Meidj Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Ако някой магеланец знае някъде из страната майстор на плетените дамаджани, ще съм му много благодарен да сподели координати в тази тема или на лично съобщение. Търся нещо такова: 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 В интерес на истината миналата седмица 2 пъти засичах в офис на куриерска фирма един човек, който разпращаше голямо количество нови плетени дамаджани. Но не бяха такива шарени. Днес мога да питам куриерите за координати, ако им е редовен клиент ще го знаят и ще ми кажат :-) 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Виждала съм плетени надолу към Благоевград и по пътя към Хасково. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Тук се намира пълнеж за плетени дамаджани.... 18 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 (редактирано) Аз дълго и упорито търсих плетена дамаджана, но не такава, а от камъшит. Намерих плетач в с.Куклен /Пловдивско/ и на Женския пазар - готови. Точно такива като показаните не съм виждала. До нас в магазинчето имаше плетени шарени /но не като показаните/. В събота ще мина и ако има още - ще ти ги снимам. Тапи за дамаджани има в интернет, ако се интересуваш, ще потърся линка. Редактирано 30 септември, 2015 от noshtna_ptica Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Извинявам се за оффтопика, но Куклен от около десетина години е град. 2 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Ако някой магеланец знае някъде из страната майстор на плетените дамаджани, ще съм му много благодарен да сподели координати в тази тема или на лично съобщение. Търся нещо такова: Пиши на niko2308 от този форум http://www.rakiyata.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=414&start=15 На жена му дядото ги правел и може да ти ги прати по еконт от гр. Попово. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 1 октомври, 2015 Автор Сподели Публикувано: 1 октомври, 2015 Пиши на niko2308 от този форум http://www.rakiyata.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=414&start=15 На жена му дядото ги правел и може да ти ги прати по еконт от гр. Попово. Аз оттам съм взел снимката, ама като гледам откога е постът и колко е активен потребителят, набързо се отказах от подобен вариант... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2015 Тук има, ама не са такива шарени. А пък тук има дамаджани Ферари ;) Извинявам се за оффтопика, но Куклен от около десетина години е град. Да ти кажа, може да е град от десет години, ама ние тука си го броим за село. 1 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 1 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2015 А то ясно че за много хора си е село, ама понеже си изучавам география на население и селищата, нямаше как да не отбележа. Иначе колко такива градове са си чисти села. Връзка към коментар
vlady Публикувано: 25 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2016 https://www.olx.bg/ad/pleteni-stakleni-damadzhani-za-polzvane-ID62uMv.html Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега