Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , iMari каза:

Много странно, при мен след Плиска нищо не излиза:

Screenshot_20220615-073444.png

Пробвай да скролираш екранът нагоре-надолу 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , jorocontrola каза:

Пробвай да скролираш екранът нагоре-надолу 🙂

Стига де, не съм толкова заспала!😁

Доскоро излизаше и при мен.

Публикувано:
преди 33 минути , iMari каза:

Стига де, не съм толкова заспала!😁

Доскоро излизаше и при мен.

Извинявай!

Ако трябва да съм напълно честен и при мен изчезна. Но след рестарт на приложението се появи пак ...

Или приложението е бъгаво, или салонът е с променливо работно време за карти Дайнърс 🙂

Ето една снимка и от февруари:

image.png.f881c0b51428c87ff5299fde5c0b6c34.png

където се засякох с част от БГ политическият елит тръгнал да бие чело на югоизток 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, dimitrov6 каза:

На Т2 пейките във фоайето още ли са с премахнати през един столове,заради Ковид дистанцията. Питам ,защото тези дни имам пристигане с късен полет, и ако закъснее дори 20 мин. си изтървам последния влак за провинцията и трябва да спя на летището.

Не обърнах внимание, но май иэглеждаха нормално. Утре вечер се прибирам и ще проверя. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Добре, а в крайна сметка Sofia Lounge на Т1 работи или не работи в момента, защото в сайта на Diners излиза активен?

Публикувано:
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

На Т2 пейките във фоайето още ли са с премахнати през един столове,заради Ковид дистанцията. Питам ,защото тези дни имам пристигане с късен полет, и ако закъснее дори 20 мин. си изтървам последния влак за провинцията и трябва да спя на летището.

Всичко си е на мястото, няма вече през една седалка.
Точно минах през Т2 и обърнах внимание. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 57 минути , Duke каза:

Добре, а в крайна сметка Sofia Lounge на Т1 работи или не работи в момента, защото в сайта на Diners излиза активен?

Затворен е

• Харесвам 2
Публикувано:

На нашето летище нищо не е както трябва...всички екстри не са екстри. Багаж се чака два часа...

Може би трябва да сменят обслужващата компания, но се съмнявам.

Публикувано:
преди 10 часа, lio каза:

На нашето летище нищо не е както трябва...всички екстри не са екстри. Багаж се чака два часа...

Може би трябва да сменят обслужващата компания, но се съмнявам.

Те обслужващите компании са три, не че има значима разлика в обслужването.

• Смея се 3
Публикувано:

Някой да е ползвал Витоша Aspire при вътрешен полет с България Еър, откакто са започнали ремонтите?

Опитвам се цял ден днес да получа информация по този въпрос на различни телефони, но никой не може да ми даде телефон на - Супервайзорът на чек ин на Терминал 2 на Swissport.

Публикувано:
преди 2 часа, agenta каза:

Някой да е ползвал Витоша Aspire при вътрешен полет с България Еър, откакто са започнали ремонтите?

Опитвам се цял ден днес да получа информация по този въпрос на различни телефони, но никой не може да ми даде телефон на - Супервайзорът на чек ин на Терминал 2 на Swissport.

Не мисля, че можеш: Aspire е горе по ескалатора, след скенерите, после паспортен, срещу тоалетните е. За вътрешни се лети от един гейт долу в дясно от гишетата за чекин, там е една заличка с остров-магазин в средата да продава две-три неща, дори за тоалетна се излиза отново през скенера и обратно пак се минава през него.

• Харесвам 3
Публикувано:

На Т1 немалко пейки са счупени и явно това не прави впечатление никому от поддръжката...

Отложиха концесионните такси с 10 години, но новият концесионер изглежда не прави никакви подобрения, а напротив... 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , Coo каза:

Не мисля, че можеш: Aspire е горе по ескалатора, след скенерите, после паспортен, срещу тоалетните е. За вътрешни се лети от един гейт долу в дясно от гишетата за чекин, там е една заличка с остров-магазин в средата да продава две-три неща, дори за тоалетна се излиза отново през скенера и обратно пак се минава през него.

За вътрешен полет се отива на чекин гишето на БГ Еър и се иска печат за салона. Има вероятност да попитат какъв достъп имате до салона (ако не сте бизнес класа), казвате с каква карта сте, бият печат и готово. Преди ескалаторите, където проверяват бордните карти, показвате печата и си влизате. На паспортната проверка слагат техен печат на бордната карта и след това се отправяте към салона. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 минути , Coo каза:

По принцип трябва да може,както се ползваше и салон Преслав за вътрешни полети преди затварянето му,но при него удобството беше,че има врата към перона и те извеждат от там.

В момента правят ремонт на помещението ,където беше Преслав до този момент,там преместват Aspire 

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Branko каза:

По принцип трябва да може,както се ползваше и салон Преслав за вътрешни полети преди затварянето му,но при него удобството беше,че има врата към перона и те извеждат от там.

В момента правят ремонт на помещението ,където беше Преслав до този момент,там преместват Aspire 

Процедурата е знам с печатите и минаването паспортен контрол.

Интересното е сега дали може да се ползва Aspire, ако няма излаз към перона.

В тази връзка ми беше въпросът дали е организирано посещение сега в Aspire при полето за Варна и Бургас и дали някой го е ползвал, откакто започна ремонта?

Публикувано:
На 12.06.2022 г. в 8:59, dimitrov6 каза:

Пак е по-добре от сайта на Станстед, където пише да проверим в авиокомпанията за кацащите и излитащи.

Аз си проверявам в Flyradar 24.

Flyradar 24 през телефона не е ясно кога каца полета. Вчера от Лондон трябва да кацне в 17:10,а пише 13:57 кацнал

Screenshot_2022-06-17-10-09-23-328_com.android.chrome.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 25 минути , dimitrov6 каза:

Flyradar 24 през телефона не е ясно кога каца полета. Вчера от Лондон трябва да кацне в 17:10,а пише 13:57 кацнал

Screenshot_2022-06-17-10-09-23-328_com.android.chrome.jpg

Показва ти часа на кацане в UTC формат, т.е. 3 часа назад от нас. Останалите часове STD, ATD и STA са в часовете на съответното летище, не знам защо мобилният им сайт дава кацането в UTC. Кацнал е в 16:57 местно време.

Най-добре си свали приложението на flightradar24 и гледай там, а не от мобилния им сайт.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

image.png.7aed707771ccedca88a840e7a1e8f6ac.png

Новото лого на SOF.

На мен ми харесва, много по-съвременно стои от предишното.

https://www.standartnews.com/biznes/letishche-sofiya-si-kharesa-novo-logo-kakvo-oznachava-snimki-495658.html

П.п. От всички внушения, които трябва да хванеш от пръв поглед, ей това не го разбрах:

Формата на всички букви пък напомня формите на перона на летището.

Публикувано:
преди 1 час, adreno каза:

Честит нов и вече единствен бизнес салон:

По-добре от "нищо", макар винаги да ми е приличал на претъпкан офис...

Публикувано:

Пушкома е останал, разкарали са будката дето пушеше персонала.

Въпреки натрапчивия аромат на напластен цигарен дим може да се употребяват само електронни цигари, "засега".

IMG_20220618_063818.jpg.3aea71ee47fd25d8e675089ed57f29e8.jpg

Има и разхладителни напитки:

IMG_20220618_063725.jpg.1959a64ffd682f3e2946f123aa6ae128.jpg

В основната зала:

IMG_20220618_064600.jpg.ea823cda2bde7e66a31400091d5a533e.jpg

IMG_20220618_064942.jpg.24b9ac96e18ea8d5686e4dc89a9a767b.jpg

Храна и напитки - сутринта три вида мини сандвичи, кроасани, банички, рап със сьомга и крема сирене. Имаше и петифури. Фреш машината не я пробвах. Бейк Ролс, вафли Боровец и още 3-4 от сорта.

IMG_20220618_065018.jpg.a56496cc6a855cf16e3aee4e52a3e52e.jpg

IMG_20220618_063144.jpg.1a56b1193558cf437d3e6625cd478e4f.jpg

Цената е 22Е за платено посещение. Дайнърс - не. Виза и Мастъркард премиум на определени банки - да.

• Харесвам 11
Публикувано:
преди 7 часа, adreno каза:

Честит нов и вече единствен бизнес салон:

Нов, тоест минал ремонт? И въпреки това 

преди 47 минути , adreno каза:

натрапчивия аромат на напластен цигарен дим

Много зле...

Публикувано:

Така като гледам са направили микс от мебелировката от Преслав, Плиска, София и Витоша, претапицирали са някой друг стол, удари ли са една ръка боя....

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.