Двуцветко Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Авиокомпания: Lufthansa, Air France, Delta Маршрут:: София-Мюнхен-Париж-ЛА-Хонолулу-София Цена:: 695 Валута: €Примерна дата на излитане:: 22.02.2016 Примерна дата на връщане:: 03.03.2016 Сайт за резервиране:: https://www.flipo.pl/pl/calendars/list/1986?src= Да изпратим зимата подобаващо на Хавай Дати има и други. Редактирано 29 септември, 2015 от Двуцветко 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Двуцветен, не се бъзикай така, дай целия URL за резервиране! Че тоя ми ти пеликан цом ли е, де ли е, какво е... 2 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 29 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 (редактирано) Пеликанът изплю и всички дати , ъпдейтнах. Предполагам всички търсачки ще го изкарат в тази комбинация, ако се човърка. Промото е от поляците. Връзва се много добре със София-Мюнхен с Луфтханза с малки престои и тънки цени зимата. Редактирано 29 септември, 2015 от Двуцветко 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 На Жоро Матеев отдавна му е шорт листа , само не знам дали не се цели в още по-ниска цена. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 На Жоро Матеев отдавна му е шорт листа , само не знам дали не се цели в още по-ниска цена. Тази оферта е доста добра. Иначе aз от няколко месеца имам билети за Хавай през януари, така че шорт листа вече е с една идея по-шорт Отивам до Калифорния за 230 евро (с грешките на Бритиш) и оттам с мили (купени на промо цена) взех двупосочен LAX-HNL. Целият тотал от София се върза около €500, което е екстра за тази дестинация. 11 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 30 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Народеее, цените до Хонолулу-то стремглаво падат Вече се намират и на 625€ (с някои леки магии съм сигурен, че може да падне под 600€)с удобни връзки и бонус цял ден с възлюбената/възлюбения в Париж на деня на любовта, оферта за гълъбчета та дрънка 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Как не ги е срам с тея скъпи полети до Париж... 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Полетът CDG-HNL-CDG се намира за €420 от jetcost.com -> lastminute.com. При плащане с Diners има €41 отстъпка. 2 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 1 октомври, 2015 Автор Сподели Публикувано: 1 октомври, 2015 София - Париж го виждам на 145€ с MasterCard та ги докарахме нещата до 565€ в крайна сметка. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега