Георги Публикувано: 1 юни, 2013 Сподели Публикувано: 1 юни, 2013 Да ги караме месечни тия теми, че много растат. Аз след целодневна борба със сървъри и чудесии съм в леко ей такова настроение. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 1 юни, 2013 Сподели Публикувано: 1 юни, 2013 Аз пък - в това: Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 И да усмихнем мрачния днешен ден: http://www.youtube.com/watch?v=cEiB8Kzg_5k 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Да ги караме месечни тия теми, че много растат. Аз след целодневна борба със сървъри и чудесии съм в леко ей такова настроение. Не се ядосвай, влез в vgames да те бия на една табла и всичко ще се нареди 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Аз неделно съм на това, но май и цялата следваща седмица ще съм на I dont careeeee... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 юни, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Не се ядосвай, влез в vgames да те бия на една табла и всичко ще се нареди Хм, усещам, че някой борави със класифицирана информация... Връзка към коментар
Elena Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 Хич даже, ти сам се похвали в хрониките, че си много добър. Айде утре, че сега ставам от компа влез да те бия и после обещавам да те излагам пред всички тук, че е била жена 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 2 юни, 2013 Сподели Публикувано: 2 юни, 2013 (редактирано) Таблата не знам и класифицирана информация, обаче предвкусвам аз разни празненства ... :D Интересно става ... :D Редактирано 2 юни, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
wilks Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 С Dido направо сипа пясък в обувките ми Голяма слабост ми е и Hunter, и Thank You, и White Flag, и всички нейни песни Може би една от малкото изпълнителки, на която всичко ми харесва ...другите са EBTG 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 Никак не го харесвам тоя, ама тая песен е изключение, а и текстът е много силен: https://www.youtube.com/watch?v=qWcW1or6Q-w 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 Пфу...тоя ако не го харесваш не знам...ма добре, че от пиене разбираш :D 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 С Dido направо сипа пясък в обувките ми Голяма слабост ми е и Hunter, и Thank You, и White Flag, и всички нейни песни Може би една от малкото изпълнителки, на която всичко ми харесва ...другите са EBTG Ма тя си е готина, бива я доста. И като жена, и като певица. Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tsoH7HI8YII 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 (редактирано) Много любима моя песен, която ми навява и много спомени, разбира се. Редактирано 3 юни, 2013 от goldeneyeful 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 (редактирано) Кипърския англичанин, като оставим настрана няколкото му жизнерадостни и закачливи песнички, има 3-4 много силни. И като текст, и като емоционално въздействие. Познават се също и по това, че са около и по-дълги от 6 мин. Освен горната "One More Try", тази е другата му такава http://www.youtube.com/watch?v=hbTQ-Cinar4 също и Father Figure, Freedom, Careless Whisper ...и тази За концерта му тук отначало бях много скептичен, но получих билети и отидох. Не съжалявам. Много впечатляващ рецитал. Определено оставя следа след себе си. Редактирано 3 юни, 2013 от wilks 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 юни, 2013 Сподели Публикувано: 3 юни, 2013 "I am not a perfect person...I've found a reson for me, to change who i used to be... and the reason is U" 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 4 юни, 2013 Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 Добро утро! 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 4 юни, 2013 Сподели Публикувано: 4 юни, 2013 (редактирано) Редактирано 4 юни, 2013 от goldeneyeful 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения