Прескочи до съдържание

Тайланд за десетина дни


lgandeva

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци,

 

Тази година отивам към Тайланд и времето е разпределено изключително нагъсто между следните локации:

Банкок: 4 дни ( отиване с влак към Чианг Мей)

Чианг Мей: 3 дни (самолет до Пукет)

Пукет: 3 дни, след което отлитане до Сингапур

 

Исках да се посъветвам с вас, дали някой е посещавал парк за слончета  там? До колкото виждам има доста варианти и търся съвет към кой от всички да се ориентирам? За сега съм намерила тези: http://www.elephantnaturepark.org/; http://www.pataraelephantfarm.com/; http://www2.baanchangelephantpark.com/ ; http://www.chiangmaielephants.com/index.htm ?

 

Дали си струва да се отдели почти цял ден само за това и дали слончетата не са някак измъчени от многото туристи, както се получава на някои места?

Ако мислите че си струва да се отиде до някой от парковете, дали имате идеи за превоз до там, защото май трудно се стига?

 

Също, приемам съвети ако мислите, че в Банкок ще е по-лесно да се отиде на подобно място със слончета и вече има изпитано място? :)

 

 

Благодаря предварително за помоща!

Хубав ден!

Лили

Връзка към коментар

Здравей, Лили. На нас също ни предстои пътуване в Тайланд, както и посещение на парк за слонове в Ченг Мей. Изборът наистина е голям. Аз използвах като ориентир ето този сайт: http://www.bigboytravel.com/asia/thailand/chiangmai/elephantcamps/

и в крайна сметка се спряхме на 1/2 ден в Ran-Tong elephant training. Лични отзиви - декември месец като се върнем, но в tripadvisor хората като цяло са доволни. Patara elephant farm е безспорен фаворит на коментиралите, но пък и цената там е сериозна. Ако наистина сте много запалени по слоновете (виждам, че имаш слонче за аватар) и разполагате с голям бюджет може би е добре да погледнеш и него. Успех!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.