Tsanev Публикувано: 13 септември, 2015 Публикувано: 13 септември, 2015 Замислих се за нещо. Мой приятел скоро се върна от път, и разказваше за хората с които се е запознал/и изтърпял по летищата. Аз съм човек-борсук - рядко се запознавам с нови хора, и не обичам много да ми нарушават личното пространство. Но ми е приятно да говоря с хора, с които имам общи интереси (както в този форум). Мислите ли, че е разумно и има смисъл следната идея: Да имаме някакъв малък сувенир/джаджа, с гравиран знак на магеланци? Идеята ми е, като тръгваме на приключение, да си го закачаме някъде на ръчния багаж, и чрез него да се разпознаваме. Ако не желаем да контактуваме - не го слагаме, Ако искаме обаче приятен събеседник-съфорумец докато пътуваме или висим на летище - закачаме си го на раницата или куфарчето и се оглеждаме Работя в рекламна агенция, и при интерес (и разрешение на началник-форума ) бих могъл да се разровя за нещо подходящо и полезно в каталозите със сувенири, което да не тежи и в същото време да се забелязва. 7
Mary Публикувано: 13 септември, 2015 Публикувано: 13 септември, 2015 Всеки, който иска, може да се възползва от Персонализирани етикети и няма начин да не го разпознаете. 2
Tsanev Публикувано: 13 септември, 2015 Автор Публикувано: 13 септември, 2015 Уф, явно някой се е сетил преди мен Значи ще се оглеждам при следващ полет
Георги Публикувано: 14 септември, 2015 Публикувано: 14 септември, 2015 Уф, явно някой се е сетил преди мен Значи ще се оглеждам при следващ полет Не са чак толкова много, но няма лошо да се пооглеждаш. Моят не слиза от раницата 1
captain_oveur Публикувано: 14 септември, 2015 Публикувано: 14 септември, 2015 Уф, явно някой се е сетил преди мен Значи ще се оглеждам при следващ полет Който зърне по летищата Командир Ащар, получава бонус 1
Tsanev Публикувано: 14 септември, 2015 Автор Публикувано: 14 септември, 2015 Не са чак толкова много, но няма лошо да се пооглеждаш. Моят не слиза от раницата аз миналата есен ползвах рентал-карс, ма не помня от форума ли влязох? Може ли да се провери дъл не съм заработил някоя-друга миля?
Георги Публикувано: 14 септември, 2015 Публикувано: 14 септември, 2015 аз миналата есен ползвах рентал-карс, ма не помня от форума ли влязох? Може ли да се провери дъл не съм заработил някоя-друга миля? Може, пиши ми на лично информация за резервацията.
Гост Публикувано: 18 септември, 2015 Публикувано: 18 септември, 2015 Който зърне по летищата Командир Ащар, получава бонус *усеща* бонус ... по астрала де, да не си помисли някой нещо друго ...
Гост Публикувано: 18 септември, 2015 Публикувано: 18 септември, 2015 Не са чак толкова много, но няма лошо да се пооглеждаш. Моят не слиза от раницата И моят етикет... С такава любов го нося! Всеки ден.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега