koliob Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 (редактирано) Още един трик, който поне при мен проработи. Ако си регистрирате нова сметка в MMT излиза едно съобщение, че ще получите INR 555 ako верифицирате мобилния си номер. Може да пробвате през този сайт например: https://www.receive-sms-online.info/ Като въведете четирицифрения код, който ще получите изписва, че номера е верифициран и добавя INR 555 в wallet-а. Реално не е верифициран, защото може би проверяват дали същия номер не е използван преди, но добавените INR 555 остават в сметката и могат още да намалят цената на следващата резервация. Редактирано 6 април, 2018 от koliob 4 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 Преди 1 час, koliob каза: Май става поне до края на август и долната граница е INR 3000. Кодът WOWHOTEL май няма ограничение в датите (пробвах хотел за декември и работеше), но важи само за 3-звездни хотели и нагоре. Както вече казахте - минималната сума за резервация е 3000 INR преди такси и данъци. Иначе току-що успешно платих с кредитна Visa от ДСК. Без да искам хванах и промо от мобилния апп за ползване на двойно повече бонус рупии, та в крайна сметка цената излезна с 38% по-евтино спрямо другите търсачки. @koliob изкара още една бира, а MMT рязко се върна на бял кон с тоя код. 8 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 Още един код се появи GRABHOTEL - намалява с 30%. Може би става за хотели, които не приемат WOWHOTEL. 5 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 Нямаш идея колко ми трябваха тези кодове в момента,точно.За пореден път си преинсталирах MMT app @koliob,БЛАГОДАРЯ! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 (редактирано) Само да не беше дразнещата такса сервиз, която бухат за резервации в мобилния апп (през браузера тази такса не ми излиза). Ама нека не сме максималисти Иначе новите кодове бачкат с пълна сила, вече направих 4 успешни букинга. До момента най-силното ми попадение са 3 нощувки в 5-звездния Tuvana hotel в Анталия - €122 в ММТ срещу €224 (Genius цена при това!) в booking.com. Обичам я тая игра. Редактирано 6 април, 2018 от Георги Матеев 12 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 преди 3 минути , Георги Матеев каза: Иначе новите кодове бачкат с пълна сила, вече направих 4 успешни букинга. По веднъж на профил или няма ограничения.Някаква идея до кога кода ще е актуален? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 преди 8 минути , Мари Николова каза: По веднъж на профил или няма ограничения.Някаква идея до кога кода ще е актуален? Със сигурност мога да кажа единствено, че при мен WOWHOTEL мина 4 пъти на един и същи профил. Не бих се изненадал такъв хубав код да е валиден само няколко дни и затова се презастраховах като си резервирах каквото търсех още сега. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 Може ли да препоръчате удобен хотел в Бергамо,който сте букнали през ММТ?Hotel citta dei Mille май е ползван от магеланциКолебая се между него и Hotel Santa Caterina.Как са като местоположение? Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 а аз търся за Лисабон Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 А пък аз - Венеция. Цените им спрямо условията са .... уау! Връзка към коментар
prozium Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 За Венеция букнах с ММТ преди няколко месеца хотел Hotel Ambassador Tre Rose, VENICE . Разликата между цените на букинг и ММТ беше фрапантна. Букинг за 4 вечери ми даваше цена от 1200 евро, докато с ММТ взех всяка вечер за по 120 евро. Хотелът е приличен, локацията е страхотна, сутрин буквално се будиш с камбаните на базиликата на Сан Марко. Закуската беше ок. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 април, 2018 Сподели Публикувано: 6 април, 2018 преди 10 часа, Георги Матеев каза: Кодът WOWHOTEL май няма ограничение в датите (пробвах хотел за декември и работеше), но важи само за 3-звездни хотели и нагоре. Както вече казахте - минималната сума за резервация е 3000 INR преди такси и данъци. Важи и за февруари догодина, приложих го и на гестхаус за 20 долара. На някои скъпи хотели пък отказа, просто трябва да се пробва. 5 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 преди 6 часа, prozium каза: За Венеция букнах с ММТ преди няколко месеца хотел Hotel Ambassador Tre Rose, VENICE . Разликата между цените на букинг и ММТ беше фрапантна. Букинг за 4 вечери ми даваше цена от 1200 евро, докато с ММТ взех всяка вечер за по 120 евро. Хотелът е приличен, локацията е страхотна, сутрин буквално се будиш с камбаните на базиликата на Сан Марко. Закуската беше ок. Благодаря, ще го следя, защото в момента за моите дати /28.09-01.10/ разликата в цените е около 7 лв. с кода /ММТ-617€, booking-1217 лв./. Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 За Виена може ли да ми предложите хотел в центъра, от който сте останали доволни, да му погледна цените. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 WOWHOTEL замина вече.Дава ми, че е валиден за резервации над 20 000 рупии Е,за това трябва да се действа бързо.Grabhotel- все още е актуален. Точно се зарадвах,че ми сложиха едни 999рупии в уолета,но пък не ми дава да резервирам без да верифицирам тел.номера. преди 22 часа, koliob каза: Още един трик, който поне при мен проработи. Ако си регистрирате нова сметка в MMT излиза едно съобщение, че ще получите INR 555 ako верифицирате мобилния си номер. Може да пробвате през този сайт например: https://www.receive-sms-online.info/ Като въведете четирицифрения код, който ще получите изписва, че номера е верифициран и добавя INR 555 в wallet-а. Реално не е верифициран, защото може би проверяват дали същия номер не е използван преди, но добавените INR 555 остават в сметката и могат още да намалят цената на следващата резервация. Не мога да стопля как действа.Може ли малко разяснение? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 преди 31 минути , Мари Николова каза: Не мога да стопля как действа.Може ли малко разяснение? то там няма индийски номер, но по принцип си избираш номер от сайта и цъкаш на него, въвеждаш го в акаунта ти като твой, и след малко СМС-а се появява там в екрана. Ако обаче се иска уникален номер няма да работи, защото някой най-вероятно вече е пробвал. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 Мерси,май лееекичко затоплих.Изписва ми,че трябва да изключа AdBlock Plus. Добре де,не ли малко рисковано да слагаш в профила си подобен номер.Света е много луд,знаеш ли кой и за какво може да го използва. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 В смисъл да го използва за какво? Той не е твой номер и ти не си свързана с него по никакъв начин. Евентуално ММТ може да пращат някакви СМС-и на него, ама не вярвам да има лична информация в тях. Пък и може да го махнеш след верификацията, предполагам. 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 (редактирано) Преди 1 час, neuromancer каза: то там няма индийски номер, но по принцип си избираш номер от сайта и цъкаш на него, въвеждаш го в акаунта ти като твой, и след малко СМС-а се появява там в екрана. Ако обаче се иска уникален номер няма да работи, защото някой най-вероятно вече е пробвал. Точно така е, но всъщност има индийски номер на сайта и с него се получава бонуса. След малко става ясно, че не е верифициран номера. Важното е, че бонуса си остава по сметката. Редактирано 7 април, 2018 от koliob 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 да, вярно че има Връзка към коментар
prozium Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 преди 7 часа, Dreamm каза: Благодаря, ще го следя, защото в момента за моите дати /28.09-01.10/ разликата в цените е около 7 лв. с кода /ММТ-617€, booking-1217 лв./. Аз го бях букнал на 4 различни резервации за всеки ден по една и така цената беше спаднала доста. Писах мейл на хотела да обединят резервациите и всичко беше точно. Не зная със сегашните кодове кое ще е най-изгодно, но можеш да пробваш и този трик. 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 7 април, 2018 Сподели Публикувано: 7 април, 2018 преди 1 час, prozium каза: Аз го бях букнал на 4 различни резервации за всеки ден по една и така цената беше спаднала доста. Писах мейл на хотела да обединят резервациите и всичко беше точно. Не зная със сегашните кодове кое ще е най-изгодно, но можеш да пробваш и този трик. Като сложа 1 нощувка го дава sold. Ще разцъквам, имам време. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 40%off с HOTELBUY.Става и за резервации под 3000р. 9 1 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 преди 17 минути , Мари Николова каза: 40%off с HOTELBUY.Става и за резервации под 3000р. само през приложението ли е? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 13 април, 2018 Сподели Публикувано: 13 април, 2018 Хора, с каква карта плащате? Пробвах с кредитна Мастър кард и не стана. Дайте жокер,моля. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега