macf1an Публикувано: 20 август, 2015 Публикувано: 20 август, 2015 (редактирано) travelpony.com -7% този уикенд с FACEBOOK7 (пише, че остават 42 часа до началото) Припомням, че сайтът позволява наслагване на купони! Ако имата такъв от регистрацията си, през линк на другарче, може да го набумкате и него. Като пращате линкове, получавате 25 долара, а приятелите ви - 35 Редактирано 20 август, 2015 от macf1an 4
macf1an Публикувано: 1 септември, 2015 Автор Публикувано: 1 септември, 2015 (редактирано) travelpony.com 10% отстъпка за първите 1000 ползвали код FLASHPONY (има още 700). Не забравяйте, че може да натрупвате повече от един код към резервация, както и да получите бонус 35 долара, ако се регистрирате през връзка от другарче. То ще получи 25. Хотел за 200 долара ще стане 150, ако първо махнете 35 долара с купон от реферал, а после още 10% с настоящия. Редактирано 1 септември, 2015 от macf1an 7
liuboo Публикувано: 1 септември, 2015 Публикувано: 1 септември, 2015 Тъй като няма тема специално за този сайт ще ползвам тази, ако някой иска може да ми изпрати връзка за регистрация. 1
eloena Публикувано: 1 септември, 2015 Публикувано: 1 септември, 2015 И на мен някой ако иска да ми прати линк. 1
Георги Публикувано: 1 септември, 2015 Публикувано: 1 септември, 2015 Нека всеки следващ ползва връзката на предишния. Пускайте ги публично за сега тук, в тази тема. Например аз пускам линк, ползва се от следващия след мен, който пуска неговия и така всеки ще получи по един реферал и ползата ще се разпространи равномерно между всички. Ще трябва скоро да измислим някакво общо правило за тези сайтове, които предлагат посреднически бонуси, че почва лека полека да се превръща в епидемия, но нека за сега да е както отбелязаното в това мнение. 3
neuromancer Публикувано: 1 септември, 2015 Публикувано: 1 септември, 2015 Ами добро си е като правило "Например аз пускам линк, ползва се от следващия след мен, който пуска неговия", но може би в отделна тема, че ще станат много 1
maybe Публикувано: 1 септември, 2015 Публикувано: 1 септември, 2015 Аз го пратих на лични, така че ако някой го е използвал, нека сложи своя за следващите.
eloena Публикувано: 2 септември, 2015 Публикувано: 2 септември, 2015 http://www.travelpony.com/?rc=zfhpd Предай нататък 1
Hollywood Публикувано: 2 септември, 2015 Публикувано: 2 септември, 2015 (редактирано) Къде се въвежда този код за намалението? Няма такова поле. Редактирано 2 септември, 2015 от Hollywood
macf1an Публикувано: 2 септември, 2015 Автор Публикувано: 2 септември, 2015 Код за отстъпка можеш да въвеждаш само ако си избрал хотел, който те предлагат, а не те пращат към друг портал. eloena, не се ли регистрира вече един съфорумник през твоя код ? 1
Hollywood Публикувано: 2 септември, 2015 Публикувано: 2 септември, 2015 (редактирано) Код за отстъпка можеш да въвеждаш само ако си избрал хотел, който те предлагат, а не те пращат към друг портал. eloena, не се ли регистрира вече един съфорумник през твоя код ? Аха. Това пони дава само **** хотели с оферти на най- високи цени. Редактирано 2 септември, 2015 от Hollywood
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега