Прескочи до съдържание

Търся самолетни билети Мюнхен-Лондон-Мюнхен


nataly_2003

Препоръчани мнения

Търся за свои познати, незапознати с разните хитринки за полети, билети за двама, за периода 17 - 23,24 октомври. Пробвах в e-dream.es  и се шашнах от цена, 1 евро еднопосочен 18.10. Мюнхен-Лондон, Лондон-Мюнхен 23.10,-5 евро. Да обаче, те са двама, а през е дриймс не съм пазарувала, това са други хора, страх ме е нещо да не се обърка и да ги набутам хората, хем с пари, хем да стане нещо да се анулира полета. Не мога да купя 4 еднопосочни,нали? И багаж не е включен, 20 е -15кг., 30 е 20кг. Ако някой има предложение, ще се радвам.

Благодаря!

Връзка към коментар

По принцип можеш да купиш 4 еднопосочни, но на тия сайтове има ограничения и можеш да използваш една карта веднъж за някакъв период. Така че зависи колко подходящи карти имаш. Пробвай да вземеш 2 двупосочни на един път, какво пречи...

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Пък и за тия пари...пробвай и виж дали ще стане, почти сигурно ще стане, най-много да ти спрат картите за покупки, но за 1 евро риска е никакъв :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.