Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 34 минути , П.Кръстев каза:

Май цените са мръднали леко

IMG_4709.jpeg.3de4a8267198994ffaa0859bfa286428.jpeg

После що хората са изнервени преди полет на Райън....

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 2 минути , Zaro каза:

После що хората са изнервени преди полет на Райън....

Бързат да се качат и да вземат евтините сандвичи на МОЛ?

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
11 minutes ago, Alexander said:

Още може !

И аз мисля ,че до 50 лева сандвич е нормално. Тия дни гледах видео на американец, че пил най-скъпото капучино в живота си на летище Истанбул - 20$. Ние с какво сме по-долу , "Васил Левски" е това !

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 6 часа, П.Кръстев каза:

Май цените са мръднали леко

IMG_4709.jpeg.3de4a8267198994ffaa0859bfa286428.jpeg

Тея на какви наркотици са? Скандално е.

И да, без майтап - подобни цени правят менюто на Уиз и Раян да изглежда направо без пари.

@vl_stamboliev всъщност прав си. А и аз какво се скандализирам, след като от поне 10 години не съм си купувал нищо от нашето летище и нямам и намерение. Лаунджът винаги ми е бил предостатъчен.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 минути , Георги Матеев каза:

Тея на какви наркотици са? Скандално е.

И да, без майтап - подобни цени правят менюто на Уиз и Раян да изглежда направо без пари.

Да не забравяме, че сме пазарна икономика. Щом имат клиенти и сметката им излиза на тези цени, да не са луди да ги свалят?!

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 29 минути , stanimir каза:

И аз мисля ,че до 50 лева сандвич е нормално. Тия дни гледах видео на американец, че пил най-скъпото капучино в живота си на летище Истанбул - 20$. Ние с какво сме по-долу , "Васил Левски" е това !

Истамбул не е критерии, една чаша бира беше 40лв преди 1-2 год още. Рекорд в целя свят в това ми се струва.

Публикувано:

Специално в София,  не намирам никаква причина да видя часове на летището преди полет.Най-много да пия кафе там.Ако съм бил гладен преди това сигурно вече ще съм хапнал в града.Залагам ,че повечето клиенти са чужденци. 

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Една сутрин в 5ч гледам парче пица маргарита 30 лв. И една страхотна девойка продава. Питам я мога ли да ви питам нещо лично. Тя - да. Какво ще ги правите тия пици, къде ги изхвърляте? 

'Ама не, купуват ги.' отговори през смях. И така й взех номера.

Та смисъл има от тия цени.

• Харесвам 1
  • Браво 4
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 3 часа, Gisp каза:

Една сутрин в 5ч гледам парче пица маргарита 30 лв. И една страхотна девойка продава. Питам я мога ли да ви питам нещо лично. Тя - да. Какво ще ги правите тия пици, къде ги изхвърляте? 

Сега вече разбирам защо долу в лаунджа са все кисели леки на които последното нещо, което бих се сетил, е да поискам телефонния номер...

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:

15 евро е от поне година за сандвич на Т2, за едно пътуване миналата година в работен ден след училище спешно се изсипахме на летището с детето, то вие от глад, ние гоним полета. Като цъкнах да платя изхълцах на 30 лева, а продавачът бързо разгада невербалната ми комуникация и поясни "вече навсякъде тук са по толкова, госпожо". 🤑От тогава гладно-гладно, седи си гладно, докато не започне бордното обслужване. 😉

• Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Ние вчера  хапнахме по един сандвич и честно казано беше вкусен. Заведенията на летището бяха пълни , явно хората не ги притесняват цените.

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 39 минути , Mary каза:

Направо ще ми приседне от такива цени. 

IMG_0532.jpeg

IMG_0534.jpeg

Цените в ресторантите им & на доставка не са кой знае колко ниски. Това е положението с цените на хапването, да не спамя другата тема за цените в България. 

+5 евро/пица надценка за локацията летище 🙂

https://www.takeaway.com/bg/menu/eddys-pizza-sofia-tsentar 

https://www.eddys.bg/bg/

Имат бонус точки, че са им атрактивни количките за храна на терминала и радват децата, не са тип скучна закусвалня с витринка. 🤪

Публикувано:
преди 37 минути , Velyana каза:

Ние вчера  хапнахме по един сандвич и честно казано беше вкусен. 

Ами то за 30кинта остава и да не е вкусен...

Цените са абсурдни. За тези пари самолетен билет си купувам редовно 😉

Не че нямам 30лв, ама да ги дам на тези селски тарикати няма да го бъде.

• Харесвам 9
  • Браво 6
Публикувано:
преди 20 минути , jorocontrola каза:

Ами то за 30кинта остава и да не е вкусен...

Цените са абсурдни. За тези пари самолетен билет си купувам редовно 😉

Прав си, но на летището в Цюрих често съм хвърляла сандвичи или салати за пл 20 франка, които имат вкус на подметка.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
19 hours ago, Gisp said:

Отворено ли е в 5 часа ? Тя е станала специално да ти даде номера си.

П.П.Обаче пък има мента и мастика на добра цена в безмитния.Пийте по една да залъжете глада и сте ок !

• Харесвам 1
Публикувано:
Just now, stanimir said:

Отворено ли е в 5 часа ? Тя е станала специално да ти даде номера си.

Е, не. за полет на раян в 5.50ам се влиза през кенефа! 🙂

Публикувано:
5 minutes ago, Gisp said:

Е, не. за полет на раян в 5.50ам се влиза през кенефа! 🙂

Ми има колкото щеш летища, в които влизаш , но магазините не са отворили с най-първите полети.Същото и с бизнес салоните..Адмирации тогава за нашето ! 

Публикувано:
2 minutes ago, stanimir said:

Ми има колкото щеш летища в които влизаш , но магазините не са отворили с най-първите полети.

Ти ако продаваш тесто с домат за 30лв ще затваряш ли изобщо? Гладните (за телефони?) са тия станали в 4ам.

• Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, jorocontrola каза:

Абсолютно подкрепям!

Как беше: За бога, братя, не купувайте!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

На Т1 кафето и free шопа били затворени за ремонт в понеделник в частта за Лондон. Някой знае ли до кога?

Май скоро ще е готово. Зоната за чакане се смесва за шенген и не-шенген, а граничния контрол се измества при гейтовете.

Има логика в цялата работа и ще е по-широко, че до сега сутрин ставаше доста натоварено в шенген частта.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.