Звелина Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Последно време използвам номера на предходна резервация на мястото на полето на кодовете и ми дава 20% от базовата цена, но не повече от 1500 или 2000 рупии- дори за 1 нощувка. И така при 3 нощувки правя 3 ревервации с номерата на предходните нощувки. Действа безотказно и от лаптоп и от приложение. Естествено само когато кодовете не са по-изгодни. Един код и от мен - MMTAGAIN Предполагам, един номер на предходна резервация може да се ползва само един път или? Връзка към коментар
elmapl Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Да, само веднъж. Но става като верижна реакция и няма проблем. Може и с по-стари резервации, чиито номер не е използван. 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Последно време използвам номера на предходна резервация на мястото на полето на кодовете и ми дава 20% от базовата цена, но не повече от 1500 или 2000 рупии- дори за 1 нощувка. И така при 3 нощувки правя 3 ревервации с номерата на предходните нощувки. Действа безотказно и от лаптоп и от приложение. Естествено само когато кодовете не са по-изгодни. Един код и от мен - MMTAGAIN Това не го знаех, браво! Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 (редактирано) Ми 2000 рупии е като точно 26 € или 13 € отстъпка на нощувка. Може да са 15% при Venere , за някой хотели може и да са 1% Дай пример с последните два -три хотела през Венере в които си отсядал да сравним с MMT , ако не е прекалено лично разбира се ? Докато не видя не вярвам Примерче за една нощувка някъде около МUC. Базова цена от ММТ 9999 (133.04 евро), слагам купон htloff - 2200 и става 7799 (103.77 евро). База цена Венере 118.85 евро, след купон от -15% става 102.19 евро. ММТ отдавна са демоде. Редактирано 19 август, 2016 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Примерче за една нощувка някъде около МUC. Базова цена от ММТ 9999 (133.04 евро), слагам купон htloff - 2200 и става 7799 (103.77 евро). База цена Венере 118.85 евро, след купон от -15% става 102.19 евро. ММТ отдавна са демоде. Ехаа, напред си с цели 1.50 евро (спрямо цената в ММТ) от хотел за 103 евро. Спестяване: 1.46%. Сигурно се шегуваш Аз пък съм напред с 36 евро (спрямо цената във Венере) от хотел за 60 евро. Спестяване: 60%. Цифрите говорят сами за себе си. И докато излизат такива оферти ще продължавам да съм демоде до безкрай и ще ползвам и ММТ Никой никога не е твърдял, че ММТ винаги са най-евтини, както добре знаем трябва да се проверява навсякъде. Но ММТ все още си струва да се проверява за по-бюджетни хотели, тъй като в някои случаи спестяват нелоши пари. Да, само веднъж. Но става като верижна реакция и няма проблем. Може и с по-стари резервации, чиито номер не е използван. На някой ако му трябват номера на стари резервации за да ги ползва за намаление - да казва, имам към 100-ина. 5 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 (редактирано) chandni, Hollywood, много ценна информация, благодаря ви! На път съм да се сдобия с нощувка в скъпия Хамбург, достойна като цена за евтините ни полети дотам. И да върна доверието си към makemytrip съответно... Искам да попитам друго: Как да тълкувам едно изречение в Общите условия на хотела относно отмяната на резервация. В Read All Policies на последния ред пише: Any e-coupon discount on the original booking shall be forfeited in the event of cancellation or modification. Кое няма да ми възстановят? Нали тая отстъпка от купона въобще не я плащам? А и купонът въобще няма отношение към хотела, той е от makemytrip? Или става дума за друго? Редактирано 19 август, 2016 от rik4o Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Ами има се предвид, че отстъпката от кода няма да ти я върнат, защото не си я плащал ти. Също и ако имаш личен купон с еднократно действие, ако откажеш резервацията, няма да ти се върне и той, т.е. няма да можеш да го ползваш пак. 2 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 На някой ако му трябват номера на стари резервации за да ги ползва за намаление - да казва, имам към 100-ина. Метни един, два, пет, осем за проба! Шегата на страна, изпробвах един свой код, без да довърша реално резервацията, на следващото пробване ми каза, че е невалиден. Да не би случайно от едното пробване да гърмят!?! Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 За съжаление е точно така ,гърмят и само като пробваш. Моите така ги изхабих. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Метни един, два, пет, осем за проба! Шегата на страна, изпробвах един свой код, без да довърша реално резервацията, на следващото пробване ми каза, че е невалиден. Да не би случайно от едното пробване да гърмят!?! Да, гърмят и само при проба, така че по-добре смятай наум отстъпката за да се ориентираш в крайната цена, а кода въвеждай само когато искаш да правиш реална резервация. Ето 10-ина кода от резервации от миналата година. Предполагам трябва да работят - освен ако няма изискване да са от 2016. NH7106410616345 NH7106410615353 NH7106410628417 NH7106410625113 NH7106410624949 NH7114013714958 NH7114913786950 NH7106410611533 NH7106810842895 Ако случайно не бачкат или пък потрябват още - казвай. 2 Връзка към коментар
nino Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Пробвах произволено няколко кода и ми излиза следното съобщение. Email ID Check Failed Email does not match for booking id coupon. и има прозорец да се въведе имейл. Като напиша моя, с който съм регистриран, пак излиза същото съобщение. Може би само титуляра може да се възползва . Връзка към коментар
stani.m Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Като казахте че само за пробване и после кода гърми - забелязах че и при venere и hotels е така. А може би преди 2 год. не беше, спокойно си слагах кода, виждах цена и после пак.... 1 Връзка към коментар
elmapl Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Ако нямате свободни кодове от предишни резервации се действа така: Правите резервация за първата нощувка / с безплатно анулиране / - нейният номер го използвате за следващата резервация и така нататък - с номера на последната резервация се прави нова резервация за първата нощувка - и след това!! анулирате най-първата резервация. Изпробвано - действа. И така си имате код за последващи нощувки. 14 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Отстъпката е 20% така ли да го разбирам ? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 1000 рупии беше при мен и с двата кода от различни резервации. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 (редактирано) Ехаа, напред си с цели 1.50 евро (спрямо цената в ММТ) от хотел за 103 евро. Спестяване: 1.46%. Сигурно се шегуваш Аз пък съм напред с 36 евро (спрямо цената във Венере) от хотел за 60 евро. Спестяване: 60%. Цифрите говорят сами за себе си. И докато излизат такива оферти ще продължавам да съм демоде до безкрай и ще ползвам и ММТ Никой никога не е твърдял, че ММТ винаги са най-евтини, както добре знаем трябва да се проверява навсякъде. Но ММТ все още си струва да се проверява за по-бюджетни хотели, тъй като в някои случаи спестяват нелоши пари. На някой ако му трябват номера на стари резервации за да ги ползва за намаление - да казва, имам към 100-ина. Следваща нощувка в центъра на SZG и спестени 3 евро от Венерче. И с -20 кодовете ММТ не излизат на далавера за нощувка, защото им е висока основната цена. Бусчето NUE-MUC излезна безплатно От третата нощувка мисля да избия и билетчето MUC-SZG Редактирано 20 август, 2016 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Следваща нощувка в центъра на SZG и спестени 3 евро от Венерче. И с -20 кодовете ММТ не излизат на далавера за нощувка, защото им е висока основната цена. Чудесно, но мога да дам десетки примери за хотели във Venere, чиято основна цена е по-висока и никога не би резервирал оттам дори и с 15% код Както винаги някои хотели излизат на далавера във Venere, някои в MMT, някои в booking, някои в други сайтове. Затова се гледа и сравнява навсякъде. Идеята беше, че ММТ очевидно обажда добри цени за някои дестинации / хотели и си заслужава проверката и там. Понякога излизат много приятни изненади. Ще се потретя, но онзи ден чрез ММТ спестих реални над 50% от цената на хотел - което е почти невъзможно за постигане през която и да е друга платформа. Та молбата ми е да не се гледа едностранчиво и да не се правят генерални изводи, които просто не са верни. ММТ определено не е за пенсиониране все още 7 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Проблемите с ДСК тук: Кредитна карта за пътуващи..? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Кой търсеше промо ? В момента имат с HTLAPP 2000 рупии при две нощувки. 3 Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 22 август, 2016 Сподели Публикувано: 22 август, 2016 Аз Но ми сваля 1500, а вчера беше 2000, просто тъпата ми дск карта не мина....някой има ли представа защо вчера беше 2000 а днес 1500? Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Полудявам с тия дск....днеска топ оферта за хотела който съм харесал с mmtappyhours и не мога да го платя Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 (редактирано) Преди малко с код HTLOFF, без да е обявен, ми свали 2200 пари за 1 нощувка. Редактирано 25 август, 2016 от clete 6 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 За над 5 бона от предишната страница. 1 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Полудявам с тия дск....днеска топ оферта за хотела който съм харесал с mmtappyhours и не мога да го платя Още ли имаш проблем, защо не отидеш на място да видиш какво става? Връзка към коментар
Grishkata Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 днеска съм им звънял, от app-a дава че няма връзка с банката, а от центъра им ми казват че дори не е направен опит да се плати...от опита ми с credit card процесори мисля, че по-скоро проблема е в app-a..... вие успявате ли да платите с карта на дск? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега