Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Hakkâri Spor каза:

Е тя е такава линията. На жълтите павета се засичат всички линии, “пред Мавзолея”. Естествено, над половината квартали на София остават необслужени, но няма как. Поне е нещо. 

Имам предвид отделна линия не да удължават съществуваща примерно Летище - Централна гара/ Автогара през засечката с останалите линии.

Публикувано:
преди 11 минути , Ivko каза:

Имам предвид отделна линия не да удължават съществуваща примерно Летище - Централна гара/ Автогара през засечката с останалите линии.

Няма шофьори, а и смисъл от отделна линия при положение,че другата е до там и е синхронизирана с останалите . Нощно време няма трафик незабравяйте не се пътува 100 часа. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, ама има разписание. Тая линия в момента се движи над един час с настоящия маршрут.

Ако не спазва разписанието и прелети за половин час като е непредвидимо кога ще ти е на спирката като цяло се обезсмисля.

Публикувано:

Лично за мен е много добра новина.Дори да са на рядко автобусите ,пак си е добра опция. Вместо да давам 25 лв. за такси. (Живея в близост до Районния съд).

• Харесвам 3
Публикувано:

Иначе аз също съм ЗА нощните автобуси.

По-добре да има и да е на 30/40 мин., отколкото да няма никакъв транспорт.

• Харесвам 9
Публикувано:

Най добре да ви пуснат по една линия на всеки магеланец от жклището му до летището. Така няма да има недоволни или макс двама трима, дето ще искат след полета да минат през студентски за дюнер...

Не знам какво недоволстват някои хора, но да има нощен автобус си е много добре, па макар и да не е точно до дома ти.

Че си щял да чакаш 50 минути...голям праз. Все едно да мрънкам, че от Абу Даби до Дубай нощем автобуса е на всеки час....ми може и с такси, на който не му се чака...ама опцията я има и е много по-евтина.

• Харесвам 3
Публикувано:
16 minutes ago, boogy83 said:

Най добре да ви пуснат по една линия на всеки магеланец от жклището му до летището. Така няма да има недоволни или макс двама трима, дето ще искат след полета да минат през студентски за дюнер...

Не знам какво недоволстват някои хора, но да има нощен автобус си е много добре, па макар и да не е точно до дома ти.

Че си щял да чакаш 50 минути...голям праз. Все едно да мрънкам, че от Абу Даби до Дубай нощем автобуса е на всеки час....ми може и с такси, на който не му се чака...ама опцията я има и е много по-евтина.

Ще чакаш само ако не си навреме , ако не може да си преценяваш времето ще чакаш и на много други места. 🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   7 магеланци

• blueriver
    • r_nikolov1
    • DaBo
    • DGTG
    • Taliana
    • boogy83
    • frequent_flyer
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.