BorislavKostov Публикувано: 31 август, 2015 Сподели Публикувано: 31 август, 2015 Историята на това пътуване е дълга. По това време бях планирал да посетя фестивал в Родопите, от който впоследствиесе отказах. От новите ми приятели, членове на Türk Chopper MC, научих заCustom Cruiser Chopper (CCC) фестивала вблизост до Денизли, а след като редовната ми спътница отмени резервацията си, реших, че мога да направя дориоще по-голямо пътуване, включващо освен всичко, планирано дотук, дори и планината Немрут, която отдавнаисках да усетя. Пътуването накратко. Варна – Памуккале – Немрут – Кападокия – Истанбул – Варна4770 км, 7 дни Малка част от снимките: Както и пълният текст - тук 5 Връзка към коментар
pavlin Публикувано: 22 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2016 Немрут е невероятно място.Ако сте с кола или мотор/аз съм фен на автомобилните пътувания/,изкачете го от северната страна!На пътя от Elazig за Malatya има добре обозначена отбивка за Немрут.Изкачването е невероятно/около 20 км/.Трябва здрав съединител и здрави нерви,но си заслужава.Последните 2 км.са чакъл. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега