cck Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 И тук има новости. От вчера функционира цялата АМ Марица (Оризово - Капитан Андреево) Т.е. София - Истанбул вече ще е доста по бързо с автомобил - под 5 часа. http://www.api.bg/index.php/bg/prescentar/novini/ss-sredstva-ot-op-transport-zavrshi-cyalostnoto-izgrazhdane-na-am-marica/ 2 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 и пътя Поповица- Свиленград ,вече ще е по спокоен Няма тирове...няма гастербайтери! Дано само бързия преход до КПП Андреево не се изяжда от турските проверки иначе Да...София - КПП-то сигурно ще е под 250 км.И от там още толкова до Истанбул....От Пловдив с 120 км по малко Да ви е честита новата придобивка...чакана над 30 години! Връзка към коментар
adreno Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 Като километри разлика няма почти, а то няма и как да има (десетина километра, да е по-късо по магистралата). София-Истанбул под 5 часа си иска каране над ограничението, никакво спиране и да си първа кола на магистралата. Поповица-Хасково е за цялостна рехабилитация, има коловози, дупки и т.н. Като чуе човек - европейски коридор 8/път Е80 си представя нещо голямо и хубаво (по европейската номерация двубуквените номера са главни европейски пътища, тези завърщващи на 0 са е посока запад-изток, а на 5 - север-юг) Иначе честито. Само по време на августувските и септемврийски гастарбайтерски сесии да се сетят да инсталират повече ченгета по нея. Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 31 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2015 Да се обадя с един пловдивски глас - мен по ме кефи, че пуснаха Оризово - Димитровград, така цялата магистрала Марица е готова. Газ към Турция! 2 Връзка към коментар
theo Публикувано: 31 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2015 (редактирано) Да се обадя с един пловдивски глас - мен по ме кефи, че пуснаха Оризово - Димитровград, така цялата магистрала Марица е готова. Газ към Турция! Тая ли беше магистралата дето премиер-министъра се бил изказал ,че за два часа и половина до Истанбул софиянци ще стигат да си пият кайвето на брега на Босфор-а. Редактирано 31 октомври, 2015 от theo 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 31 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2015 (редактирано) Тая ли беше магистралата дето премиер-министъра се бил изказал ,че за два часа и половина до Истанбул софиянци ще стигат да си пият кайвето на брега на Босфор-а. Да, ако ползват правителствен хеликоптер Ми-8. Редактирано 31 октомври, 2015 от Hollywood 6 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 31 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2015 (редактирано) Да, тази Редактирано 31 октомври, 2015 от Sun4o Връзка към коментар
Botko Публикувано: 31 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2015 Тая ли беше магистралата дето премиер-министъра се бил изказал ,че за два часа и половина до Истанбул софиянци ще стигат да си пият кайвето на брега на Босфор-а. Тя магистралата е същата, но Министър Председателя се е изказал не за Босфора ,а за Одрин за кайвето.... Връзка към коментар
theo Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Тая ли беше магистралата дето премиер-министъра се бил изказал ,че за два часа и половина до Истанбул софиянци ще стигат да си пият кайвето на брега на Босфор-а. Тя магистралата е същата, но Министър Председателя се е изказал не за Босфора ,а за Одрин за кайвето.... ============== И както е казал Йосиф Висарионович на един партиен конгрес : - Проверката е висша форма на доверие ,другари . ---- та в тоя ред : http://www.dnes.bg/stranata/2015/10/29/ciala-marica-dva-chasa-pyt-i-na-kafe-v-istanbul.281414 http://dnes.dir.bg/news/izbori2013-magistrala-maritza-20423192 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Тя магистралата е същата, но Министър Председателя се е изказал не за Босфора ,а за Одрин за кайвето.... Според мен се е изказал за столицата на Турция ... Той обяви, че след пускането на движението по нея ще се стига за два часа до турската столица от центъра на България. За два часа и половина пък софиянци ще могат да ходят да пият кафе в Истанбул, обясни още премиерът. Редактирано 4 ноември, 2015 от Zaro Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега