iMari Публикувано: 11 юни, 2018 Сподели Публикувано: 11 юни, 2018 (редактирано) SUMMERFEST може да се използва и за полети или поне така твърдят индийците.Проблема е,че не можах да му намеря приложение.Нискотарифните въобще не излизат по принцип,но и БГ ер не я имат за АК😀 За полети на Луфтханза напр,не ми приема кода.Може и да работи в определени часове.Иначе отстъпките са хубави,особено ако купуваш за повече хора. П.П. Мда,поредния индийски номер.Кода важи само за двупосочни полети от/до Индия. Редактирано 11 юни, 2018 от Мари Николова Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 14 юни, 2018 Сподели Публикувано: 14 юни, 2018 Някой може ли да сподели номер за получаване на смс-и за Индия, че в линка, пуснат по-назад вече не е активен индийския номер. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 преди 9 часа, Jorro каза: Някой може ли да сподели номер за получаване на смс-и за Индия, че в линка, пуснат по-назад вече не е активен индийския номер. Не знам къде има актуален такъв сайт, но не вършат много работа тези номера, защото веднага след като се верифицираш през някой от тях - индийците проверяват и ако не си първият, верифициран с този номер - отново ти променят статуса на акаунта на неверифициран. Наистина първият път получаваш INR 555, които не ти ги вземат след неуспешната верификация (на сайта пише успешна все пак), но напоследък те така или иначе много редовно зареждат сметките със суми, значително по-големи, отколкото могат да се използват по разумен начин. Между другото на уеб версията са върнали възможността за плащане с Paypal. Курсовете са доста "дървени", но за сметки, по които не става плащане по друг начин и при изгодни купони могат да се преглътнат. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 Напоследък покрай разни йоги и т.н. доста народ от романтичен порив посещава Индия. Не е трудно да се намери някой познат, който ще ходи и да верифицира номер с предлатена карта. Ние за поне десет човека го наравихме този трик, някои карти вече със сигурност не са активни, но акаунтите са си потвърдени. За пейпал бях обяснявал някъде из темите, от настройките трябва да смениш транзакциите да са по курса на банката ти, не на пейпал. Разбира се, тази опция е нарочно доволно забита и иска търсене. 4 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 (редактирано) преди 12 минути , T.E.Lawrence каза: За пейпал бях обяснявал някъде из темите, от настройките трябва да смениш транзакциите да са по курса на банката ти, не на пейпал. Разбира се, тази опция е нарочно доволно забита и иска търсене. Това е точно така за много други сайтове, но не върши никаква работа за плащането в сайта на MMT, тъй като те са решили, че с неиндийски карти не може да се плаща с рупии в Paypal. Трябва още преди да те пренасочи към Paypal да си избереш някоя от шест определени валути по точно предварително фиксирания от ММТ курс, а той за всяка една от тях е доста "дървен", така че няма особен избор. Просто си избираш валутата на картата (EUR, USD, GBP) за да се минимизира загубата. Редактирано 15 юни, 2018 от koliob 5 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 Индийците се изхитриха и на всеки по изгоден код слагат в условията,че не може да се ползва при плащане през Paypal.Ако някой успее да преодолее това ограничение,ще е хубаво да сподели. Сега излязоха нови(добре забравени стари🙂)кодове: INTLSTAY - 20% за резервации до 31 Юни HOTELBUY - този път само -25% Вероятно пак действат в определени часове,трябва си дебнене😀 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 Също така да се има предвид, че циганските им номера наистина нямат край. Един и същи хотел ми излиза на съвсем различни цени в зависимост от това в кой акаунт съм се логнал. Когато съм логнат в акаунта, в който имам повечко рупии в уолета, с един и същи код дава по-малка отстъпка и по-висока цена. Тоест, очевидно дори кодовете вече нямат фиксирана стойност в проценти, а са променливи според зависи. Естествено, открих как да заобиколя и това. Просто до най-последния екран (този с плащането и данните за картата) не се логвате и се запазва по-голямата отстъпка. Чак накрая се логвате и си плащате без промяна в цената. преди 10 минути , Мари Николова каза: Индийците се изхитриха и на всеки по изгоден код слагат в условията,че не може да се ползва при плащане през Paypal.😀 Пропускам ли нещо - каква е ползата от плащане с Paypal? 7 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Пропускам ли нещо - каква е ползата от плащане с Paypal? При някои акаунти не позволява плащане с една и съща карта. 3 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 преди 6 минути , Георги Матеев каза: Пропускам ли нещо - каква е ползата от плащане с Paypal? Единствената полза, която виждам е, че ако по някоя сметка не ти дава по никакъв начин да платиш с карта (имам няколко такива) Paypal си е вариант, особено когато някой от еднократните кодове е вече използван по другите сметки. Иначе няма никакъв смисъл, защото е по-скъп вариант за плащане в момента. 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 И аз получих бонус 3000 рупии за РД 🙂 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 С тоя summerfest код някой успял ли е да букне за догодина нещо? Май е само за близки във времето резервации. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 (редактирано) преди 11 минути , T.E.Lawrence каза: С тоя summerfest код някой успял ли е да букне за догодина нещо? Май е само за близки във времето резервации. Резервациите трябваше да са до 30.09.2018 г., но май вече изобщо не е активен този код. Редактирано 15 юни, 2018 от koliob 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 15 юни, 2018 Сподели Публикувано: 15 юни, 2018 преди 28 минути , koliob каза: Резервациите трябваше да са до 30.09.2018 г., но май вече изобщо не е активен този код. пишеше че за резервации направени до 14.06. днес вече не е активен кода, пробвах сутринта като получих допълнителните 3000 рупии 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 В момента действа INTLHOTEL-20% +2xwallet,получава се хубав резултат🙂 Кода няма ограничение за брой нощувки и категория хотел,но не върви навсякъде. 6 Връзка към коментар
nino Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 На мен ми изпратиха този код, но за хотелите , които гледам ми излиза съобщение, че не е валиден. Може на някой да му свърши работа. Steal Deal:Flat 15% Instant Discount on International Hotels IHSUPER No Upper Limit on Discount. *Click here for terms & conditions. Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 Проверете си резервациите. На мен всичко ми отмениха днес.... 2 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 преди 12 минути , vl_stamboliev каза: Проверете си резервациите. На мен всичко ми отмениха днес.... Дай повече информация... Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 Днес с кода INTLHOTEL направих две резервации - една за Берлин и една за София. Дрърнаха парите. Имах и една резервация за Будапеща направена преди два месеца без отмяна. Два часа след резервациите днес ми отмениха и трите без обяснение и ми написаха, че ще ми върнат парите. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 преди 5 минути , vl_stamboliev каза: От един и същ профил ли бяха направени?А плащането - с карта през сайта или с Пейпал? Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 Да от един и същи. Плащането с карта. Парите изтеглени. 2 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 преди 6 часа, vl_stamboliev каза: Проверете си резервациите. На мен всичко ми отмениха днес.... Това е доста притеснително. Как те уведомиха или сам разбра? Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 16 юни, 2018 Сподели Публикувано: 16 юни, 2018 Получих писма за откази. Писмата са стандартни каквито идват аз като правя откази. Влезнах в профила и ги няма в предстящи, а са в отказани. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 юни, 2018 Сподели Публикувано: 17 юни, 2018 преди 12 часа, vl_stamboliev каза: Получих писма за откази. Писмата са стандартни каквито идват аз като правя откази. Влезнах в профила и ги няма в предстящи, а са в отказани. Дали не е някакъв бъг си мисля?При първата ми резервация при тях,пак така потвърдиха,дръпнаха парите,после дойде мейл,че има проблем,да чакам да се свържат с мен.Един гневен мейл бързо оправи ситуацията. Може би единият вариант е да се разправяш и да искаш обяснение и компенсация,другия да си резервираш наново през друг профил. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 юни, 2018 Сподели Публикувано: 18 юни, 2018 На 16.06.2018 г. в 15:38, vl_stamboliev каза: Проверете си резервациите. На мен всичко ми отмениха днес.... Според мен си уцелил просто някакъв малшанс, бъг, както казва Мари, или нищо чудно съвпадение самите хотели да са дали на заден. Аз се свързах с всички хотели, които съм резервирал през ммт за осем месеца напред, всичките ми потвърдиха резервациите. 2 Връзка към коментар
vins365 Публикувано: 19 юни, 2018 Сподели Публикувано: 19 юни, 2018 Моля за съвет, запазих хотел в Амстердам през Mmt /с код NEWHOTEL /и получих ваучер с PNR номер. Да очаквам ли потвърждение и от хотела или е нужно да се свържа лично с тях. Виждам, че стаите вече са разпродадени, възможно ли е да ми отменят резервацията по някаква причина. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега