Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

В момента GRABHOTEL отново работи. Нямат край номерата на индийците. Май го пускат да е активен всеки ден по това време за 1-2 часа. Успях дори една резервация да направя като ползвах и wallet-a.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Проверете си сметките. Днес видях, че са ми заредили в няколко сметки по INR 500 под формата на Wallet + Cash (мисля, че са го превели по сметките, които съм регистрирал по програмата им MMTBLACK и са ги обозначили като Milestone Achievement). Този вид бонус може да се използва преди падежа си за плащане на резервации без ограничение. Допълнително ако имате могат да се ползват бонуси от Wallet-а до 10% от сумата на резервацията. Освен това ако улучите и време, в което GRABHOTEL работи (сваля 30%) - може да се получи общо намаление от над 50%.

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Тази сутрин пак работи GRABHOTEL. Успях да го ползвам в сметка, по която преди не ми позволяваше да платя накрая по никакъв начин. GRABHOTEL вече може да се ползва само по веднъж на регистрация.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 19.05.2018 г. в 10:19, koliob каза:

. Успях да го ползвам в сметка, по която преди не ми позволяваше да платя накрая по никакъв начин.

Как успя?Опитвам се да направя резервация през последния профил в който имам 1500р ,които изтичат днес.Обаче не ми дава да платя,пише проблеми с банката преди още да ваведа данните на картата.Пробвах през Опера браузер но там пък зарежда другата версия на ммт и не приема GRABHOTEL.На друго устройство пак зарежда старата версия.Някой има ли идея откъде идват разликите във версиите и как да ги използваме?

Връзка към коментар
преди 9 минути , Мари Николова каза:

Как успя?Опитвам се да направя резервация през последния профил в който имам 1500р ,които изтичат днес.Обаче не ми дава да платя,пише проблеми с банката преди още да ваведа данните на картата.Пробвах през Опера браузер но там пък зарежда другата версия на ммт и не приема GRABHOTEL.На друго устройство пак зарежда старата версия.Някой има ли идея откъде идват разликите във версиите и как да ги използваме?

И аз имах голям проблем с плащанията. Поне с 10 карти пробвах и нищо. Дори им писах , а така и не ми върнах смислен отговор.

Какви са изискванията за GRABHOTEL ?

Връзка към коментар
преди 1 минута , Щастливеца каза:

И аз имах голям проблем с плащанията. Поне с 10 карти пробвах и нищо. Дори им писах , а така и не ми върнах смислен отговор.

Какви са изискванията за GRABHOTEL ?

Над 3000р и само за хотели,не за BB или апартаменти.Важи само в определени часове.Аз имам проблем само с един от профилите.При другите два плащането мина.

Въпроса е как може да се променят версиите на сайта?

Връзка към коментар
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Как успя?Опитвам се да направя резервация през последния профил в който имам 1500р ,които изтичат днес.

Нищо специално не съм правил. И при мен за някои от сметките нищо не помага. При някои не става от мобилно устройство, но става през браузър под уиндоус. Изобщо не намирам логика, но може би работят по-старите ми сметки (в смисъл, че мога да ползвам парите от Wallet-а и да платя резервацията с някоя карта).

Редактирано от koliob
Връзка към коментар

В момента работят:

GRABHOTEL -30%

IHPREMIUM - 25%

IHSUPER - 15%

Май всички са по веднъж на профил.Пак са позаредили рупии в профилите,тук-там.:)

На 22.05.2018 г. в 12:39, koliob каза:

При някои не става от мобилно устройство, но става през браузър под уиндоус.

Имаш предвид зареждане на десктопа на мобилната версия?Как ставаше,не помня точно?

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 46 минути , Мари Николова каза:

В момента работят:

GRABHOTEL -30%

IHPREMIUM - 25%

IHSUPER - 15%

Май всички са по веднъж на профил.Пак са позаредили рупии в профилите,тук-там.:)

Имаш предвид зареждане на десктопа на мобилната версия?Как ставаше,не помня точно?

Имах предвид, че мога с този акаунт да плащам на настолния компютър (лаптопа), където GRABHOTEL не работи, а не мога  да плащам през телефона (таблета).

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Пак са заредили рупии по портфейлите, но не намирам смислен начин да ги използвам. В един от акаунтите, по които вече не мога да резервирам с GRABHOTEL имам 2100 рупии вече..

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , koliob каза:

Пак са заредили рупии по портфейлите, но не намирам смислен начин да ги използвам. В един от акаунтите, по които вече не мога да резервирам с GRABHOTEL имам 2100 рупии вече..

Някаква идея да се ползват за закупуване на самолетен билет? Не ми ги приема на мен.

Връзка към коментар
преди 3 минути , Kamen каза:

Някаква идея да се ползват за закупуване на самолетен билет? Не ми ги приема на мен.

Няма смисъл. Могат да се ползват за плащане на до 5% от резервацията само. А за някои акаунти изобщо са блокирали ползването на Wallet-a.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес в мейлите по два от акаунтите имам подарък gift card с 4000 рупии.Важи само за 5 звездни хотели за две нощувки или две стаи за една.В резултат две нощувки в Хилтън Истанбул за 52,25.лв. вместо 237 лв. с аналогични условия в Букинг.

• Харесвам 6
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 32 минути , mamaivy каза:

Днес в мейлите по два от акаунтите имам подарък gift card с 4000 рупии.Важи само за 5 звездни хотели за две нощувки или две стаи за една.В резултат две нощувки в Хилтън Истанбул за 52,25.лв. вместо 237 лв. с аналогични условия в Букинг.

И готиното на тези карти(за разлика от тези за 3000р за май)е ,че валидността им е до 30-09-2018 и няма ограничение за периода на нощувките🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 21 минути , Мари Николова каза:

И готиното на тези карти(за разлика от тези за 3000р за май)е ,че валидността им е до 30-09-2018 и няма ограничение за периода на нощувките🙂

А как се използва тази карта? Къде се вкарва кода? Правя опит за плащане, но не успявам да се справя.

Връзка към коментар
Преди 1 час, mamaivy каза:

Благодаря много! И аз днес получих e-mail, но не му обърнах внимание и го изтрих набързо. Добре, че не бях го изтрила от кошчето. 😀

Връзка към коментар

В инструкциите пише, че се клика на таб Gift card.  Днес успях да платя с предплатена MasterCard и съм доволна. Преди месец не можах да платя с нито една българска карта и мислих, че са ме блокирали.

Връзка към коментар
преди 12 часа, mamaivy каза:

Как достигна тази цена? Може ли да се използват и 2-те карти за една регистрация?

Връзка към коментар
преди 17 минути , Stryper каза:

Как достигна тази цена? Може ли да се използват и 2-те карти за една регистрация?

Само по една карта може да се използва на резервация.А цената беше такава за моите дати.Хотелът всъщност е Hilton istanbul kozyatagi в азиатската част,любим на наши приятели.Цената се получи  6088 рупии и като използвах картата останаха за плащане 2088.Това е цена без закуска и без право на отмяна,но за същия тип стая и анулационна политика, цената в Букинг беше 237лв . Хотелът беше първоначално намален с 56% и в добавка използвах и 600 рупии от уолета.Като си видях потвърждението първоначално се стреснах,защото там си пише само,че цялата сума от 85 Е е платена и помислих,че толкова са дръпнали от картата,но като дойде СМС-а от банката,сумата от 2088 беше коректно отразена.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.