Прескочи до съдържание

Помогнете да поизпилим SOF-MEX / CUN-SOF ?

Препоръчани мнения

Taка  , това не е промоция , но бие уж промоционалните цени на KLM oт София.

Най-евтино го виждам през eDreams.it с Visa Credit. Помогнете да спестя още някое левче при плащане с нормална карта като Maestro , Visa Credit или Diners ? 

Полетите през САЩ са една идея по-евтини , но не са вариант за мен и държа на директните  през Мадрид.

През Iberia : 

post-140-0-30061900-1441399138_thumb.jpg

През eDreams.it

post-140-0-29197500-1441399280_thumb.jpg

Може и с някой двоен OJ , но за да си струва хамалогията цената трябва да е максимум до 450 евро и тръгването пак от София.

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Понеже точно разцъквам budget-ите за една друга дестинация, бих ти предложил на първо четене да видиш при поляците ;)

леко изпилваме до 2346 злоти с Maestro, което по курса на mastercard е 550 евраци :)

(ти си знаеш де, ама да ти обърна внимание - отказваш всички застраховки по трасето)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре , добре за полската версия не се бях сетил !

Ориентирам се за дъното , което може да се стигне с предложенията които не са error fare.

Това сигурно ще го има ако не постоянно , то поне периодично ще се появява при Iberia.

Следя и KLM/ Air France дали ще извадят нещо по-добро. Има много време да видим откъде ще изскочи заека :)

Връзка към коментар

Каква е тази тема - нещо не я разбирам..И аз търся нещо евтино до Мексико. Ако Излезе нещо  - свиркайте....

София - Мексико Сити

Канкун - София

П.С. Знам , че Wilks търси и аз разчитам на него , ако попадне на нещо добро  ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.