Прескочи до съдържание

От Латинска Америка до Испания


Open World

Препоръчани мнения

Организирам едно пътуване и май ударих на камък, ето защо реших да се допитам до вас. Каквито и да е било съвети ще са от помощ!

 

Търся следните билети

 

От Панама сити до Малага, пристигане на 20 септември (вероятно ще трябва да се тръгне на 19, с което няма проблем). Може пристигането да е в Мадрид, стига да е преди 17-17.30 часа, за да може да се хване последния влак до Малага.

Връщане от Малага до Панама на 27 септември. Може да се излети от Мадрид, стига полетът да е след  14 часа (отново за да може да се хване първия влак от Малага и да стигне спокойно до летището в Мадрид).

 

Същата история от Сантиаго де Чили до Малага.

 

Цената би било добре да е под 1500 евро за всяка от двете дестинации (за двупосочен билет).

 

Ако се сещата (сравнително) евтини линии от Панама или Сантяго да някъде в Европа и после до Малага, с които мога да направя комбинация, моля да споделите.

Връзка към коментар

Панама Сити - Малага и обратно за 20 и 27.09 с Иберия излиза 1157е

 

Сигурно майсторите ще ти намерят по-добра оферта

Редактирано от Childish
Връзка към коментар

Може ли скрийншот или номера на полета? Единственото, което виждам в сайта им е на 19 и 27, цена - 1,327 евро. На идване само малко ме притеснява времето за смяна на полетите - час и половина дали ще е достатъчно?

Редактирано от Open World
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.