика, ама е ... на 15. Дано всичко е наред! 

Пътници за Дортмунд/Айндховен се качват на самолет

https://www.facebook.com/100000700854686/videos/1743307002976340/

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Днес самолетът за Айндховен е излетял с 25 мин закъснение и един цигойнер по-малко. Отказал да си седне на мястото.

По разписание трябваше да излети в 12.05. Дъщеря ми в 11.50 ми писа, че са се борднали и се разправят само с този. Други подобни пък са я помолили да се разменят, защото тя била до майката с бебето, а бащата бил през 3 реда. Разменила се е заради бебето, но не считам за правилно да им толерираме наглостта.

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 5 часа, bibi каза:

Днес самолетът за Айндховен е излетял с 25 мин закъснение и един цигойнер по-малко. Отказал да си седне на мястото.

По разписание трябваше да излети в 12.05. Дъщеря ми в 11.50 ми писа, че са се борднали и се разправят само с този. Други подобни пък са я помолили да се разменят, защото тя била до майката с бебето, а бащата бил през 3 реда. Разменила се е заради бебето, но не считам за правилно да им толерираме наглостта.

Съгласна съм с теб, абсолютно.  Обаче, ако до мен се случи някой, изпускащ зловонни феромони... или се вихри зло бебе... лелее, даже сама ще им предложа да си разменим местата. Щот' съм добра душа, нали  😉 

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

Достъпът с автомобил до Терминал 2 на летище София ще е забранен до 23 август

Достъпът с автомобил до пред сградата на Терминал 2 на летище "Васил Левски" - София ще е забранена от 4-ти до 23 август 2025 г. заради подмяна на дилатационните фуги на естакадата към него, съобщиха от аеропорта. Зоната Kiss & Ride временно е преместена в крайната лента преди бариерите за изход.
Забранено е паркирането по пътното платно между паркинг P4 и временната зона. Градският транспорт и междутерминалните автобуси ще преминават нормално пред терминала. Всички паркинги са отворени за използване.

image.jpeg.1118c16d7a124bf79411d75846c280fe.jpeg
  • Шок 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.