fairy__ Публикувано: 12 септември, 2015 Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 (редактирано) Здравейте! Търся два билета: - еднопосочен, възрастен - София - Белгия - на 25.09.15г. - с багаж - без значение от компанията - най-добра цена, която намирам е 109$ - двупосочен, възрастен - София - Белгия - София - тръгване: 25.09.15г. и връщане: 30.09.15г. - само ръчен багаж - без значение от компанията - най-добра цена, която намирам е 139$ Редактирано 12 септември, 2015 от fairy__ Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Предполагам и двата са полети с Wizz Air. Може би с някой от другите сайтове със специалните карти, които коментираме може да се свали нещо, но аз поне каквото пробвам спестяването е незначително. Далеч не съм експерт в темата, де, някой друг, ако може да помогне. Иначе си ги резервирай директно от wizzair.com и така, това са цените, по-ниски няма да намериш. Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 13 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Намерих добри оферти от Wizz, но за други дати. Ще видя дали момичетата, за които търся билетите ги устройва. Благодаря, Георги! Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 (редактирано) От моя скромен опит, от както съм част от магеланците, търсила съм многократно, по всякакви възможни сайтове. Като изключим един два случая, при които през jetcost.pt имаше по-добри оферти (при това, под условие да имаш карта Diners, пък аз си нямам), Wizz air остават с най-приемливи цени. От време на време, да не повярваш, Bulgaria Air и Lufthansa (с прекачване през Мюнхен) имат приемливи цени, особено ако трябва към цената на wizz да сложиш цена за багажи, шатъл и нямаш Wizz Discount клуб. В определени дни, направо си струва да летиш с "нормална" авиокомпания, За конкретните дати аз намирам в момента са с Wizz Air: 180 лв София-Брюксел и 220 лв София-Брюксел-София, без багаж и без транспорт до Брюксел (защото кацат на Шарлероа, което е на около 60 км). С Discount club цената пада с 10-20 евро. Имайте предвид, че автобуса до града е на цена 14 евро (on-line), а от билетните автомати на място мисля че беше около 16 евро в едната посока. Виждала съм и цени от по 5 евро, но доколкото знам, те са за ранно купуване на билети. Редактирано 13 септември, 2015 от Lyubina Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Сестра ми живее в Брюксел, пътува много често до София, нашите също. Пътуват с Wizz Air до Шарлероа. Нашите утре се връщат в София, билета им е 14 Евро еднопосочен, а е купен преди около 3 седмици само. Връзка към коментар
Препоръчани мнения