Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте,

Имам следната драма :)

Сдобих се с двупосочен билет за Турските авио линии Рим-Истанбул-Маями .

АЗ се намирам в София. Въпроса ми е може ли да се кача на полета Истанбул -Маями и обратно да сляза в Истанбул на връщане от Маями?

Понеже сме група за нас ще е по удобно да не пътуваме до Рим с оглед  на спестяване на средства - полета е рано сутринта и трябва да останем една нощ в Рим  ,а и искаме да спестим полета до там с Wizz Air.

Благодаря предварително за помощта.

Иван

Връзка към коментар

При традиционните авиокомпании не ползвате ли една отсечка, ви горят и останалите отсечки. Няма вариант да не пътувате от Рим. За връщането има вариант ако имате чекиран багаж да искате да ви го чекират само до Истанбул, но за това е добре да питате предварително авиокомпанията. Според мен не би трябвало да е проблем, но не съм 100% сигурен в това.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз така си мислех... За връщането може да се разбера да свалят багажа в Истанбул понеже има вариант на полет с 14 часа трансфер,но заминаването ми е проблем :(

Връзка към коментар

Както са ти казали, за отиването няма как. За връщането, багажът може да чекираш до Истанбул ако имаш повече от 4-5-6 часа между полетите.

Предполагам си около морето, щом гониш тръгване и връщане оттам ?

Имай предвид, че полетите до Рим са традиционно по-евтини от тези до 'Стамбул

Връзка към коментар

Ами от Пловдив кажи речи съм. Май ше летя от Рим , а на връщане ще чекирам багажа до Истанбул. Понеже сме 6 човека и може да ни вземе познат с голяма кола от Истанбул на връщане. Така ,че да спестим обратния полет от Рим , а най вероятно и една допълнителна нощувка в хотел.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.