Oshko Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 От 1-ви Юли в Малта въвеждат Tallinja card, идеята е да се зарежда с определена сума и да се ползва като карта за градски транспорт, за да не се занимават шофьорите да продават билети. За сега, като чета отзивите е някаква каша, явно въвеждането не става гладко, поръчва се по интернет и трябва да ти дойде по пощата, което до България много ме съмнява, че ще излезне на сметка. Някой имал ли е вземане даване с тази карта? Всякакво инфо ще е от полза. Единичните билетчета остават, но вече няма да има дневни и т.н. карти, продавани от шофьора. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Ех, а какви времена бяха - седмична карта за целия остров на смешната цена от 6.50eur .... Връзка към коментар
Gruntax Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 Има карта за 12 пътувания, която струва 15 евро. И едноседмична карта за неограничен брой пътувания - 21 евро. Аз си купих такава за 15 евро още на летището като кацнах и ти я дават веднага. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 300 % поскъпване браво, бе Връзка към коментар
miroslava Публикувано: 28 септември, 2015 Сподели Публикувано: 28 септември, 2015 От 1-ви Юли в Малта въвеждат Tallinja card, идеята е да се зарежда с определена сума и да се ползва като карта за градски транспорт, за да не се занимават шофьорите да продават билети. За сега, като чета отзивите е някаква каша, явно въвеждането не става гладко, поръчва се по интернет и трябва да ти дойде по пощата, което до България много ме съмнява, че ще излезне на сметка. Някой имал ли е вземане даване с тази карта? Всякакво инфо ще е от полза. Единичните билетчета остават, но вече няма да има дневни и т.н. карти, продавани от шофьора. Сигурен ли си, че трябва да ти дойде по пощата? Когато аз проверявах, можеше да си я вземеш от някой офис. Не виждам смисъл от тази карта, ако отиваш като турист. Пак плащаш билетчета, макар и само 75 цента. Връзка към коментар
Tina Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Има карта за 12 пътувания, която струва 15 евро. И едноседмична карта за неограничен брой пътувания - 21 евро. Аз си купих такава за 15 евро още на летището като кацнах и ти я дават веднага. Здравей , и на мен ми предстои следващата седмица пътуване до Малта и четох в техния сайт http://www.publictransport.com.mt/home?l=1 за новите карти, но линка за това от къде да си ги купим ,не е активен... Би ли споделила къде точно от летището си купи Tallinja card. Благодаря предварително! 1 Връзка към коментар
miroslava Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Здравей , и на мен ми предстои следващата седмица пътуване до Малта и четох в техния сайт http://www.publictransport.com.mt/home?l=1 за новите карти, но линка за това от къде да си ги купим ,не е активен... Би ли споделила къде точно от летището си купи Tallinja card. Благодаря предварително! Tallinja card се поръчва предварително. Не може да си я купиш на момента. 1 Връзка към коментар
Tina Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Tallinja card се поръчва предварително. Не може да си я купиш на момента. Gruntax беше писала , че си е купила такава карта от летището, и затова попитах.... Струва ми се малко странно от туристическа гледна точка ,единствения вариант да е да си я поръчваш по интернет... Би ли дала линк откъде си я купи и как я получи? Благодаря 1 Връзка към коментар
miroslava Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Gruntax беше писала , че си е купила такава карта от летището, и затова попитах.... Струва ми се малко странно от туристическа гледна точка ,единствения вариант да е да си я поръчваш по интернет... Би ли дала линк откъде си я купи и как я получи? Благодаря Tallinja картата ти дава отстъпка, когато си купуваш билет за еднократно пътуване. Тя си е купила седмична/месечна карта, която ти дава право да пътуваш неограничен брой пъти в определения период. Когато излезеш в залата за пристигащи, огледай се къде пише Malta Public Transport. Редактирано 29 септември, 2015 от miroslava Връзка към коментар
Tina Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Благодаря Мирослава, интересувам се точно от тази карта ,която тя си е купила за 12 пътувания и струва 15 евро. И разбирам, че нея мога да си я купя ня място на летището. Редактирано 29 септември, 2015 от Tina Връзка към коментар
Gruntax Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Купих си картата на излизане от летището. Гишето се намира съвсем близо до изходите, които водят до спирката за автобусите.И съм мъж . 2 Връзка към коментар
miroslava Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Купих си картата на излизане от летището. Гишето се намира съвсем близо до изходите, които водят до спирката за автобусите. И съм мъж . Но с жена (Rosie Hardy) на аватара Редактирано 29 септември, 2015 от miroslava 1 Връзка към коментар
Tina Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 И съм мъж . Извинявам се много Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега