Mery Публикувано: 12 септември, 2015 Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 (редактирано) Следях ви, ви четях ви доста преди да се регистрирам. Намерих ви чрез аерохроники. Не спирам да ви се радвам и да ви се възхищавам. Обожавам да пътувам. Малко съм "над нещата" и за това до сега не съм обръщала внимание на неща като варианти за трансфер от Шарлероа до Брюксел или каква е лихвата по кредитните ми карти. Но от както ви чета си дадох дума, че ще отчитам всички детайли и ще бъда полезна на себе си и на хора като вас.Уникални сте! Благодаря за възможността да бъда част от вас! Редактирано 12 септември, 2015 от Mery 10 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 12 септември, 2015 Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 (редактирано) Добре дошла в уютното ни местенце! Редактирано 12 септември, 2015 от clete 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 септември, 2015 Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 Добре дошла! Тук "ви" много бързо става "ни". 3 Връзка към коментар
Mery Публикувано: 12 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 Благодаря за посрещането! Приветствам отметката за "ви"! Опитах се и да се покажа, но за всички снимки, с които пробвах ми дава, че надхвърлят лимита. Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 12 септември, 2015 Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 Добре дошла Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 септември, 2015 Сподели Публикувано: 13 септември, 2015 Добре дошла Снимките трябва да са под 15мб мисля, което е доста щедро ограничение, виж да не са повече твоите Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега