alienad Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 На 07.12.2017 в 13:59, koliob каза: Тук суперизгодните възможности свършиха май, но ако някой все още не е получил рефънд в уолета по някоя от резервациите с купоните за намаления платени през пейпал може да си вземе истински пари вместо рефънд на техните измислени и непотребни вече такива. Отваряте си кейс в пейпал и си искате рефънд там, като прилагате писмото с потвърждението от ММТ за рефънд. Върнаха пари в картите, с които беше платено вече по пет различни резервации, така че най-вероятно би работило и при вас. Би ли споделил в коя подтема го пусна твоя кейс и с каква причина. Аз също пуснах преди няколко дни кейс в paypal и Make My trip отговориха, че cashback-а не важал за плащане през Paypal. След което Paypal разглеждаха случая и не го решiха в моя полза, въпреки че бях приложила e-mail с потвържението за cashback. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 преди 3 минути , alienad каза: Би ли споделил в коя подтема го пусна твоя кейс и с каква причина. Аз бях пуснала в Item not as described. Както писах по-рано, точно в деня, в който предстоеше Paypal да се намесят (ответната страна има срок за отговор и ако не отговори, Paypal вземат решение на база налични доказателства) индийците просто ми изплатиха поискания кешбек без да отговарят. 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 преди 17 минути , alienad каза: Би ли споделил в коя подтема го пусна твоя кейс и с каква причина. Аз също пуснах преди няколко дни кейс в paypal и Make My trip отговориха, че cashback-а не важал за плащане през Paypal. След което Paypal разглеждаха случая и не го решiха в моя полза, въпреки че бях приложила e-mail с потвържението за cashback. Не помня в коя подтема го пуснах, но причината беше "Item not received". Така или иначе не мисля, че това има особено значение. По последните ми два кейса Paypal също не взеха решение в моя полза (After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.), но интересното е, че на следващия ден MakeMyTrip ми върнаха двата кешбека през Paypal без изобщо да съм си писал с тях. Това всъшност се случи вчера. Вече нямам какво да търся от тях. 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 преди 2 часа, chandni каза: Аз бях пуснала в Item not as described. Както писах по-рано, точно в деня, в който предстоеше Paypal да се намесят (ответната страна има срок за отговор и ако не отговори, Paypal вземат решение на база налични доказателства) индийците просто ми изплатиха поискания кешбек без да отговарят. Аз също го пуснах в тази категория. преди 2 часа, koliob каза: Не помня в коя подтема го пуснах, но причината беше "Item not received". Така или иначе не мисля, че това има особено значение. По последните ми два кейса Paypal също не взеха решение в моя полза (After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.), но интересното е, че на следващия ден MakeMyTrip ми върнаха двата кешбека през Paypal без изобщо да съм си писал с тях. Това всъшност се случи вчера. Вече нямам какво да търся от тях. Ще изчакам да видя как ще се развият нещата при мен и ще пиша. Мерси за бързите отговори. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Нова порция бонуси има по wallet - ите Едните са ми изтекли на 18.12 и на 19.12 са заредили нови 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Бая добър бонус при мен,4000рупии 3 1 2 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Аз нови бонуси нямам, но ми подариха MMT Black на единия от четирите акаунта Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 53 минути , cybersimo каза: Аз нови бонуси нямам, но ми подариха MMT Black на единия от четирите акаунта От което каква е реалната полза,че и аз имам такъв мейл? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 6 минути , mamaivy каза: От което каква е реалната полза,че и аз имам такъв мейл? Мисля, че в имейла ти трябва да е описано. Лоялна програма накратко с добър кешбек. Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 48 минути , cybersimo каза: Мисля, че в имейла ти трябва да е описано. Лоялна програма накратко с добър кешбек. Благодаря!Затрупана съм с работа и нищо не съм чела.Иначе и при мен са добавили 1000 рупии в уолета. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) Сега си погледнах портфейла - пълно с изтекли бонуси, изтичат ми пари между пръстите Редактирано 20 декември, 2017 от Фичо 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Не им ща стотинките, да върнат отстъпките 3 3 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) Абе все още си има отсъпки аз гледам един хотел в Амстердам, който излиза с около 100лв надолу от сайта на самия хотел и от букинг без да ползвам никакъв код.Направо чеквам три нощувки не си играя една по една. Редактирано 20 декември, 2017 от Ivko Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 IHSEARCH и IHDEAL си действат, не е кой знае колко. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 преди 7 минути , Ivko каза: Абе все още си има отсъпки аз гледам един хотел в Амстердам Би ли споделил кой е хотелът? Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 (редактирано) преди 2 часа, Фичо каза: Сега си погледнах портфейла - пълно с изтекли бонуси, изтичат ми пари между пръстите Да ги ползваш тези 999, трябва да има направиш 200 кинта резервация; Глеам някой се е пробвал да сменя паролата It is our pleasure to fulfill your request for new password. М/у другото излизат добри оферти - наполовин цена спрямо боокинг, но там се блажи от друго. Редактирано 20 декември, 2017 от Hollywood Връзка към коментар
liliya Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 преди 16 часа, Branko каза: Бая добър бонус при мен,4000рупии И при мен са 4000 , но изтичат на 03.01.2018:( . Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Уха дайте ги на мен аз постоянно по 750 получавам може би защото не съм резервирал до сега.. Връзка към коментар
Sju Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Със старта на новата година изглежда орязаха IHsearch и подобните хубави кодове Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 (редактирано) преди 2 часа, funny каза: Пробвах с нощувка за 12000 INR в 5 звезден хотел в София и не работи: Sorry the E-Coupon/Deal Code you are trying to apply is not valid IHSEARCH обаче си работи Редактирано 4 януари, 2018 от cybersimo Връзка към коментар
Lu2004 Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 Здравейте, За първи път ще използвам mmt. Направих няколко неуспешни опити да си платя резервацията /през телефон и през комп/, сменях карти, пробвах paypall. Всеки път едно и също "Your transaction could not be processed! There is a problem connecting with the bank .Tip: We recommend to use Net Banking or other Debit/Credit Card to quickly complete your booking. We request you to try making the payment again." Предположение защо се получава така? Всички карти би трябвало да работят /кредитни/. Ако им дам дебитна дали може да се оправи? И дали са им добре защитени плащанията, защото това ми е основната карта и не искам да я прецаквам. Мерси много! Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 4 януари, 2018 Сподели Публикувано: 4 януари, 2018 ММТ са сериозна фирма не би трябвало да има проблеми. Направи плащането спокойно с дебитната си карта. Гледай да не ги запаметяваш данните й в сайта. 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 9 януари, 2018 Сподели Публикувано: 9 януари, 2018 Има ново зареждане с бонуси, този път по 1000 INR. Проверете си профилите. 1 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 9 януари, 2018 Сподели Публикувано: 9 януари, 2018 При мен беше за 1100 рупии. Благодаря за информацията! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега