Прескочи до съдържание

Таиван, Kaohsiung с деца за 3 дни, идеи.

Препоръчани мнения

Публикувано:

С три деца, многоработен мъж и чутовно кратки отпуски пътешествията обикновенно са основно в сферата на мечтите, но гледам нещо звездите са се подредили необичайно и , о чудо, откривам евтини билети за дати в които сме в отпуска. И понеже "за къде" не е важно, важното е че ги има, моля дайте идеи какво може да се прави с 3 деца за 3 дни в тоз тайвански град? Любовната река, някой и друг нощен пазар, някой храм...а нещо по-интересно?

Публикувано:

Не знам как е с три деца.  Но какво бих препоръчал аз за три дни. Единият ден - района около Лотус Понд. Езерото е много красиво, може да ползвате лодки. Хубаво е да се обиколи цялото и не пропускайте Храма на Тигъра и Дракона, а и още няколко подобни. На децата ще им хареса.

Вторият ден - артистичния район около пристанището и любовната река.

Третият ден - на около 70 км се намира огромен будистки комплекс Foguangshan, който горещо препоръчвам. Аз ходих с обществен транспорт за около един час. Внушително и красиво. Състои се от две части - мемориален медитационен център, който се вижда първо и автобуса е до тук. Но вляво горе се намира и огромен не по-малко красив манастир, също задължителен за посещение , на около 10 минути пеш, а има и някакво влакче.

Това е за три дни , и то спокойно.

Приятно изкарване.

Тайван е очарователен и с нещо прилича на Япония...

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Благодаря ruwenzogy, звучи супер! Артистичния район може ли да се види за половин ден? И ако може да ми препоръчаш и район за отсядане ще е върха!

:thankyou:

Някой да има опит с авиокомпания Scoot?

Редактирано от samuraika
Публикувано:

Благодаря ruwenzogy, звучи супер! Артистичния район може ли да се види за половин ден? И ако може да ми препоръчаш и район за отсядане ще е върха!

:thankyou:

Той може да се види, но там трябва да се разхожда човек бавно и лежерно и да се наслаждава. Хубаво е да е и привечер и да се седне някъде там.

За отсядане ме е страх да препоръчвам, понеже аз бях сам и го раздавах бекпекърски, а вие ще сте с три деца....

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.