ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 33 минути , mbuch каза: Да,мисля че вече от няколко години има директни полети Варна-Белград през лятото.Ходя често до Белград по работа и доста пъти съм използвал Air Serbia.Теоретичните шансове полета да реализира закъснение или да бъде отменен са добри 😀 Много благодаря за психическата подготовка 😄 Алтернативата ми е полет на Уиз от Букурещ /аз съм от Русе/, който в момента е 20 и няколко евро, но каца в Копенхаген вечерта и цял ден се губи за едното спане там, а не това е целта😉 Ако изтърва връзка в Белград, бих то преживяла този загубен ден, щом черпят престоя 😃 Ако не литне от Варна вече ще е по-кофти, но да речем биха изплатили компенсация, която с крайно нежелание ще приема … Ако пък по-рано анулират полета, устройва ме и промяна с Букурещ. Там цените са доста по-високи. Ще видим, друг вариант е от София с Раян, но основното ми нежелание е заради тегавият път …
Argentique Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 28 минути , ДиянаВ каза: Много благодаря за психическата подготовка 😄 Алтернативата ми е полет на Уиз от Букурещ /аз съм от Русе/, който в момента е 20 и няколко евро, но каца в Копенхаген вечерта и цял ден се губи за едното спане там, а не това е целта😉 Ако изтърва връзка в Белград, бих то преживяла този загубен ден, щом черпят престоя 😃 Ако не литне от Варна вече ще е по-кофти, но да речем биха изплатили компенсация, която с крайно нежелание ще приема … Ако пък по-рано анулират полета, устройва ме и промяна с Букурещ. Там цените са доста по-високи. Ще видим, друг вариант е от София с Раян, но основното ми нежелание е заради тегавият път … Копенхаген откак остана само с Райън, недей чака много ниски цени, заслужаващи тътъркане до София. Гледам само съботният каца рано, забрави. Понеже според ваучери си оглеждам полети до Лондон, ама 1/2 май - 5/6 май, та сърбите имат хубави опции, даже с нощувка в Белград (що не, ама връщането над 100€). Но не искам да летя от Лондон рано, а възможностите са ограничени. Обмислям куп варианти с прекачване (още са скъпи, пък и на 6 май какви да са), с междинна нощувка, че и даже с кацане в Бургас, Варна, Истанбул или Букурещ. Но последният отпада, че е много тегаво прибирането по суша. Та моята оферта е, ако имате мегдан, вместо да се мъчите до София – да си добавите някъде нощувка по пътя и да си удължите пътуването. Примерно, ден 1: Букурещ–Х, ден 2: Х-Копенхаген и т.н. При шантавите маршрути може някой да ти даде насока, ако запецнеш. Вкл. и с наземен транспорт. 1
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 16 минути , Argentique каза: Копенхаген откак остана само с Райън, недей чака много ниски цени, заслужаващи тътъркане до София. Гледам само съботният каца рано, забрави. Понеже според ваучери си оглеждам полети до Лондон, ама 1/2 май - 5/6 май, та сърбите имат хубави опции, даже с нощувка в Белград (що не, ама връщането над 100€). Но не искам да летя от Лондон рано, а възможностите са ограничени. Обмислям куп варианти с прекачване (още са скъпи, пък и на 6 май какви да са), с междинна нощувка, че и даже с кацане в Бургас, Варна, Истанбул или Букурещ. Но последният отпада, че е много тегаво прибирането по суша. Та моята оферта е, ако имате мегдан, вместо да се мъчите до София – да си добавите някъде нощувка по пътя и да си удължите пътуването. Примерно, ден 1: Букурещ–Х, ден 2: Х-Копенхаген и т.н. При шантавите маршрути може някой да ти даде насока, ако запецнеш. Вкл. и с наземен транспорт. В моята схема не виждам особен смисъл за шантав маршрут при отиването (не съм сама), а и нощувка да плащам, вместо да взема вечерен директен полет за 25€. Виж при връщането може и да се наложи шантавост, че в момента часът е перфектен, но цената на директния полет на Уиз не ме устройва. Ще действам на части, пък каквото стане - за Малага-Букурещ дочаках с месеци полет от 70€ да се качи на 110€ и да падне на 48€, когато го взех, ама беше тричаво 😄 Опитвам се да живея с нагласата, че в едно кратко европейско пътуване самолетният билет е най-малкият разход и същевременно най-готиното преживяване 🙂
ESK Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари 15IEA2026 (15% OFF): Valid for booking from May 27, 2025, to June 22, 2026, for travel between May 27, 2025, and June 30, 2026 Кодът работи за по-високите тарифи, т.е. ако най-ниската цена за полета е да кажем 81 евро, не го хваща, но на следващата (ако е изкупена най-евтините билети по тарифата) 103 евро, сваля около 10-11% на 92 евро. Не го обясних много добре, но ако имате полет да купувате от тях - пробвайте кода. :) 5
Hakkâri Spor Публикувано: 16 юни Публикувано: 16 юни Air Serbia пуска полети до Баку. Цени от 227 евро за двупосочен София-Баку-София (с прекачване в Белград) https://www.euronews.com/travel/2026/06/15/from-the-caspian-to-the-balkans-what-air-serbias-baku-belgrade-route-is-really-like? 11 2
Loverboy Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни Air Serbia са им запазена марка гнусните полети в 2, 3 и 4 часа явно. Също като Пегасус, лошото е, че и Луфти специално в тази част на света почнаха да предлагат такива полети. То лошото е, че са къси полетите и нито да си легнеш да “спиш”, нито да го издържиш - ако е от 22 вечерта до 2 примерно. А те излитат в 2 и кацат в 6-7… Но за съответната ниска цена хората ще ходят, разбира се. 2
jorocontrola Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни преди 21 минути , Loverboy каза: лошото е, че и Луфти специално в тази част на света почнаха да предлагат такива полети. Какво точно предлагат?
Loverboy Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни преди 4 часа, jorocontrola каза: Какво точно предлагат? Има Тбилиси за 160-170 евро от София, пак с непоносими часове.
jorocontrola Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни Преди 1 час, Loverboy каза: Има Тбилиси за 160-170 евро от София, пак с непоносими часове. Може и да е така, но полетите са им в такива куци часове, защото целта им е да правят връзка в Белград след последната им ротация вечер и преди първата сутрин. Иначе просто няма да има полет до Белград, защото сигурно няма да се съберат и една дузина хора... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега