Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Имам ранен полет след една седмица от първи терминал и обмислям да използвам спарк. Не съм пътувал до сега така до там и не знам местата за паркиране попадат ли в зоните на ремонта, който тече в момента?

Връзка към коментар
преди 2 минути , bobbyfm каза:

Имам ранен полет след една седмица от първи терминал и обмислям да използвам спарк. Не съм пътувал до сега така до там и не знам местата за паркиране попадат ли в зоните на ремонта, който тече в момента?

Като отвориш приложението ти показва местата ,на които можеш да паркираш. Ремонта е на терминал 2 . Лилавите зони за паркиране са с допълнителна такса 4 лв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, bobbyfm каза:

Щом е за Терминал 1 - има Спарк зона на паркинга пред самия Т1- местата са на края, близо до изхода.

Алтернативно може да се остави и на паркингите на Ибис или Луфтханза техник

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 11 часа, pr284 каза:

И как се стига до терминала от този паркинг? Тротоари извън новоасфалтираното не се виждат май.

Като прясно преминала през единия близък до Т2 паркинг мога да те уверя, че като излезеш след бариерата организацията за пешеходците е чудесна. Има пешеходни пътеки, скосявания за влачене на куфари и преминаване на колички, а самите тротоари са гладки, което улеснява това действие. 

На снимките на Фил отбелязах с червено тротоара, който ползвахме:

Screenshot_20241108-1005272.png.e7e782a14f3e66fefc4313979c8012dd.png

Screenshot_20241108-1015312.png.4ae89e57a1ff7af9cfbe55dd4db6b59a.png

Престоят може да се плати както от салона на терминала (с 15 мин. бонус за достигане до колата), така и на самия паркинг.

В този ден монтираха бариери както на входа (там, където обикновено има изчакващи коли), така и на шосето, след като вече си излязъл от  паркинга и съответните му бариери 🤔

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Преди 1 час, Фил каза:

на подобно интервю бих сложил само етикет- платен репортаж....ще повърна от това колко тъпи и безсмислени въпроси се задават....

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , Jorro каза:

на подобно интервю бих сложил само етикет- платен репортаж....ще повърна от това колко тъпи и безсмислени въпроси се задават....

Има и откровени неистини от типа:

'Пристигнах по средата на COVID-19 пандемията, това беше най-лошата криза в историята на авиацията, но ние се възстановихме много по-бързо от всички други държави в Европа“, спомня си той.' 

Винаги ми е било чудно колко трябва да си нагъл или глупав за да говориш неистини за лесно проверими неща. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 минути , logist13 каза:

Има и откровени неистини от типа:

'Пристигнах по средата на COVID-19 пандемията, това беше най-лошата криза в историята на авиацията, но ние се възстановихме много по-бързо от всички други държави в Европа“, спомня си той.' 

Винаги ми е било чудно колко трябва да си нагъл или глупав за да говориш неистини за лесно проверими неща. 

и като са се възстановили толкова бързо защо не почнат да си плащат концесионерските такси по-рано, а не както удобно им ги отложиха с 10 години, че милите щели да фалират иначе от липса на трафик....

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Събота , седем сутринта Т2 - точно 5 минути по хронометър от чек-ин гишетата до фрий шопа.Спокойно можех да отида и час преди полета.

Не повече от стотина човека , с новите паркинги пълно спокойствие пред терминала.Когато няма навалици табличката не е никакъв проблем.

Тя и иначе нямаше да е проблем, ако хората си приготвяха нещата навреме вместо тепърва да почват да се разсъбличат , ровят по джобове и т.н чак когато застанат пред служителя.

П.П. Тази сутрин Ryan правят сериозни пари.Много стриктна проверка на ръчен багаж ,от двайсетина човека пред мен на опашка глобиха трима с твърди куфари извън размера на малък ръчен багаж , като проверяваха и някой по-обемисти меки раници.В София май не съм виждал досега такова старание.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 19 минути , stanimir каза:

Събота , седем сутринта Т2 - точно 5 минути по хронометър от чек-ин гишетата до фрий шопа.Спокойно можех да отида и час преди полета.

Не повече от стотина човека , с новите паркинги пълно спокойствие пред терминала.Когато няма навалици табличката не е никакъв проблем.

Тя и иначе нямаше да е проблем, ако хората си приготвяха нещата навреме вместо тепърва да почват да се разсъбличат , ровят по джобове и т.н чак когато застанат пред служителя.

Само още две,три думи за тоалетните и ще си изчистил всички болезнени точки в темата. 😜

Шегувам се, лек път, където и да си тръгнал. 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
13 minutes ago, iMari said:

Само още две,три думи за тоалетните и ще си изчистил всички болезнени точки в темата. 😜

Шегувам се, лек път, където и да си тръгнал. 🙂

Не толкова болезнена , колкото миризлива.В Aspire някой така беше омазал че ...и си хейтим ромите , но с голяма сигурност този е бил бледолик като нас и вероятно съвсем неразпознаваем. До тоя момент имаше само един полет на Аустриан за Виена , та някой "виенчанин" ще да е.Някой хора наистина са животни.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Здравейте, някой да е пътувал скоро в понеделник с полет ок. 10 часа от Т2? Последните 2 пъти по обяд беше рехаво, но не ми си иска да изпадам в ситуация с късно отваряне на чек ин на Таром + опашка до Коста, а имам багаж за чекиран куфар. 🙄 ( 6 полета са в рамките на час и нещо)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 10.11.2024 г. в 14:11, bibi каза:

Здравейте, някой да е пътувал скоро в понеделник с полет ок. 10 часа от Т2? Последните 2 пъти по обяд беше рехаво, но не ми си иска да изпадам в ситуация с късно отваряне на чек ин на Таром + опашка до Коста, а имам багаж за чекиран куфар. 🙄 ( 6 полета са в рамките на час и нещо)

Да се самоцитирВам: Днес беше о.к. Почти без опашка. Таром пак отвориха чек-ина час и двадесет минути преди полета, но явно промяна в тази посока е като да чакаш от умрял писмо. Имаше доста хора, които чекират багаж, което е изненадващо за тази отсечка и колкото о да е малък самолета си отнема време, особено, когато работи 1 гише. Поне на скенерите бяха експедитивни. Имаше доволно легенчета, но пак събуваха почти всички.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.