Grishkata Публикувано: 26 юли, 2016 Сподели Публикувано: 26 юли, 2016 при мен работи даже сега пробвах един хотел и купон HOTELTHAI ми свали 3000 рупии от 9000 което за 3 нощувки си е супер... 3 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Не вярвах, че може да ми се случи подобно нещо! 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Screenshot_2016-07-28-21-31-16.png Не вярвах, че може да ми се случи подобно нещо! БГ праааазници! 1 Връзка към коментар
petko Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 (редактирано) Screenshot_2016-07-28-21-31-16.png Не вярвах, че може да ми се случи подобно нещо! Интернетът на телефона ти е сдал багажа и заявката таймаутва. Рестартирай приложението и ще се оправи. Има свободни хотели за тези дати Редактирано 29 юли, 2016 от petko 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Явно някакъв бъг съм хванала, защото и през лаптопа ми излизаше същото. Сега ми остава и нещо изгодно да намеря. Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 30 юли, 2016 Сподели Публикувано: 30 юли, 2016 Изчакай малко и пробвай пак, на мен напоследък относително често ми се случва. Оправя се , има места 1 Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Здравейте преди седмица направих резервация в ммт но ми се налага да сменя датите на резервация ,обадих се в хотела с молба да промени датите но те категорично ми отказаха.Трябвало да се обадя там където е направена,прочетох договора с ммт и там доколкото разбирам пише ,че не мога да сменя датите и резервация се губи,моля за някакви съвети,че ще изгоря 200€. Извинявам се ако въпроса ми не е за тука но съм страшно притеснен Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 На тях точно това им е далаверата, дават голяма отстъпка, но си вързват гащите, че няма отказване. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Здравейте преди седмица направих резервация в ммт но ми се налага да сменя датите на резервация ,обадих се в хотела с молба да промени датите но те категорично ми отказаха.Трябвало да се обадя там където е направена,прочетох договора с ммт и там доколкото разбирам пише ,че не мога да сменя датите и резервация се губи,моля за някакви съвети,че ще изгоря 200€. Извинявам се ако въпроса ми не е за тука но съм страшно притеснен Виж какви са условията за канселиране. Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Кенселираш и губиш цялата аз сума Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Пробвай да намериш някой, ако му се ходи на същото място. Поне това не е като самолетния билет. Нямаш проблем с имената, че не съвпадат. 1 Връзка към коментар
goldroks Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Имам един въпрос. Преди съм резервирала с ММТ още с 1вата оферта за 60% и действително имаше 60% отстъпка, цената за която си резервирах хотел беше изключително ниска. От известно време обаче следя редовно приложението за нощувки септември месец за Санторини, и въпреки че всяка седмица има 50%/60%/80% на Int. hotels, като започна да търся конкретно хотели, никъде няма отстъпка повече от 15-20%, като даже в Букинг има по-ниски цени. Чудя се защо не ги лови тамошните хотели намалението или всички тези съобщения от MMT които излизат ежедневно са само спам? Връзка към коментар
nino Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Имам един въпрос. Преди съм резервирала с ММТ още с 1вата оферта за 60% и действително имаше 60% отстъпка, цената за която си резервирах хотел беше изключително ниска. От известно време обаче следя редовно приложението за нощувки септември месец за Санторини, и въпреки че всяка седмица има 50%/60%/80% на Int. hotels, като започна да търся конкретно хотели, никъде няма отстъпка повече от 15-20%, като даже в Букинг има по-ниски цени. Чудя се защо не ги лови тамошните хотели намалението или всички тези съобщения от MMT които излизат ежедневно са само спам?[/quote Отстъпките вече важат за минимум две нощувки и реално отстъпка от 50% става 25 , и затова е по-малка .Освен това не винаги и навсякъде цените им са най-добри. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 То зависи от цената на хотела. Ако една нощувка е 2000 и купона за отсъпка 50% е до 2000 рупии за две нощувки ще получиш близо до 50%. Колкото по-евтин хотел , толкова по-висок ще е процента отсъпка. 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 А и както сме коментирали и друг път - няма такова нещо като универсално "най-добър сайт" за резервиране, с "най-добри цени"... За всеки конкретен случай/място си трябва ровичкане и проверка на няколко места (ако човек има време и нерви, разбира се) за да откриеш най-добрата оферта. 4 Връзка към коментар
goldroks Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 То зависи от цената на хотела. Ако една нощувка е 2000 и купона за отсъпка 50% е до 2000 рупии за две нощувки ще получиш близо до 50%. Колкото по-евтин хотел , толкова по-висок ще е процента отсъпка. Именно за хотели от порядъка на 2000 рупии за вечер става въпрос, пак получават съвсем малък процент отстъпка. Връзка към коментар
Божидар Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Подарявам ваучер от ммт за Стокхолм от 18.09—21.09 за двама за повече въпроси на лична поща Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Подарявам ваучер от ммт за Стокхолм от 18.09—21.09 за двама за повече въпроси на лична поща Съжалявам да го прочета... "Плесни" го в ebay.com и/или се поразрови за шведския му аналог. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Не е кой знае какво , но пък важи за една нощувка. 30% отстъпка до 1500 рупии е актуалното промо. 4 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 (редактирано) Не е кой знае какво , но пък важи за една нощувка. 30% отстъпка до 1500 рупии е актуалното промо. То май кешбекът е 30%. Отстъпката я виждам като 60% в мобилното. Редактирано 3 август, 2016 от rik4o Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Имат някакъв код INTLDISC, който дава отстъпката. Не е 60% , а явно до 60% според условията на офертата , но не съм ровил. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Условията за резервация на международни хотели доста понакуцват спрямо предни аналогични промоции. За разлика от друг път сега не мога да открия никакви поразителни оферти и тези "60%" са напълно илюзорни. То беше ясно, че индийската фиеста няма да продължи безкрайно и постепенно ще поорязват странични клиенти като нас. Показателен е и факта, че в момента имам повече резервации през booking.com, отколкото през ММТ. Срам и позор 8 Връзка към коментар
nino Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Днес следобед има намаление с код MMTAPPYHOURS . 2 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Днес следобед има намаление с код MMTAPPYHOURS . Какви са условията/отстъпката/? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Условията за резервация на международни хотели доста понакуцват спрямо предни аналогични промоции. За разлика от друг път сега не мога да открия никакви поразителни оферти и тези "60%" са напълно илюзорни. То беше ясно, че индийската фиеста няма да продължи безкрайно и постепенно ще поорязват странични клиенти като нас. Показателен е и факта, че в момента имам повече резервации през booking.com, отколкото през ММТ. Срам и позор Аз вече стигнах до там, че махнах и приложението. По-рано, когато можеше за по 1 нощувка, извадихме страхотни цени за Танзания, но сега цените са същите като в booking, плащането е незабавно, а не на място и всичко се обезсмисли. Като добавим и досадата от непрестанното СПАМ-ене по 3-4 пъти на ден с "оферти", просто реших, че е време да си ходят. Ако нещо се промени в обозримо бъдеще, може пак да го инсталирам, но към момента аз се връщам към booking. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега