iMari Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 И от много бързане обърках името на госта.С ММТ ли да се свържа или директно с хотела?Промяната безплатна ли е?С безплатна анулация е,но ще загубя някакви пари при превалутирането. Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 (редактирано) По-добре попитай хотела. MMT са малко бавни в комуникацията. @mamaivy благодаря за името на хотела. При мен го показва разпродаден, но сигурно е от сайта. Ще прoбвам по-нататък Редактирано 3 юни, 2018 от Stryper 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 В момента освен GRABHOTEL,работи и IHSEARCH - 15%.Не е кой знае какво,но ако сте използвали GRABHOTEL и имате още доста рупии в уолета,заедно с опцията да се ползва двойна сума от уолета се получава хубаво намаление. 4 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 (редактирано) преди 4 часа, Мари Николова каза: В момента освен GRABHOTEL,работи и IHSEARCH - 15%.Не е кой знае какво,но ако сте използвали GRABHOTEL и имате още доста рупии в уолета,заедно с опцията да се ползва двойна сума от уолета се получава хубаво намаление. Точно така е, но за съжаление в много случаи IHSEARCH сваля само 10%. Малко по-добре е с използване на IHFIRST. А най-добре да улучите работещ APPYHOUR (намалява с по-малкото от 50% или 3000 рупии, но когa работи само Буда знае) + функциониращ бонус x 2. Редактирано 3 юни, 2018 от koliob 4 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 12 минути , koliob каза: Точно така е, но за съжаление в много случаи IHSEARCH сваля само 10%. Малко по-добре е с използване на IHFIRST. А най-добре да улучите работещ APPYHOUR (намалява с по-малкото от 50% или 3000 рупии), но когa работи само Буда знае + функциониращ бонус x 2. Чудно хубаво ще се получи,ако улучвайки момента,към всички тези намаления прибавим и gift картата със 4000р за 5*,стига системата да го позволява.Освен да дебнем на смени.😊 Имам едно подозрение,че MMT правят неофициален рисърдж - на какви маймунджалъци е готов клиента за намаления.🙂 2 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 5 минути , Мари Николова каза: Чудно хубаво ще се получи,ако улучвайки момента,към всички тези намаления прибавим и gift картата със 4000р за 5*,стига системата да го позволява.Освен да дебнем на смени.😊 Имам едно подозрение,че MMT правят неофициален рисърдж - на какви маймунджалъци е готов клиента за намаления.🙂 Някой пробвал ли е дали намалението от gift картата може да се ползва едновременно с купоните? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 1 минута , alienad каза: Някой пробвал ли е дали намалението от gift картата може да се ползва едновременно с купоните? Може без проблем. Gift card е само форма на плащане след прилагане на купоните. 4 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 (редактирано) На какъв принцип получавате гифт карти и допълнителни рупий, към мен са много стиснати- нито ми пращат нещо нито пък успявам някъде да ползвам appyhour.....едвам намирам хотел да може да се ползва grabhotel, който сваля някаква малка сума.... Трябва ли да активирам/регистрирам нещо ? Редактирано 3 юни, 2018 от Jorro Връзка към коментар
koliob Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 5 минути , Jorro каза: На какъв принцип получавате гифт карти и допълнителни рупий, към мен са много стиснати- нито ми пращат нещо нито пък успявам някъде да ползвам appyhour.....едвам намирам хотел да може да се ползва grabhotel, който сваля някаква малка сума.... Трябва ли да активирам/регистрирам нещо ? Нищо не трябва да активираш, Не знам как решават индийците на кого да пращат бонуси и карти, но бих ти препоръчал да си направиш повече сметки при тях за да си увеличиш шансовете. 1 Връзка към коментар
nino Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 20 часа, mamaivy каза: Днес в мейлите по два от акаунтите имам подарък gift card с 4000 рупии.Важи само за 5 звездни хотели за две нощувки или две стаи за една.В резултат две нощувки в Хилтън Истанбул за 52,25.лв. вместо 237 лв. с аналогични условия в Букинг. А кой код пишеш, единия е с 16 цифри, а другия с 8 ? Връзка към коментар
nino Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 (редактирано) Сега видях и този код, не е нещо кой знае какво .Важи до 30 септември. Get flat INR 2000 off on select International Hotels -INTLOFFER The offer is valid from 5th April 2018 to 30th September’2018 Coupon Code : INTLOFFER Copy Code Редактирано 3 юни, 2018 от nino Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 2 часа, koliob каза: Най-добре да улучите работещ APPYHOUR (намалява с по-малкото от 50% или 3000 рупии, но когa работи само Буда знае) Привет от Тайланд. Одеве в един от храмовете попитах Буда - оказа се, че дори и Той не знае... 😀 преди 2 часа, Мари Николова каза: Имам едно подозрение,че MMT правят неофициален рисърдж - на какви маймунджалъци е готов клиента за намаления.🙂 Очевидно на всякакви 🙂 По темата: гифт картата ми влиза прекрасно в употреба и ще се ъпгрейдна от 3 на 5 звезди в Братислава. Малко глезене никому не е навредило 🙂 Иначе индийците ми пратиха само 1 гифт карта (имам 7 акаунта), при това на най-малко използвания акаунт. Не мога да им схвана логиката, може би пращат на случаен принцип, но определено съм им благодарен. 3 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 11 минути , Георги Матеев каза: Не мога да им схвана логиката, може би пращат на случаен принцип, но определено съм им благодарен. Логика няма, но не е изключено да получиш още. През последните три дена получавам по една на различен акаунт. Дано да продължат. А ти поддържай връзката с Буда. 3 5 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 2 часа, nino каза: А кой код пишеш, единия е с 16 цифри, а другия с 8 ? Първо първия и после втория като пин.Няма как да се объркаш. 1 Връзка към коментар
nino Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 2 часа, mamaivy каза: Първо първия и после втория като пин.Няма как да се объркаш. Мерси! Питах, защото в условията пише, че се слага Пин код от 6 цифри, а втория код е 8, но щом става е ОК. Enter your Gift Card/ Card No. (16 Digit) and 6 Digit Pin No. Връзка към коментар
alienad Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 @Георги Матеев, би ли споделил кой петзвезден хотел си хареса в Братислава, защото ми излизат доста високи цени, дори с намалението от гифт картата. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 (редактирано) преди 8 часа, koliob каза: Може без проблем. Gift card е само форма на плащане след прилагане на купоните. Това, което беше възможно преди няколко часа - вече не става.. Успях да направя една резервация за Abitalia Tower Plaza в Пиза като използвах код MMTIH5B60P, който намали 25% и gift card едновремемнно, но при следващия опит ме накара да избера едно от двете само. Много са гъвкави тези индийци. Вече не им помня номерата от преди месец. Само двойната сума от портфейла + gift card приема вече.. Редактирано 3 юни, 2018 от koliob Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 юни, 2018 Сподели Публикувано: 3 юни, 2018 преди 2 часа, alienad каза: @Георги Матеев, би ли споделил кой петзвезден хотел си хареса в Братислава, защото ми излизат доста високи цени, дори с намалението от гифт картата. Arcadia Hotel Bratislava - излезна на прилична цена за моите дати. 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 юни, 2018 Сподели Публикувано: 4 юни, 2018 преди 19 часа, Jorro каза: На какъв принцип получавате гифт карти и допълнителни рупий, към мен са много стиснати- нито ми пращат нещо нито пък успявам някъде да ползвам appyhour.....едвам намирам хотел да може да се ползва grabhotel, който сваля някаква малка сума.... Трябва ли да активирам/регистрирам нещо ? За картите не мога да хвана логиката,но рупии при мен прибавят в даден профил ако отчетат активност.Особено,ако дълго време търсиш без да резервираш. Вчера влязох през профил,който не съм ползвала от септември,цъках усилено и днес вече имам 999р. Grabhotel работи някъде до 13-14:00ч БГ време.Appyhour само веднъж го хванах,беше след 16:00. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 юни, 2018 Сподели Публикувано: 4 юни, 2018 Последният appyhour беше само за чек аут до края на юни. Grabhotel ми го даде че мога само веднъж на акаунт да го ползвам. Когато другите кодове откажат още малко може да се свали с IHHOTEL. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 юни, 2018 Сподели Публикувано: 4 юни, 2018 На всеки пет звезден хотел със сравнително добра цена ми дава: Sorry gift card cannot be used with this e coupon code Трябва да се ползва или отстъпката на кода или gift card. Някакво решение откривате ли? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 Ако на някой му трябват две нощувки в центъра на София и се чуди как да ползва подаръчната gift card - около 600 рупии общо струват нощувките в Alexander Business Apartments. 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 преди 22 минути , koliob каза: Ако на някой му трябват две нощувки в центъра на София и се чуди как да ползва подаръчната gift card - около 600 рупии общо струват нощувките в Alexander Business Apartments. Ако има и закуска бих се метнал за спорта 🙂 3 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 преди 2 минути , Георги Матеев каза: Ако има и закуска бих се метнал за спорта 🙂 Няма закуска.. Ще чакаме по-добри оферти. 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 преди 48 минути , koliob каза: Ако на някой му трябват две нощувки в центъра на София и се чуди как да ползва подаръчната gift card - около 600 рупии общо струват нощувките в Alexander Business Apartments. И моята е неизползвана. Нещо на морето? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега