Прескочи до съдържание

Знак на "тайното" общество МАГЕЛАНЦИ

Препоръчани мнения

Замислих се за нещо.

Мой приятел скоро се върна от път, и разказваше за хората с които се е запознал/и изтърпял по летищата.

Аз съм човек-борсук - рядко се запознавам с нови хора, и не обичам много да ми нарушават личното пространство. Но ми е приятно да говоря с хора, с които имам общи интереси (както в този форум).

Мислите ли, че е разумно и има смисъл следната идея:

Да имаме някакъв малък сувенир/джаджа, с гравиран знак на магеланци? Идеята ми е, като тръгваме на приключение, да си го закачаме някъде на ръчния багаж, и чрез него да се разпознаваме. Ако не желаем да контактуваме - не го слагаме, Ако искаме обаче приятен събеседник-съфорумец докато пътуваме или висим на летище - закачаме си го на раницата или куфарчето и се оглеждаме :) 

Работя в рекламна агенция, и при интерес (и разрешение на началник-форума :) ) бих могъл да се разровя за нещо подходящо и полезно в каталозите със сувенири, което да не тежи и в същото време да се забелязва.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Уф, явно някой се е сетил преди мен :) Значи ще се оглеждам при следващ полет :)

Не са чак толкова много, но няма лошо да се пооглеждаш. Моят не слиза от раницата :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Уф, явно някой се е сетил преди мен :) Значи ще се оглеждам при следващ полет :)

Който зърне по летищата Командир Ащар, получава бонус :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не са чак толкова много, но няма лошо да се пооглеждаш. Моят не слиза от раницата :)

аз миналата есен ползвах рентал-карс, ма не помня от форума ли влязох? Може ли да се провери дъл не съм заработил някоя-друга миля? :)

Връзка към коментар

аз миналата есен ползвах рентал-карс, ма не помня от форума ли влязох? Може ли да се провери дъл не съм заработил някоя-друга миля? :)

Може, пиши ми на лично информация за резервацията. 

Връзка към коментар

Който зърне по летищата Командир Ащар, получава бонус :)

*усеща* бонус ...

:)

по астрала де, да не си помисли някой нещо друго ... :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.