Прескочи до съдържание

Вашите снимки в календара на магеланци за 2016! (тема за общи дискусии)


Препоръчани мнения

Снимките от настолния календар са попълнини с авторите им. Скоро и тези за стенният. Възможно е да има грешки, не ме бийте :)

 

Къде изчезна папката "FINAL" от Dropbox-a, където можеше да се видят финалните PDF версии ?

Връзка към мнение

Да ви кажа, че имаме готови мостри. В момента минават през оценка от сериозно професионален екип, очаква се другата седмица да пуснем и поръчката. Една новина, която ще ви хареса и една, която няма да ви хареса, с коя да започна? Айде с лошата. 

 

Оказа се, че един от най-категоричните победители, снимката на neuromancer от януари в стенният календар, няма достатъчно добра резолюция за печат на хартия в такъв размер. Наложи се да я заменим със снимката от Индонезия на cck, която имаше доста по-малко гласове, но какво да се прави. Ще помислим за догодина как може да избегнем нещо такова. 

 

Хубавата новина, е че корицата на календарите включва снимки от абсолютно всички участници. Т.е., който е изпратил снимка, дори да не е спечелил, все пак участва по някакъв начин в календара, пък макар и с умалено изображение на корицата. Ето как изглежда:

 

2015-10-24_12-54-25.jpg

 

 

При настолния е подобна, само че файловете ми са на служебния компютър :)

  • Харесвам 23
Връзка към мнение

Вече нямам търпение да си ги получа, дали ще са готови до към 10-ти декември?

 

Със сигурност. Може би още до 7-8 ноември, но дори да има забавяне, няма да е 10-ти декември :)

Връзка към мнение

Със сигурност. Може би още до 7-8 ноември, но дори да има забавяне, няма да е 10-ти декември :)

 

Е, супер! Значи като пристигна ще се обадя да си ги прибера! Ура, ура! ;)

Връзка към мнение

Специални, огромни, ама не могат да се опишат с думи направо, благодарности към bulpa. След като приключи предпечата, дизайна и всичко, вече е време да я обявим публично като човека в сянка, без който календарите щяха да са на доста аматьорско ниво.

 

Гледайки от позицията на времето 2 месеца назад оценявам колко наивен съм бил. "Ей са ще купим някой хубав шаблон от интернет, ще плеснем снимките вътре и работата готова". Хич не е така се оказа. То не бяха хартии, корици, грамажи и прочее неясни за мен неща, които печатниците хич не искаха да споделят с охота. До две от тях ходих на крака за да могат да ми покажат мостри и евентуално да се консултирам, и от двете общо взето получих "благодарим за запитването ще ви изпратим оферта по имейл". И особено като вземеш снимки от страшно различни хора, някои правени с телефон, други с висок клас професионални камери, някой обработвани, други не, пък хем да запазиш снимката така както я е дал автора, хем да я обработиш за печат, което е по-различно от гледане на монитор...абе с две думи можеше да се получи тотален провал, ако човек не знае какво върши. 

 

За нас беше истински късмет да имаме човек, който ни спести резила и вложи предостатъчно безвъзмезден труд и старание. От първоначални отзиви от 5-6 човека, които са видяли мострите календарите са страхотни! Още веднъж благодаря, а вие скоро чакайте календарите и по вашите стени и бюра!

  • Харесвам 24
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.