koliob Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 преди 6 минути , Дани Магелани каза: И моята е неизползвана. Нещо на морето? За морето ако искаш за без пари може би ще трябва да изчакаш да мине активния сезон. Все пак резервации с тази карта могат да се правят до 30.09.2018. 1 Връзка към коментар
palioto Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 Преди малко получих по пощата код SUMMERFEST сваля 30% за хотели . Кода ще е активен 10дни.Няма ограничения ,тестван и работи и за 1 нощувка на апп и web. 7 1 1 Връзка към коментар
nino Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 преди 15 минути , palioto каза: Преди малко получих по пощата код SUMMERFEST сваля 30% за хотели . Кода ще е активен 10дни.Няма ограничения ,тестван и работи и за 1 нощувка на апп и web. Супер сваля, мерси ! Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 При мен не работи този код, пробвах вече 4 хотела... Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 Като му гледам името, явно е само за чекиране през лятото. Много се изнервям като планирам отрано, а типично по азиатски пускат големи намаления само за скорошни резервации. 🙂 Просто в този регион хората живеят ден за ден. Пести цяла година пари да отиде на гости при роднините на другия край на държавата, ама няма да използва ранни промоции, а взема билет за след няколко дни. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Както и останалите кодове и SUMMERFEST работи в определени часове.В момента е активен от 3*нагоре. Изгодно е да използваш сутрин GRABHOTEL-30%off +2x10%off от портфейла.Но и той въви само за над 3* и то определени хотели. Ако сте използвали GRABHOTEL, в много случаи по-добрият вариант е комбинация между: SUMMERFEST IHPREMIUM IHFIRST IHSEARCH + 2X уолета IHHOTEL IHSUPER Много зависи от сумата,която имаш в портфейла и общата сума на резервацията. Редактирано 6 юни, 2018 от Мари Николова 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 SUMMERFEST също позволява + 2X уолета Вчера го пробвах, като беше указано че опцията 2хWallet ще е активна в рамките на 60 мин и ги отброяваше в червено. 3 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Сега разбрах къде бъркам.До 10% от общата сума на резервацията,а не от уолета.Мерси,хубаво,че сподели. При мен досега не приемаше SUMMERFEST докато текат минутите за 2x уолет,но явно е въпрос на конкретен час.Тия индийци упорито си играят с нас 😉 Редактирано 6 юни, 2018 от Мари Николова 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Приложих кода, прие го намалявайки с 30% и показа 2хпортфейла валидни в следващите 55 мин. Друг код не съм и пробвал да ползвам. Това беше след като получих мейл с този. Накрая го отхвърля ли? Редактирано 6 юни, 2018 от stanimir 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 Редактирах горните мнения.А в колко часа се засичат SUMMERFEST с 2 x уолет? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Някъде около 18.00 - 18.30часа беше вчера. Общата стойност на резервацията след кода малко над 5000 rs. Редактирано 6 юни, 2018 от stanimir 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 Вие сте ебасссси магьосниците 👍🏻🤔😁 3 Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Някой има ли наблюдение за хотели в Лапландия ? 🙂 Редактирано 6 юни, 2018 от saved_ Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Мари Николова каза: А в колко часа се засичат SUMMERFEST с 2 x уолет? преди 3 часа, Фичо каза: Вие сте ебасссси магьосниците 👍🏻🤔😁 Само връзката между фазите на луната и намаления в ММТ още не сме изследвали😄Подозирам,че и от там ще излезе нещо. Редактирано 6 юни, 2018 от Мари Николова 1 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Не е абсолютно необходимо да се чака появяването на определен купон едновременно с бонус х 2. През уеб версията няма такава промоция, но за сметка на това не начисляват комисиони и такси и в много случаи нетният резултат е почти същият (стига разбира се купонът да работи и през уеб версията). Редактирано 6 юни, 2018 от koliob 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 Точно в момента SUMMERFEST работи с 2хwallet 5 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 6 юни, 2018 Сподели Публикувано: 6 юни, 2018 (редактирано) Накрая намерих малко странен начин да реализирам и последните си 4 gift cards. По неизвестна за мен причина хостелът Generator Rome в ММТ се приема за 5*. Цените през февруари 2019 са такива, че като използвах gift cards + бонуси от два акаунта успях да направя 4 единични резервации за по две нощувки в стая за 4 човека, като доплатих общо около EUR 8.60. Само трябва да се разбера с тях да сложат 4-те души в една стая. Опитът ми с хостели е нулев, но предполагам, че няма да е проблем. Редактирано 6 юни, 2018 от koliob 1 5 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 7 юни, 2018 Сподели Публикувано: 7 юни, 2018 Преди малко се опитах да платя с дебитка карта и не мина плащането. Пробвах от мобилното приложение и от уеб версията. Някой имал ли е такъв проблем? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 7 юни, 2018 Сподели Публикувано: 7 юни, 2018 Виж да няма проблем с 3д секюритито. 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 7 юни, 2018 Сподели Публикувано: 7 юни, 2018 (редактирано) преди 2 часа, alienad каза: Преди малко се опитах да платя с дебитка карта и не мина плащането. Пробвах от мобилното приложение и от уеб версията. Някой имал ли е такъв проблем? Не знам какво правят и целят индийците, но по някои регистрации не може да се плаща по никакъв начин. Аз имам 4 такива + една, по която мога да плащам само през уеб. Можеш да пробваш да си регистрираш нова сметка. Между другото индийците започнаха да пускат плащане до 2.5 пъти с бонус рупии (до 25% от базисната цена преди такси и след намалението от купона), което не е никак лошо. Редактирано 7 юни, 2018 от koliob 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 7 юни, 2018 Сподели Публикувано: 7 юни, 2018 (редактирано) Използвах друга карта, пак дебитна, но Master и стана. Предната беше Visa. Незнам това дали има значение. И да възползвах се от това 2.5 от уолета. Редактирано 7 юни, 2018 от alienad 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 8 юни, 2018 Сподели Публикувано: 8 юни, 2018 Още нещо дребно за използване при индийците. Някъде по екраните на мобилното приложение подканва да си напишете рождената дата и дата от някаква годишнина. Преди три дена вкарах като такива дати 07.06. и 10.06. за да видя какво ще подарят. Вчера ме "изненадаха" с ето това (между другото важи само в мобилното приложение): Подаръкът е почти неизползваем, защото от една страна е валиден само до края на месеца и не може да се комбинира с други купони, а от друга важи само за 5* хотели и то за минимум 2 нощувки. Въпреки това хипотетично му намерих някакво приложение. Мисля да си произведа още един такъв по друга сметка и като ми заредят 1000 рупии в портфейла (правят го доста редовно) да направя две безплатни за мен резервации в хотел Grand Seas Resort Hostmark в Hurghada (този е най-евтиния, който съм намерил - ако някой е виждал нещо, което е по-евтино и минава за 5* в ММТ моля да сподели). И цялата тази гимнастика за да могат резервациите по един от акаунтите да надминат обща сума от INR 50000 (по тази сметка остава да се направят INR 5970..) и по програмата ММТBLACK да ми начислят INR 2000 в Wallet+Cash (този тип бонус може да се използва за всякакви резервации без процентни ограничения почти като истински пари). Не знам дали си заслужава. Просто ми е интересно дали ще проработи. P.S. Между другото ако имате един акаунт, който е получил покана за програмата MMTBLACK - може да си регистрирате практически неограничен брой акаунти в MMTBLACK безплатно, тъй като всеки регистриран акаунт разполага с две покани, но не помня точно в кое меню на мобилното приложение бяха. 6 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 9 юни, 2018 Сподели Публикувано: 9 юни, 2018 С рупиите, които ни дават като бонус, могат ли да се купят гифт карти? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 9 юни, 2018 Сподели Публикувано: 9 юни, 2018 (редактирано) Преди 1 час, Dreamm каза: С рупиите, които ни дават като бонус, могат ли да се купят гифт карти? Не може. Гифт картите, които ММТ подаряват освен това са различни от тези, които могат да се купуват. Подаръчните имат различни ограничения, като едно от тях е, че може да се ползва само по една на резервация, докато от нормалните може до три. Редактирано 9 юни, 2018 от koliob 1 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 юни, 2018 Сподели Публикувано: 9 юни, 2018 преди 14 часа, koliob каза: Ако не използваш картата в месеца на "рождения си ден" има вероятност да ти дадат възможност да я ползваш следващият месец.Наистина не е голяма оферта,но ММТ дават едно предимство -безразборно титулуват с 5*,дори 4*ни и апартаменти.Но пак не намерих изключителна оферти.Все пак,хубаво е всеки профил да е с различен РД🙂 Преди няколко дни ползвах опцията да се пращат покани за MMTBLACK и пратих на два профила.Изписа ми и за двата,че вече имат членство в програмата,а не беше така.Все пак, на следващия ден получих покана от ММТ за единият. BTW.Вече GRABHOTEL може да се ползва и за 2* хотели,разни апартаменти и студия,че дори и хостели,стига сумата да е над 3000р🙂 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега