Прескочи до съдържание

Малта - Tallinja card

Oshko

Препоръчани мнения

От 1-ви Юли в Малта въвеждат Tallinja card, идеята е да се зарежда с определена сума и да се ползва като карта за градски транспорт, за да не се занимават шофьорите да продават билети.

За сега, като чета отзивите е някаква каша, явно въвеждането не става гладко, поръчва се по интернет и трябва да ти дойде по пощата, което до България много ме съмнява, че ще излезне на сметка.

Някой имал ли е вземане даване с тази карта? Всякакво инфо ще е от полза.

Единичните билетчета остават, но вече няма да има дневни и т.н. карти, продавани от шофьора.

Връзка към коментар

Има карта за 12 пътувания, която струва 15 евро. И едноседмична карта за неограничен брой пътувания - 21 евро. Аз си купих такава за 15 евро още на летището като кацнах и ти я дават веднага.

Връзка към коментар

От 1-ви Юли в Малта въвеждат Tallinja card, идеята е да се зарежда с определена сума и да се ползва като карта за градски транспорт, за да не се занимават шофьорите да продават билети.

За сега, като чета отзивите е някаква каша, явно въвеждането не става гладко, поръчва се по интернет и трябва да ти дойде по пощата, което до България много ме съмнява, че ще излезне на сметка.

Някой имал ли е вземане даване с тази карта? Всякакво инфо ще е от полза.

Единичните билетчета остават, но вече няма да има дневни и т.н. карти, продавани от шофьора.

Сигурен ли си, че трябва да ти дойде по пощата? Когато аз проверявах, можеше да си я вземеш от някой офис.

Не виждам смисъл от тази карта, ако отиваш като турист.

Пак плащаш билетчета, макар и само 75 цента.

Връзка към коментар

Има карта за 12 пътувания, която струва 15 евро. И едноседмична карта за неограничен брой пътувания - 21 евро. Аз си купих такава за 15 евро още на летището като кацнах и ти я дават веднага.

Здравей , и на мен ми предстои следващата седмица пътуване до Малта и четох в техния сайт http://www.publictransport.com.mt/home?l=1 за новите карти, но линка за това от къде да си ги купим ,не е активен...

Би ли споделила къде точно от летището си купи Tallinja card.

Благодаря предварително!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравей , и на мен ми предстои следващата седмица пътуване до Малта и четох в техния сайт http://www.publictransport.com.mt/home?l=1 за новите карти, но линка за това от къде да си ги купим ,не е активен...

Би ли споделила къде точно от летището си купи Tallinja card.

Благодаря предварително!

Tallinja card се поръчва предварително.

Не може да си я купиш на момента.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Tallinja card се поръчва предварително.

Не може да си я купиш на момента.

Gruntax беше писала , че си е купила такава карта от летището, и затова попитах....

Струва ми се малко странно от туристическа гледна точка ,единствения вариант да е да си я поръчваш по интернет...

Би ли дала линк откъде си я купи и как я получи?

Благодаря

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Gruntax беше писала , че си е купила такава карта от летището, и затова попитах....

Струва ми се малко странно от туристическа гледна точка ,единствения вариант да е да си я поръчваш по интернет...

Би ли дала линк откъде си я купи и как я получи?

Благодаря

Tallinja картата ти дава отстъпка, когато си купуваш билет за еднократно пътуване.

Тя си е купила седмична/месечна карта, която ти дава право да пътуваш неограничен брой пъти в определения период.
Когато излезеш в залата за пристигащи, огледай се къде пише Malta Public Transport.
Редактирано от miroslava
Връзка към коментар

Благодаря Мирослава,

интересувам се точно от тази карта ,която тя си е купила за 12 пътувания и струва 15 евро. И разбирам, че нея мога да си я купя ня място на летището.

Редактирано от Tina
Връзка към коментар

Купих си картата на излизане от летището. Гишето се намира съвсем близо до изходите, които водят до спирката за автобусите.

И съм мъж :).

Но с жена (Rosie Hardy) на аватара ;)

Редактирано от miroslava
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.