Прескочи до съдържание

Информация за чартърен полет


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Ровя се тези дни за една разходка до някое средиземноморие и в сайтовете на тур операторите попадам на кодове на полетите с които ще се пътува за екскурзията. 

 

Ето няколко примера: 

 

до/от Крит -  FB 7361/FB 7362

до/от Сардиния - BUC344/BUC349

 

 

Конкретното ми питане към знаещите е как да открия по тези кодове кой изпълнява полетите, продават ли се билети, колко струват и т.н, въобще колкото може повече инфо.Има ли сайтове, където да излизат тези данни? Или туроператорите си ги стискат само за себе си?

Редактирано от Sany
Връзка към коментар

По кода на полета ще разбереш и авиокомпанията. До Крит е с България Еър, а до Сардиния - Bulgarian Air Charter. Това са им кодовете - FB и съответно BUC. Но повече подробности не се сещам от къде да измъкнеш...

Връзка към коментар

Звъниш на конкретните авиокомпании, те ако са любезни ще те препратят към агенцията, която е наела чартъра. Тази агенция вече може да ти продаде билети, ако е на кеф :)

 

След като знаеш кой е оператора, може директно да му звъннеш - така и така, не искам пакетната екскурзия, за колко ще ми продадете полета. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.