Прескочи до съдържание

София - Белгия?


Препоръчани мнения

Здравейте! Търся два билета:

 

- еднопосочен, възрастен

- София - Белгия

- на 25.09.15г.

- с багаж

- без значение от компанията

- най-добра цена, която намирам е 109$

 

- двупосочен, възрастен

- София - Белгия - София

- тръгване: 25.09.15г. и връщане: 30.09.15г.

- само ръчен багаж

- без значение от компанията

- най-добра цена, която намирам е 139$

Редактирано от fairy__
Връзка към коментар

Предполагам и двата са полети с Wizz Air. 

 

Може би с някой от другите сайтове със специалните карти, които коментираме може да се свали нещо, но аз поне каквото пробвам спестяването е незначително. Далеч не съм експерт в темата, де, някой друг, ако може да помогне. Иначе си ги резервирай директно от wizzair.com и така, това са цените, по-ниски няма да намериш. 

Връзка към коментар

От моя скромен опит, от както съм част от магеланците, търсила съм многократно, по всякакви възможни сайтове. Като изключим един два случая, при които през jetcost.pt имаше по-добри оферти (при това, под условие да имаш карта Diners, пък аз си нямам), Wizz air остават с най-приемливи цени.

 

От време на време, да не повярваш, Bulgaria Air и Lufthansa (с прекачване през Мюнхен) имат приемливи цени, особено ако трябва към цената на wizz да сложиш цена за багажи, шатъл и нямаш Wizz Discount клуб. В определени дни, направо си струва да летиш с "нормална" авиокомпания, ;)

 

За конкретните дати аз намирам в момента са с Wizz Air: 180 лв София-Брюксел и 220 лв София-Брюксел-София, без багаж и без транспорт до Брюксел (защото кацат на Шарлероа, което е на около 60 км). С Discount club цената пада с 10-20 евро.

 

Имайте предвид, че автобуса до града е на цена 14 евро (on-line), а от билетните автомати на място мисля че беше около 16 евро в едната посока. Виждала съм и цени от по 5 евро, но доколкото знам, те са за ранно купуване на билети.

Редактирано от Lyubina
Връзка към коментар

Сестра ми живее в Брюксел, пътува много често до София, нашите също. Пътуват с Wizz Air до Шарлероа. Нашите утре се връщат в София, билета им е 14 Евро еднопосочен, а е купен преди около 3 седмици само.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.